- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Yaaa fotoğraf at lütfen. Çatlama iğnesi kullanmadı isen doğrudur canım inşallahÇatlamadan sonraki 12.gün ideal diye biliyorum ama bende suan 10.güne girdigim an silik bi cizgi çıktı bakalim doğru mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa fotoğraf at lütfen. Çatlama iğnesi kullanmadı isen doğrudur canım inşallahÇatlamadan sonraki 12.gün ideal diye biliyorum ama bende suan 10.güne girdigim an silik bi cizgi çıktı bakalim doğru mu
Aslında koyu dedigin teste tam piki yakalayamamışsın bu silik çıkanı 24 saat sonrasnda mı yaptın ve sıvı alımına dikkat ettn mi
Boyle canim burda cok belli olmuyo sanki ama gözle net görüyorumYaaa fotoğraf at lütfen. Çatlama iğnesi kullanmadı isen doğrudur canım inşallah
Bende ya batlarimiz aynıydıKızlaar dayanamdım gözüme uyku girmesi sabahı bekleyemedim ve yaptım testi 2 senedir bu anı bekliyorum inşallah gerçektiir
Allahımm son testimdii şuan elim ayağım titriyoril 5 saniyede ikinci çizgiyi gördüm şuan ne diyeceğimi bilmiyorum Alahım sana binlerce kez şükürler olsuunn nolur dua edin bana
![]()
Foto atsanaKızlaar dayanamdım gözüme uyku girmesi sabahı bekleyemedim ve yaptım testi 2 senedir bu anı bekliyorum inşallah gerçektiir
Allahımm son testimdii şuan elim ayağım titriyoril 5 saniyede ikinci çizgiyi gördüm şuan ne diyeceğimi bilmiyorum Alahım sana binlerce kez şükürler olsuunn nolur dua edin bana
![]()
Benbunlarda da az bisey gördümBoyle canim burda cok belli olmuyo sanki ama gözle net görüyorum
Fotoğraf at lütfen canımKızlaar dayanamdım gözüme uyku girmesi sabahı bekleyemedim ve yaptım testi 2 senedir bu anı bekliyorum inşallah gerçektiir
![]()
Foto atsana![]()
Fotoğraf at lütfen canım
Bunlarda cok görünüyor gözle cok net görünüyor ya bu aydan hic umutlu degildim kizlar şey dicem ben bu ay yüzüstü denedim ilk defa iliski bittikten sonra 5-10 dk sonra yüzüstü döndüm yattim sizde deneyin tabi eger tuttuysa benimki gercektenBenbunlarda da az bisey gördüm![]()
Çok bariz ben burdayim anne diyo ne hayaliKızlar dua edin nolurr aklım dondu elimim titremesinden yazamıyırum inşallah gerçektir hayal görmüyorumdur
Bu zamana kadar o kadar çok test yaptım kii
Allahımmm![]()
Bunlarda cok görünüyor gözle cok net görünüyor ya bu aydan hic umutlu degildim kizlar şey dicem ben bu ay yüzüstü denedim ilk defa iliski bittikten sonra 5-10 dk sonra yüzüstü döndüm yattim sizde deneyin tabi eger tuttuysa benimki gercekten![]()
Çok bariz ben burdayim anne diyo ne hayalihayırlı olsun kuzum.
Benimkinden daha net cikmis kesin varBende bende duyduktan sonra hep yüz üstü denedim![]()
Benimde adetim 20 haziran bu son 4 gün çok dikkat etmeliyiz yukarılara uzanmak yok çok ayakta kalıp yorulmak yok adeti gectik mi tamamdir ama adete kadar dikkat edelim ki adetle sökülüp gitmesinİnşallah canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir başıma ilk kez geliyor adetime 5 gün var nerdeyse hadi 4 diyelim
İnşallah benden gitmez❤❤
Canım inan öyle mutluyum ki şuan. Ağladım resmen. Testin yarım saat sonrasını da at . Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. Belirtin neydikuzum tam olarak farklı diyebileceğinKızlar dua edin nolurr aklım dondu elimim titremesinden yazamıyırum inşallah gerçektir hayal görmüyorumdur
Bu zamana kadar o kadar çok test yaptım kii
Allahımmm![]()
Canım ben daha deneme aşamasındayım yani bat 30 Haziran ben de mi dikkat etmeliyim böyle şeylere? Mesela ev işleri yapmak istiyorum eşim yapma diyor. Bir şey olur mu mi ben hiç yerinde duramayan biriyimBenimde adetim 20 haziran bu son 4 gün çok dikkat etmeliyiz yukarılara uzanmak yok çok ayakta kalıp yorulmak yok adeti gectik mi tamamdir ama adete kadar dikkat edelim ki adetle sökülüp gitmesin
Tabiki yapma bence mesela mutfak dolabından uzanıp filan bisey alma kendini yormadan iş yap tutunma aşaması oluyo yorulmamaliyiz ki sımsıkı tutunsun minişlerimiz bizeCanım ben daha deneme aşamasındayım yani bat 30 Haziran ben de mi dikkat etmeliyim böyle şeylere? Mesela ev işleri yapmak istiyorum eşim yapma diyor. Bir şey olur mu mi ben hiç yerinde duramayan biriyim![]()
İnşallah canım dikkat edicem bakalımTabiki yapma bence mesela mutfak dolabından uzanıp filan bisey alma kendini yormadan iş yap tutunma aşaması oluyo yorulmamaliyiz ki sımsıkı tutunsun minişlerimiz bize![]()