Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benimde 2 gündür göğüslerim kaşınıyor özellikle alt kısımları çamaşırımdan falan desem hep aynı şeyler
E sıcaklardan desem nerdeyse her gün duş alıyorum acaba buda mu br belirti

Veee kabızlık çok üzgünüm ama bu sorunu yaşayan varmı

Kızlar dün yumurtlama idi ama kaçırdım eşim bey yorgunmus da. Ama 8-10-12 şeklinde duzenliydi iliskimiz. Umarım olmuştur bugünde deneyeceğiz inşallah. Cok heveslenmek istemiyorum ama inşallah olur

Ben ben . Bu kadar belirtiye hamile olmazsak bi daha belirtilere inanmayacağım

Ayy maşallah ne güzelll Rabbim bizede görmeyi nasip etsin.. ❤ yine olur canım inşallah duaya devam edelimm Rabbim hayırlı evlatlar versinn hepimizee
Amin hayirlisi tabi canım şuan adet olucakmisim gibi aynı belirtiler var kaldı 4 gün bakalım az kaldı herşey belli olucak

Ay bende kabızım ama ben yediklerimr bakıyorum eşim gececyidi uykudan kalkınca sulu yemek yiyemiyor kahvaltı türü yapıyor bende hiç yemek yapmadım bu hafta

Kızlar dün yumurtlama idi ama kaçırdım eşim bey yorgunmus da. Ama 8-10-12 şeklinde duzenliydi iliskimiz. Umarım olmuştur bugünde deneyeceğiz inşallah. Cok heveslenmek istemiyorum ama inşallah olur
Olur olur zaten gün aşırı önerşyorlar olacagı varsa olur merak etme

Ay bende kabızım ama ben yediklerimr bakıyorum eşim gececyidi uykudan kalkınca sulu yemek yiyemiyor kahvaltı türü yapıyor bende hiç yemek yapmadım bu hafta

Ayy benimde eşim gececi hep ama sulu şeyelr de yiyırum aslında cumadan bu yana zor durumdayım uzun zamandır böyle olduğumu hatırlamıyorum

Eklentiler

• IMG20200614153423.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…