Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim ben Klomenin kullandim ama igne hic vurunmadim
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı buyutsun ilk bugün mü yaptın
[/QUOTE]
Bugun catlamada ve ilişkiden sonraki 10.gün bu ay tek iliski oldu korunmasız ve ilişkiden sonra 5-10 dk sagima döndüm sonra yüzüstü döndüm uyudum dün gece 12 de yapmistim bi de simdi

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı buyutsun ilk bugün mü yaptın
Bugun catlamada ve ilişkiden sonraki 10.gün bu ay tek iliski oldu korunmasız ve ilişkiden sonra 5-10 dk sagima döndüm sonra yüzüstü döndüm uyudum dün gece 12 de yapmistim bi de simdi
[/QUOTE]
Ne guzel ya rabbim bizede nasip etsin

Daha önce de enfeksiyon geçirdim kasık ve bel ağrım olmuştu şu an aynı şeyler var yine canım daha yumurtlamadan 3 gün geçti belirti olamaz yıkıldım
İdrsrında yanma var mı ya yumurtlamadan sonrada böle seyler olabiliyor üzülme hemen

İdrsrında yanma var mı ya yumurtlamadan sonrada böle seyler olabiliyor üzülme hemen
Yok canım idrarda yanma ya da sık idrar su an yok ama kasık ağrım var bir de bosluklarim ağrıyor hayırlısı olsun ya ama bu benim ilk ve son sansimdi sanırım eşim göreve gidecek gibi hayırlısı olsun artık umarım düşündüğüm gibi değildir umarım bebeğim tutunuyordur

Bence tutunuyor cunku ben de tekrarlayan enfeksiyon sene de ıkı uc kez yakalanır antibiyotik kullanırım benım yanma olur idrarda kokar ve dayanılmıcak agrılarım olur ateşim cıkar
Bence bebişin tutunuyo

Bence tutunuyor cunku ben de tekrarlayan enfeksiyon sene de ıkı uc kez yakalanır antibiyotik kullanırım benım yanma olur idrarda kokar ve dayanılmıcak agrılarım olur ateşim cıkar
Bence bebişin tutunuyo
İnşallah güzelim işte o tekrarlayan enfeksiyondan bende de var hayırlısı olsun diyelim inşallah güzel haberi vermek hepimize nasip olur bu ay ben kendimi çok umutlandirmayayim ama aklımın bir köşesinde hatta her köşesinde var

Kuzum bat gelmişmiydi yoksa daha varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…