- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Gebelik testi de yap nolur. Ben kaynanama geldim de. Salı günü döneceğiz inşallah. Test filan yapamıyorumHadi bakalım inşallah vardır
Benim bugünkü ovulasyon da böyle
Baya bi hırmonlarda dalgalanma yaşıyorum heralde dün baya silikti bugün yine biraz koyı
Gebelik testi de yap nolur. Ben kaynanama geldim de. Salı günü döneceğiz inşallah. Test filan yapamıyorum
Bence hep ümit var. Olmayınca önümüzdeki maçlara bakarız zaten canım. NapalimYaaa deme öylee zaten kendimi zor tutuyorumm
Sence ümit varmı ne dersin
Bence hep ümit var. Olmayınca önümüzdeki maçlara bakarız zaten canım. Napalim❤
29 Haziran. Ama yumurtlama gününü kaçırdım umudum yokŞimdi bat ne zaman
Göğüs deme bana. Dün gece eşim bana senin göğüs uçların büyümüş. Çatlak gibi yarık yarık olmuş baksana dedi. Uçlarına tişört dahi değse canım yanıyor benimdeAynen öyle canım göğüslerim birden ağrımaya başaldı psikolojik galiba
Göğüs deme bana. Dün gece eşim bana senin göğüs uçların büyümüş. Çatlak gibi yarık yarık olmuş baksana dedi. Uçlarına tişört dahi değse canım yanıyor benimde
Resmen negatifi çağırıyor sun. Çağırma şunu. Güzel düşün. Ben bakneredeyse i yıldır istiyorum ama olmayınca olmuyor işte. Bekliyoruz. Sen içini ferah tut.Ayy hadi inşallah canım beninde yanlardan ağrıyor adet öncesi gibi belkide erken adet olacam hiç belli olmaz
4 yıldır istiyorumResmen negatifi çağırıyor sun. Çağırma şunu. Güzel düşün. Ben bakneredeyse i yıldır istiyorum ama olmayınca olmuyor işte. Bekliyoruz. Sen içini ferah tut.
Resmen negatifi çağırıyor sun. Çağırma şunu. Güzel düşün. Ben bakneredeyse i yıldır istiyorum ama olmayınca olmuyor işte. Bekliyoruz. Sen içini ferah tut.
Yap ama çıkmazsa üzülme. Bide yarım saat sonrasına da bak olur mu. Ayyy bende senle bir heyecan yaptım.Haklısın canm hamileyim ven hamileyimmm
Kız bugünü saymazsam 5 gün var acaba yapsam mı test şimdi
Amin. Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin insalahAllahım tez vakitte nasip etsin canımm
Yap ama çıkmazsa üzülme. Bide yarım saat sonrasına da bak olur mu. Ayyy bende senle bir heyecan yaptım.❤
Bunu yaparsan son bi taneyi perşembe birlikte yaparız. Birbirimize yap demeyelim perşembeye kadarEşim kızacak yine 4 test vardı ikisini yaptım kaldı 2 birinide şimdi yaparsam 1 kalacak
Ama içimdeki şu şeyi tutamıyoruuuummm
Bunu yaparsan son bi taneyi perşembe birlikte yaparız. Birbirimize yap demeyelim perşembeye kadar
Benimde cuma gecesi yaptığım test böyle idi. Canım rabbim inşallah bu defa nasip eder. Sabah yapmak istiyorsan sabah da yapabilirsin. Ayy ben çok müdahale ettim sana hakkını helal etTamam o zaman yapıcam birazdan
Yani saat hiç uygun değil ama sabah idrarı değil ya
Dur şuraya minicik çizgili testimi bırakayım
Allahımm pembik ikinci çizgiyi görmeyi hepimize nasip ettt amiiinn
Benimde cuma gecesi yaptığım test böyle idi. Canım rabbim inşallah bu defa nasip eder. Sabah yapmak istiyorsan sabah da yapabilirsin. Ayy ben çok müdahale ettim sana hakkını helal et
Çizgi varmı hafiften görebildiğin canım.Hayır canım olur muu helal olsun ne demek bizim heyecanımızı bizden başka kimse anlamaz ki
Ben yaptım saat 7 yi 1 geçe 4 geçe çektim buçukta da çekicem
Ayy nolur dua ettt
O değilde test yapacağım deyince hemen çişim geliyor normalde getirmek için onca beklerizHayır canım olur muu helal olsun ne demek bizim heyecanımızı bizden başka kimse anlamaz ki
Ben yaptım saat 7 yi 1 geçe 4 geçe çektim buçukta da çekicem
Ayy nolur dua ettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?