Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım benim bildiğim tek şeylerden biri pozitif düşünmek kötüyü düşünme Allahtan hep hayırlısını iste ben ortalarda heo polyanna gibi dolanıyodum bu kulübe kayıt olalı 1 yılı geçti 1 yıl 4 aydır hayalii çizgilere bakarken gözlerim şaşı oluyodu anında beliren o çizgiyi görmek hep hayaldi.. Rabbim aratmasıj en kısa sürede nasip etsin

İnşallah gebeliğim sağlıkla devam ederse yazacağım çok şey olacak ❤

İnşallah canım çok istiyorum bende temmuzda 1 yıllık evli olacağız ama hep korunduk ilk defa ovulasyonla denedim ve ilk defa korunmadik yumurtlama günü eşim rahatsizdi olmadı ama onun oncesi ve sonrasını degerlendirdik. Şu an kasık ve bel ağrım var ama farkındayım psikolojik hayırlısı olur inşallah. Olursa seninle aynı dönem olacağız 1 ay falan oynayacak arada

Evet canım inşallah vardır benim çileğim de sağlıklıdır ağrılarım var bu beni korkutuyor

Evet canım inşallah vardır benim çileğim de sağlıklıdır ağrılarım var bu beni korkutuyor
inşallah sağlıklıdır canım içini ferah tut sen stres yapma sakın ol. Hiç gebelik yaşamadım ama ağrı olabilir sanırım çok ağır yük taşıma kendini yorma

inşallah sağlıklıdır canım içini ferah tut sen stres yapma sakın ol. Hiç gebelik yaşamadım ama ağrı olabilir sanırım çok ağır yük taşıma kendini yorma

Sağol canım evet öyle duydum bende ama belim karnım baya ağrıyor
Rabbim onu bana nasip edecekse her türlü gelir çok inandım çok dualar ettim çok dualar aldım Rabbim kabul etti çok şükür ❤❤❤

Çok sevindim senin adına canım darısı benim ve tüm evlat isteyenlerin başına inşallah

Kız ne yanılması hamilesin işte

Evet bir saat önce suyu kestim sonra yaptgimda da silik cikti anlamadim gitti sonra bir tane daha yaptim ondada silik cikti tam olarak sizler saat kacta yapiyorsunuz ben mi yanlis yapiyrum 3.15 te yaptim ikisinide ama
Ben en az 2 saat sıvı almıyorum canım.. aynı saatte yapmışsın o kısım doğru testle de ilgili olabilir bugun yaparsan netleşmiş olur

Sen iğne mi vurulmustun OTE="Bck_bsra444, post: 64193501, member: 983656"]
Ay bakalim inşallah canim isteyen herkese nasip olsun
[/QUOTE]
Sen

Kızlar sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum. Bat beklemeye devam ama ben bu ay elendim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…