Nereden anladınKızlar sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum. Bat beklemeye devam ama ben bu ay elendim sanırım
MaşallahKızlar simdi yaptim tam 8.dakika görüntüsü
Yok canim ben Klomenin kullandim ama igne hic vurunmadim
Daha önce de enfeksiyon geçirdim kasık ve bel ağrım olmuştu şu an aynı şeyler var yine canımNereden anladın
Gösterir tabiki Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsinMaşallahrabbim bizede gösterir mi
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı buyutsun ilk bugün mü yaptınYok canim ben Klomenin kullandim ama igne hic vurunmadim
Bugun catlamada ve ilişkiden sonraki 10.gün bu ay tek iliski oldu korunmasız ve ilişkiden sonra 5-10 dk sagima döndüm sonra yüzüstü döndüm uyudum dün gece 12 de yapmistim bi de simdiHayırlı olsun canım Allah analı babalı buyutsun ilk bugün mü yaptın
İdrsrında yanma var mı ya yumurtlamadan sonrada böle seyler olabiliyor üzülme hemenDaha önce de enfeksiyon geçirdim kasık ve bel ağrım olmuştu şu an aynı şeyler var yine canımdaha yumurtlamadan 3 gün geçti belirti olamaz yıkıldım
Yok canım idrarda yanma ya da sık idrar su an yok ama kasık ağrım var bir de bosluklarim ağrıyor hayırlısı olsun ya ama bu benim ilk ve son sansimdi sanırım eşim göreve gidecek gibi hayırlısı olsun artık umarım düşündüğüm gibi değildir umarım bebeğim tutunuyordurİdrsrında yanma var mı ya yumurtlamadan sonrada böle seyler olabiliyor üzülme hemen
Bence tutunuyor cunku ben de tekrarlayan enfeksiyon sene de ıkı uc kez yakalanır antibiyotik kullanırım benım yanma olur idrarda kokar ve dayanılmıcak agrılarım olur ateşim cıkarYok canım idrarda yanma ya da sık idrar su an yok ama kasık ağrım var bir de bosluklarim ağrıyor hayırlısı olsun ya ama bu benim ilk ve son sansimdi sanırım eşim göreve gidecek gibi hayırlısı olsun artık umarım düşündüğüm gibi değildir umarım bebeğim tutunuyordur
İnşallah güzelim işte o tekrarlayan enfeksiyondan bende de var hayırlısı olsun diyelim inşallah güzel haberi vermek hepimize nasip olur bu ayBence tutunuyor cunku ben de tekrarlayan enfeksiyon sene de ıkı uc kez yakalanır antibiyotik kullanırım benım yanma olur idrarda kokar ve dayanılmıcak agrılarım olur ateşim cıkar
Bence bebişin tutunuyo
Kuzum bat gelmişmiydi yoksa daha varmıBendede terleme var hatta bugün hep su içinde kaldım hava çok nemliydi ona bağladom
Şu an adet aprısı gibi ağrım var
Ağzımda hep acı bir tat var
Midem ağrıyor
Bide bu aralar hep erken uyanıyodum buda bi belirti mi acaba
Gönül meyvesi ile batlarimiz ayni 20 haziran pazar canim batKuzum bat gelmişmiydi yoksa daha varmı
Aaaa hayırlı olsun kuzum iki hamiş mi var şimdi
Kuzum bat gelmişmiydi yoksa daha varmı
Hayırlı olsuncanım.Gönül meyvesi ile batlarimiz ayni 20 haziran pazar canim bat
Belli belli Allahın izniyleSağol canımm inşallahh öyledir tam belli değil dahadua edin
Belli belli Allahın izniyle
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canımAmin canım inşallah Rabbim hepimize nasip etsin kan falan vermedim ya daha emin değilim tam dualarınızı beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?