- 13 Mart 2019
- 14.481
- 52.272
- 598
Canım benim de dün böyle çıktı . Suya tuttum çizgi belirgin oldu .
Canım sence bu bibelirtimi göğüs uçlarım çatlak gibi oldu ve büyüyor resmen . Hele sağ göğsüm un ucu mercimek kadardı nohut kadar oldu . Hani çatlak olurda acır ya dokununca bisey deyince çok acıyor o şekilde
Ben ben . Bu kadar belirtiye hamile olmazsak bi daha belirtilere inanmayacağımBenimde 2 gündür göğüslerim kaşınıyor özellikle alt kısımlarıçamaşırımdan falan desem hep aynı şeyler
E sıcaklardan desem nerdeyse her gün duş alıyorum acaba buda mu br belirti
Veee kabızlıkçok üzgünüm ama bu sorunu yaşayan varmı
Amin hayirlisi tabi canım şuan adet olucakmisim gibi aynı belirtiler var kaldı 4 gün bakalım az kaldı herşey belli olucakAyy maşallah ne güzelll Rabbim bizede görmeyi nasip etsin.. ❤ yine olur canım inşallah duaya devam edelimm Rabbim hayırlı evlatlar versinn hepimizee
Aaa bende de tam terdi afedersiniz ishalimBen ben . Bu kadar belirtiye hamile olmazsak bi daha belirtilere inanmayacağım
Benimde 2 gündür göğüslerim kaşınıyor özellikle alt kısımlarıçamaşırımdan falan desem hep aynı şeyler
E sıcaklardan desem nerdeyse her gün duş alıyorum acaba buda mu br belirti
Veee kabızlıkçok üzgünüm ama bu sorunu yaşayan varmı
Olur olur zaten gün aşırı önerşyorlar olacagı varsa olur merak etmeKızlar dün yumurtlama idi ama kaçırdım eşim bey yorgunmus da. Ama 8-10-12 şeklinde duzenliydi iliskimiz. Umarım olmuştur bugünde deneyeceğiz inşallah. Cok heveslenmek istemiyorum ama inşallah olur
Aynen tatlım hayırlısı bakalım 1-2 güne bende beklemeye geçeceğim ilk deneme çok heveslendim umarım hüsrana ugramamOlur olur zaten gün aşırı önerşyorlar olacagı varsa olur merak etme
Ben ben . Bu kadar belirtiye hamile olmazsak bi daha belirtilere inanmayacağım
Aaa bende de tam terdi afedersiniz ishalimherkesde farklı oluyo sanırım yani eğer hepimiz hamileysek
Ay bende kabızım ama ben yediklerimr bakıyorum eşim gececyidi uykudan kalkınca sulu yemek yiyemiyor kahvaltı türü yapıyor bende hiç yemek yapmadım bu hafta
Bugun goguslerimin Heryeri acıyor ateşim de düşmemiş daha
Biz seninle kac gun vardı aramızda kuzmmHadi bakalım bismillah
Benim de göğüslerimde kaşıntı var bide sanki azıcık hassalar
Hep mi kız sen hep yalnız mısınAyy benimde eşim gececi hepama sulu şeyelr de yiyırum aslında cumadan bu yana zor durumdayım uzun zamandır böyle olduğumu hatırlamıyorum
Selam kızlar adetine bir hafta ve civarı kalan lar buyrun beraber bekleyelim zaman geçsinben yumurtlamayı gordum degerlendirdim ve heyecanlı bekleyişteyim bat 17 haziran
[/QUOTE merhaba canım bende tam soruma cevap alabilceğim birilerini aryrdum benim bugun gogus agrisiyla ve seffaf bir akintim oldu sonra ovulasyon testi yaptim sizce yumurtlama gunumdemiyim bana yardimci olurmusunuz ilk denememde acemiyim biraz
Biz seninle kac gun vardı aramızda kuzmm
Hep mi kız sen hep yalnız mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?