Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bir saat önce suyu kestim sonra yaptgimda da silik cikti anlamadim gitti sonra bir tane daha yaptim ondada silik cikti tam olarak sizler saat kacta yapiyorsunuz ben mi yanlis yapiyrum 3.15 te yaptim ikisinide ama

Eklentiler

• _20200616_004306.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 92
  • _20200616_003529.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 116
Kızlaar dayanamdım gözüme uyku girmesi sabahı bekleyemedim ve yaptım testi 2 senedir bu anı bekliyorum inşallah gerçektiir
Allahımm son testimdii şuan elim ayağım titriyor il 5 saniyede ikinci çizgiyi gördüm şuan ne diyeceğimi bilmiyorum Alahım sana binlerce kez şükürler olsuunn nolur dua edin bana

Bende ya batlarimiz aynıydı

Foto atsana

Fotoğraf at lütfen canım

Eklentiler

• 20200616_013227.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 119
Benbunlarda da az bisey gördüm
Bunlarda cok görünüyor gözle cok net görünüyor ya bu aydan hic umutlu degildim kizlar şey dicem ben bu ay yüzüstü denedim ilk defa iliski bittikten sonra 5-10 dk sonra yüzüstü döndüm yattim sizde deneyin tabi eger tuttuysa benimki gercekten

Bende bende duyduktan sonra hep yüz üstü denedim

İnşallah canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir başıma ilk kez geliyor adetime 5 gün var nerdeyse hadi 4 diyelim

İnşallah benden gitmez ❤❤
Benimde adetim 20 haziran bu son 4 gün çok dikkat etmeliyiz yukarılara uzanmak yok çok ayakta kalıp yorulmak yok adeti gectik mi tamamdir ama adete kadar dikkat edelim ki adetle sökülüp gitmesin

Kızlar dua edin nolurr aklım dondu elimim titremesinden yazamıyırum inşallah gerçektir hayal görmüyorumdur
Bu zamana kadar o kadar çok test yaptım kii
Allahımmm
Canım inan öyle mutluyum ki şuan. Ağladım resmen. Testin yarım saat sonrasını da at . Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. Belirtin neydikuzum tam olarak farklı diyebileceğin

Benimde adetim 20 haziran bu son 4 gün çok dikkat etmeliyiz yukarılara uzanmak yok çok ayakta kalıp yorulmak yok adeti gectik mi tamamdir ama adete kadar dikkat edelim ki adetle sökülüp gitmesin
Canım ben daha deneme aşamasındayım yani bat 30 Haziran ben de mi dikkat etmeliyim böyle şeylere? Mesela ev işleri yapmak istiyorum eşim yapma diyor. Bir şey olur mu mi ben hiç yerinde duramayan biriyim

Canım ben daha deneme aşamasındayım yani bat 30 Haziran ben de mi dikkat etmeliyim böyle şeylere? Mesela ev işleri yapmak istiyorum eşim yapma diyor. Bir şey olur mu mi ben hiç yerinde duramayan biriyim
Tabiki yapma bence mesela mutfak dolabından uzanıp filan bisey alma kendini yormadan iş yap tutunma aşaması oluyo yorulmamaliyiz ki sımsıkı tutunsun minişlerimiz bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…