- 13 Mart 2019
- 15.635
- 59.549
- 598
Benimde adetim 20 haziran bu son 4 gün çok dikkat etmeliyiz yukarılara uzanmak yok çok ayakta kalıp yorulmak yok adeti gectik mi tamamdir ama adete kadar dikkat edelim ki adetle sökülüp gitmesin
Canım inan öyle mutluyum ki şuan. Ağladım resmen. Testin yarım saat sonrasını da at . Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. Belirtin neydikuzum tam olarak farklı diyebileceğin
Sağlıcakla devam etsin canım gebelin. Testin son halı nasılolduCanım bende hala inanamıyorum ço silik çıktı tabi ama bunu hiç gmrmediğim için çok şaşırdım mutlu oldum inşallah devam eder
Belirtimi bilmiyorum ama yüzümde sivilceler çıktı ama yumurtlama zamanınadan beri
Yumurtlamadan sonra baş ağrısı çektim birkaç gün
Mide yanması
Kabızlık gaz sancısı
Adet aprısı gibi gelio giden ağrılar
Bide göğüslerim 2 3 gündür kaşınıyordu alt ve uan kısımları yazmıştım hatta
Yani belirti sayarsam bunlar var bide ovulasyon testlerim işte ❤
Canım inan öyle mutluyum ki şuan. Ağladım resmen. Testin yarım saat sonrasını da at . Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. Belirtin neydikuzum tam olarak farklı diyebileceğin
Sağlıcakla devam etsin canım gebelin. Testin son halı nasıloldu
Tamam. Canım şimdi senin çatlamadan sonra kaçıncı gün cıkmış oldu canımBuda şimdiki hali eğer gerçekten hamileysem yazacağım tavsiye edeceğim çok şey olacak maddi manevii zaten konularım da var
Tamam. Canım şimdi senin çatlamadan sonra kaçıncı gün cıkmış oldu canım
Bende sabah yapacağım inşallah ama benim bi göğüs acısı bide kabızlık var başka belirtim yok. Ha bide eğer belirti ise çok aşırı terliyorumÇatlamadan sonra 10.gün heralde pikten sonra 11.günüme girmiştim işte sabahı bekleyemedim bugün bitkisel jayatta gibi sürekli yattım hiç bir iş yapasım gelmedi
Şimdi kalktım halletim
Bende kisa kol giyiyorum bi anda üşüme geliyo hirka aliyorum üzerime bi 5-10 dk sonra boyle boguluyorum sanki hemen cikariyorum üstümden cok sicakliyorumBende sabah yapacağım inşallah ama benim bi göğüs acısı bide kabızlık var başka belirtim yok. Ha bide eğer belirti ise çok aşırı terliyorum
Bende sabah yapacağım inşallah ama benim bi göğüs acısı bide kabızlık var başka belirtim yok. Ha bide eğer belirti ise çok aşırı terliyorum
Kızlar dua edin nolurr aklım dondu elimim titremesinden yazamıyırum inşallah gerçektir hayal görmüyorumdur
Bu zamana kadar o kadar çok test yaptım kii
Allahımmm
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallahKızlaar dayanamdım gözüme uyku girmesi sabahı bekleyemedim ve yaptım testi 2 senedir bu anı bekliyorum inşallah gerçektiir
Allahımm son testimdii şuan elim ayağım titriyoril 5 saniyede ikinci çizgiyi gördüm şuan ne diyeceğimi bilmiyorum Alahım sana binlerce kez şükürler olsuunn nolur dua edin bana
Ben dayanamadim ve simdi yaptim 5 dk icinde ikinci çizgi cok cok silik bi şekilde belirdi ama net görünüyorsuan catlamadan sonraki 10.güne girdim ayin 20 si adet tarihim bu aydan hic umutlu degildim oylesine yapayim dedim şok oldum inşallah yaniltmaz beni
Allah saglıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin canım çok sevindimKızlaar dayanamdım gözüme uyku girmesi sabahı bekleyemedim ve yaptım testi 2 senedir bu anı bekliyorum inşallah gerçektiir
Allahımm son testimdii şuan elim ayağım titriyoril 5 saniyede ikinci çizgiyi gördüm şuan ne diyeceğimi bilmiyorum Alahım sana binlerce kez şükürler olsuunn nolur dua edin bana
yaaaaa ne güzel. Sağlıkla kucağına almayı da göstersin Allah.
Ben Dayanamayıp o erken testten yaptım. Bat yarın. Tertemiz negatif14 gün geçti çatlamadan çıkar diye düşündüm olsa. Demek ki yokmuş.
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallahumarım bundan sonrasını da sağlıklı geçiririz tadını çıkara çıkara sayimiz daha da artar inşallah
Benim de 17 haziran. Hiç umudum yok gerçi ama yine de bekleyeyim şuracıkta bu ay hsg çekileceğim inşallah son umudum o
[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?