Birde belirtiler adet belirtilerine benziyor unutmaİnşallah
Ben de goruyorum ya telefonu evir cevir goruyorum ama benım gördüğüm çizgi oynuyor
Birde belirtiler adet belirtilerine benziyor unutma
Her an hersey olabiliryarın 12 gun yapsan cıkar bence hamilelik
Senin zaten hamile oldugunu dusunuyorum benBenimde karnım adet olacak mışım gibi ağrıyor
Midem yanıyor ve ağroyor ağzımda hep acı bi tat var kabızlıj sorunu çekiyorum
Ve gazım var
Yüzümü sivilceler bastı bide
Yani psikolojik gibi kuzm nereye baksam orda cizgi varNasıl oynuyor kızz o benim çilekiimm
Annesinin bitanesii
Senin zaten hamile oldugunu dusunuyorum ben
Yani psikolojik gibi kuzm nereye baksam orda cizgi var
Ben de gördüm ilk fotoda cizgiyiAynen ama şimdik biraz daha netleşti çizgimiz teyzesi
Ben daha iyi görüyorum fotoya ne kadar yansıyır bilmem
Bu sabah yaptım ama çıkmadı. Mesela şuan kasıklarım da ağrıyor özellikle sol ve göğüs hassasiyeti var. Normal şartlarda regl ağrısında hemen olurum. Ama olamadım. Yaaaaa bu bekleyiş ahh bu bekleyiş.Birde belirtiler adet belirtilerine benziyor unutma
Her an hersey olabiliryarın 12 gun yapsan cıkar bence hamilelik
Ben de gördüm ilk fotoda cizgiyibat ne zaman
Bat 20 Haziran canımm
Biraz efekt falan yaptım ortaya zorla çıkarmaya çalıştımanca bu kadar benim miniğimm
1. Fotoğrafta görünüyor. Yaaaaa hadi biz de, hepimiz de. Amin.
imkansız zaten 12 gün reglBu sabah yaptım ama çıkmadı. Mesela şuan kasıklarım da ağrıyor özellikle sol ve göğüs hassasiyeti var. Normal şartlarda regl ağrısında hemen olurum. Ama olamadım. Yaaaaa bu bekleyiş ahh bu bekleyiş.
Eee bir daha yap sana kuzumAynen ama şimdik biraz daha netleşti çizgimiz teyzesi
Ben daha iyi görüyorum fotoya ne kadar yansıyır bilmem
Daha da net olfu canım minik baya minik ondan bu kadar silikBat 20 Haziran canımm
Biraz efekt falan yaptım ortaya zorla çıkarmaya çalıştımanca bu kadar benim miniğimm
İnşallah. Hakkında hayırlısı olsun. Baya gec yumurtlama olmuş.Bende beklemek istiyorum sizinle umutla duayla inşallah, bu ay düzgünce ilk kez güvenilir bir ovulasyon testiyle takip ettim sabırla, adetlerim düzensiz adetimin 28. Günü gördüm çift çizgiyi sonra silikleşti değerlendirğim günlerde oldu değerlendiremediklerimde var rabbim en güzel biçimde halık sıfatıyla yaratsın inşallah,şimdi aklımda bazı sorular var inşallah zamanla öğrenirim
Allahım ne kadar güzel bir sloganEvet kızlar pozitif enerjii
hamileyimm hamilesinn hamileyizz
Sloganımız bu olsun
Evet adet olacak zamanda yumurtlama oldu çok şaşırıyorum tembel galiba benimkiler :) 17 gün beklicem eğer olmazsam test yapıcam söz verdim kendime :)İnşallah. Hakkında hayırlısı olsun. Baya gec yumurtlama olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?