Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım inşallah vardır
Benim bugünkü ovulasyon da böyle
Baya bi hırmonlarda dalgalanma yaşıyorum heralde dün baya silikti bugün yine biraz koyı
Gebelik testi de yap nolur. Ben kaynanama geldim de. Salı günü döneceğiz inşallah. Test filan yapamıyorum

Aynen öyle canım göğüslerim birden ağrımaya başaldı psikolojik galiba
Göğüs deme bana. Dün gece eşim bana senin göğüs uçların büyümüş. Çatlak gibi yarık yarık olmuş baksana dedi. Uçlarına tişört dahi değse canım yanıyor benimde

Göğüs deme bana. Dün gece eşim bana senin göğüs uçların büyümüş. Çatlak gibi yarık yarık olmuş baksana dedi. Uçlarına tişört dahi değse canım yanıyor benimde

Ayy hadi inşallah canım beninde yanlardan ağrıyor adet öncesi gibi belkide erken adet olacam hiç belli olmaz

Ayy hadi inşallah canım beninde yanlardan ağrıyor adet öncesi gibi belkide erken adet olacam hiç belli olmaz
Resmen negatifi çağırıyor sun. Çağırma şunu. Güzel düşün. Ben bakneredeyse i yıldır istiyorum ama olmayınca olmuyor işte. Bekliyoruz. Sen içini ferah tut.

Resmen negatifi çağırıyor sun. Çağırma şunu. Güzel düşün. Ben bakneredeyse i yıldır istiyorum ama olmayınca olmuyor işte. Bekliyoruz. Sen içini ferah tut.

Haklısın canm hamileyim ven hamileyimmm
Kız bugünü saymazsam 5 gün var acaba yapsam mı test şimdi

Bunu yaparsan son bi taneyi perşembe birlikte yaparız. Birbirimize yap demeyelim perşembeye kadar

Tamam o zaman yapıcam birazdan
Yani saat hiç uygun değil ama sabah idrarı değil ya
Dur şuraya minicik çizgili testimi bırakayım

Allahımm pembik ikinci çizgiyi görmeyi hepimize nasip ettt amiiinn

Eklentiler

• 20200613_121847.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 90
Tamam o zaman yapıcam birazdan
Yani saat hiç uygun değil ama sabah idrarı değil ya
Dur şuraya minicik çizgili testimi bırakayım

Allahımm pembik ikinci çizgiyi görmeyi hepimize nasip ettt amiiinn
Benimde cuma gecesi yaptığım test böyle idi. Canım rabbim inşallah bu defa nasip eder. Sabah yapmak istiyorsan sabah da yapabilirsin. Ayy ben çok müdahale ettim sana hakkını helal et

Benimde cuma gecesi yaptığım test böyle idi. Canım rabbim inşallah bu defa nasip eder. Sabah yapmak istiyorsan sabah da yapabilirsin. Ayy ben çok müdahale ettim sana hakkını helal et

Hayır canım olur muu helal olsun ne demek bizim heyecanımızı bizden başka kimse anlamaz ki
Ben yaptım saat 7 yi 1 geçe 4 geçe çektim buçukta da çekicem

Ayy nolur dua ettt

Eklentiler

• 20200614_190410.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 84
Hayır canım olur muu helal olsun ne demek bizim heyecanımızı bizden başka kimse anlamaz ki
Ben yaptım saat 7 yi 1 geçe 4 geçe çektim buçukta da çekicem

Ayy nolur dua ettt
O değilde test yapacağım deyince hemen çişim geliyor normalde getirmek için onca bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…