- 13 Mart 2019
- 15.635
- 59.553
- 598
Gonulmeyvesi tebrik ederim canim.
Bende bu ay ilk defa düzenli bir şekilde denedim ama çok gerginim bu kadar beklentiye girecegimi düşünmüyordum yumurtlamam 13 hazirandi. Tutmadı kesin biliyorum içime doğuyor ama vücudum beklentiye girdi bile olmazsa yikilacagim sanırım daha ilk ayda böyle ise uzun denemeler gerekirse ne olurum bilmiyorum
Allah saglıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin canım çok sevindim
İnşallah canım çok istiyorum bende temmuzda 1 yıllık evli olacağız ama hep korunduk ilk defa ovulasyonla denedim ve ilk defa korunmadik yumurtlama günü eşim rahatsizdi olmadı ama onun oncesi ve sonrasını degerlendirdik. Şu an kasık ve bel ağrım var ama farkındayım psikolojik hayırlısı olur inşallah. Olursa seninle aynı dönem olacağız 1 ay falan oynayacak aradaCanım benim bildiğim tek şeylerden biri pozitif düşünmek kötüyü düşünme Allahtan hep hayırlısını iste ben ortalarda heo polyanna gibi dolanıyodum bu kulübe kayıt olalı 1 yılı geçti 1 yıl 4 aydır hayalii çizgilere bakarken gözlerim şaşı oluyodu anında beliren o çizgiyi görmek hep hayaldi.. Rabbim aratmasıj en kısa sürede nasip etsin
İnşallah gebeliğim sağlıkla devam ederse yazacağım çok şey olacak ❤
İnşallah canım çok istiyorum bende temmuzda 1 yıllık evli olacağız ama hep korunduk ilk defa ovulasyonla denedim ve ilk defa korunmadik yumurtlama günü eşim rahatsizdi olmadı ama onun oncesi ve sonrasını degerlendirdik. Şu an kasık ve bel ağrım var ama farkındayım psikolojik hayırlısı olur inşallah. Olursa seninle aynı dönem olacağız 1 ay falan oynayacak arada
inşallah sağlıklıdır canım içini ferah tut sen stres yapma sakın ol. Hiç gebelik yaşamadım ama ağrı olabilir sanırım çok ağır yük taşıma kendini yormaEvet canım inşallah vardır benim çileğim de sağlıklıdırağrılarım var bu beni korkutuyor
inşallah sağlıklıdır canım içini ferah tut sen stres yapma sakın ol. Hiç gebelik yaşamadım ama ağrı olabilir sanırım çok ağır yük taşıma kendini yorma
Çok sevindim senin adına canım darısı benim ve tüm evlat isteyenlerin başına inşallahSağol canım evet öyle duydum bende ama belim karnım baya ağrıyor❤
Rabbim onu bana nasip edecekse her türlü gelir çok inandım çok dualar ettim çok dualar aldım Rabbim kabul etti çok şükür ❤❤❤
Kız ne yanılması hamilesin işteBen dayanamadim ve simdi yaptim 5 dk icinde ikinci çizgi cok cok silik bi şekilde belirdi ama net görünüyorsuan catlamadan sonraki 10.güne girdim ayin 20 si adet tarihim bu aydan hic umutlu degildim oylesine yapayim dedim şok oldum inşallah yaniltmaz beni
Var varBoyle canim burda cok belli olmuyo sanki ama gözle net görüyorum
Ben en az 2 saat sıvı almıyorum canım.. aynı saatte yapmışsın o kısım doğru testle de ilgili olabilir bugun yaparsan netleşmiş olurEvet bir saat önce suyu kestim sonra yaptgimda da silik cikti anlamadim gitti sonra bir tane daha yaptim ondada silik cikti tam olarak sizler saat kacta yapiyorsunuz ben mi yanlis yapiyrum 3.15 te yaptim ikisinide ama
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBuda şimdiki hali eğer gerçekten hamileysem yazacağım tavsiye edeceğim çok şey olacak maddi manevii zaten konularım da var
Ay bakalim inşallah canim isteyen herkese nasip olsunKız ne yanılması hamilesin işte
SenSen iğne mi vurulmustun OTE="Bck_bsra444, post: 64193501, member: 983656"]
Ay bakalim inşallah canim isteyen herkese nasip olsun
Aaaa hayırlı olsun kuzum iki hamiş mi var şimdiBuda şimdiki hali eğer gerçekten hamileysem yazacağım tavsiye edeceğim çok şey olacak maddi manevii zaten konularım da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?