Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inan öyle mutluyum ki şuan. Ağladım resmen. Testin yarım saat sonrasını da at . Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. Belirtin neydikuzum tam olarak farklı diyebileceğin

Canım bende hala inanamıyorum ço silik çıktı tabi ama bunu hiç gmrmediğim için çok şaşırdım mutlu oldum inşallah devam eder

Belirtimi bilmiyorum ama yüzümde sivilceler çıktı ama yumurtlama zamanınadan beri
Yumurtlamadan sonra baş ağrısı çektim birkaç gün
Mide yanması
Kabızlık gaz sancısı
Adet aprısı gibi gelio giden ağrılar
Bide göğüslerim 2 3 gündür kaşınıyordu alt ve uan kısımları yazmıştım hatta

Yani belirti sayarsam bunlar var bide ovulasyon testlerim işte ❤

Sağlıcakla devam etsin canım gebelin. Testin son halı nasıloldu

Canım inan öyle mutluyum ki şuan. Ağladım resmen. Testin yarım saat sonrasını da at . Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. Belirtin neydikuzum tam olarak farklı diyebileceğin

Buda şimdiki hali eğer gerçekten hamileysem yazacağım tavsiye edeceğim çok şey olacak maddi manevii zaten konularım da var

Eklentiler

• 20200616_023321.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 70
Tamam. Canım şimdi senin çatlamadan sonra kaçıncı gün cıkmış oldu canım

Çatlamadan sonra 10.gün heralde pikten sonra 11.günüme girmiştim işte sabahı bekleyemedim bugün bitkisel jayatta gibi sürekli yattım hiç bir iş yapasım gelmedi
Şimdi kalktım halletim

Çatlamadan sonra 10.gün heralde pikten sonra 11.günüme girmiştim işte sabahı bekleyemedim bugün bitkisel jayatta gibi sürekli yattım hiç bir iş yapasım gelmedi
Şimdi kalktım halletim
Bende sabah yapacağım inşallah ama benim bi göğüs acısı bide kabızlık var başka belirtim yok. Ha bide eğer belirti ise çok aşırı terliyorum

Bende sabah yapacağım inşallah ama benim bi göğüs acısı bide kabızlık var başka belirtim yok. Ha bide eğer belirti ise çok aşırı terliyorum
Bende kisa kol giyiyorum bi anda üşüme geliyo hirka aliyorum üzerime bi 5-10 dk sonra boyle boguluyorum sanki hemen cikariyorum üstümden cok sicakliyorum

Bendede terleme var hatta bugün hep su içinde kaldım hava çok nemliydi ona bağladom
Şu an adet aprısı gibi ağrım var
Ağzımda hep acı bir tat var
Midem ağrıyor
Bide bu aralar hep erken uyanıyodum buda bi belirti mi acaba

Ben Dayanamayıp o erken testten yaptım. Bat yarın. Tertemiz negatif 14 gün geçti çatlamadan çıkar diye düşündüm olsa. Demek ki yokmuş.

Yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah umarım bundan sonrasını da sağlıklı geçiririz tadını çıkara çıkara sayimiz daha da artar inşallah

tebrikler canım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Gonulmeyvesi tebrik ederim canim.
Bende bu ay ilk defa düzenli bir şekilde denedim ama çok gerginim bu kadar beklentiye girecegimi düşünmüyordum yumurtlamam 13 hazirandi. Tutmadı kesin biliyorum içime doğuyor ama vücudum beklentiye girdi bile olmazsa yikilacagim sanırım daha ilk ayda böyle ise uzun denemeler gerekirse ne olurum bilmiyorum

Allah saglıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin canım çok sevindim

Yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah umarım bundan sonrasını da sağlıklı geçiririz tadını çıkara çıkara sayimiz daha da artar inşallah

Amiiinn inşallah inan hiç beklemiyordum yine önce ki günkü testte gördüğüm çizgiler hayalii mi acaba diye düşünüyodum bide adet ağrısı gibi ağrılarım da var özellikle midem çok ağrıyor inşallah sağlıkla ilerler Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…