Bende sanki hastalanacaö gögüs lerim cok hassaslastu ufaktan kasıklarıma sancı baslıcam gibi yoldayım diyorYok valla hastalanacağım gibi bir his var içimde . Bekliyorum sabırla çarşambaya kadar olmazsam yaparım test.
Sen ne yaptın beklemede misin ?
Resmin oynanmamıs halinde de net görünüyor canım tebrik ederim Allah sağlıkla ilerletsin hamileliğini inşallahKızlarrr sanirim hamileyim kendimi hiç hazırlamamıştım çok karmasigimbelli olsun diye renkle oynadım sanirim ben kendi kendime görmüyormdur renk ayarım falan karismamstr sanirim
Yine son ana kadar umutla bekleyelim. ALLAH büyük be canımBende sanki hastalanacaö gögüs lerim cok hassaslastu ufaktan kasıklarıma sancı baslıcam gibi yoldayım diyor
Yaaa demi aynen hamileyim amin inşallah hayirlisini istedik rabbim nasip etti umarım hayırlısıdır. Şimdi bekleyen arkadaslarm için dua ediyorum herkes gormeyi naisp etsinResmin oynanmamıs halinde de net görünüyor canım tebrik ederim Allah sağlıkla ilerletsin hamileliğini inşallah
Amin inşallah bizlere de nasip etsinYaaa demi aynen hamileyim amin inşallah hayirlisini istedik rabbim nasip etti umarım hayırlısıdır. Şimdi bekleyen arkadaslarm için dua ediyorum herkes gormeyi naisp etsin
Kızlarrr sanirim hamileyim kendimi hiç hazırlamamıştım çok karmasigimbelli olsun diye renkle oynadım sanirim ben kendi kendime görmüyormdur renk ayarım falan karismamstr sanirim
Ayyy evet canım aminn bunda da 3 gün kala öğrendim ama dün yapsam da çıkardı sanli anladım çünkü iki gündür bi tansiyon düşüklüğü aniden kalkınca basim saniyelik donuydiu hasta olcakmis gibi bi ağrı derken bugün yapıyım dedimEvet vaarrr sen 8 gün kala öğrenen annesin dimi önceki gebeliğinii Allahım hayırlı etsinn bizede dua ettgözünüz aydınn
Ayyy evet canım aminn bunda da 3 gün kala öğrendim ama dün yapsam da çıkardı sanli anladım çünkü iki gündür bi tansiyon düşüklüğü aniden kalkınca basim saniyelik donuydiu hasta olcakmis gibi bi ağrı derken bugün yapıyım dedimAllah hepinize nasip etsin insallahhhh
Rica ederim canım gün aşırı değerlendirmeye devam et tabi ama piki yakaladığında eğwr eşinde sperm sorunu yoksa 3 gün üst üste ilişki öneriliyor hatta 4 diyenlerde var bide ilişki sonrası direk yüz üstü yatmak ve sağ bacağı karna doğru çekmek de gebelik şansını arttırıyormuş bende bu ay ilk kez duydum şaşırdım da ama denedim bakalım tutacak mıS Sevipitircigi
Yaaaa ne güzell. Sağlıkla...Ayyy evet canım aminn bunda da 3 gün kala öğrendim ama dün yapsam da çıkardı sanli anladım çünkü iki gündür bi tansiyon düşüklüğü aniden kalkınca basim saniyelik donuydiu hasta olcakmis gibi bi ağrı derken bugün yapıyım dedimAllah hepinize nasip etsin insallahhhh
Ben 8 10 da yapmistim çıkmadı canım ama dün kasiklarmd bi ağrı açıkçası yediklermden dolayo gerildi falan sandm bide adet sancısı benim 1 gün önce falan olurdu normalde ağrım bi gıdıklandm yapıyım dedim yap istersen ama çıkmazsa üzülme çünkü her an değişebiliyo ben 2 tane negatif gördm aslında biraz acelciyiz hemen öğrelm istiyoruz o yüzüden negatif görürsen moral bozmaYaa bende yarın sabah düşünüyorum ama yumurtlamanın üxerinden 11 gün geçmiş oluyor acaba varsa çıkar mı
Ben 8 10 da yapmistim çıkmadı canım ama dün kasiklarmd bi ağrı açıkçası yediklermden dolayo gerildi falan sandm bide adet sancısı benim 1 gün önce falan olurdu normalde ağrım bi gıdıklandm yapıyım dedim yap istersen ama çıkmazsa üzülme çünkü her an değişebiliyo ben 2 tane negatif gördm aslında biraz acelciyiz hemen öğrelm istiyoruz o yüzüden negatif görürsen moral bozma
Aslında koyu dedigin teste tam piki yakalayamamışsın bu silik çıkanı 24 saat sonrasnda mı yaptın ve sıvı alımına dikkat ettn miCanım benim dun ki ovulasyon testim koyi cikmisti bugunki silik cikti neden acaba. Hala goguslerim cok aciyor hassas sizce dun yumurtlama olup bugun catlamismidir?
Hepimiz için bu ay güzel olur İnşAllahAynen canım bende kurtajdan sonra hiç bir şey hissetmez oldum
Ama bu ay herseyi hissettim hayırlı haberler al inşallah
Çatladığı günü mu baz alıyoruz canım yoksa yumurtlama günü mu. Yanı hangi gündem sonra kaçıncı gün yapmamız lazım testiTamam inşallah yarın sabahı bekliyırum heyecanla
Ben dayanamadim ve simdi yaptim 5 dk icinde ikinci çizgi cok cok silik bi şekilde belirdi ama net görünüyorTamam inşallah yarın sabahı bekliyırum heyecanla
Çatlamadan sonraki 12.gün ideal diye biliyorum ama bende suan 10.güne girdigim an silik bi cizgi çıktı bakalim doğru muÇatladığı günü mu baz alıyoruz canım yoksa yumurtlama günü mu. Yanı hangi gündem sonra kaçıncı gün yapmamız lazım testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?