- 13 Mart 2019
- 14.490
- 52.323
- 598
Döngünün kaçıncu günü canım henüz yumurtlama değil ama bi kaç güne yakalrsın
Her gün düzenli aynı saatte yap 12 ile 4 arası en iyi sonuç veren saatler
Ve testi yapmadan bi saat önce sıvı alımını kes
[/16. Gunumdeyim o zaman bir kac gun daha vaktim var cok tesekkur ederim. Cok kafam karismisti acaba mi diye cok sagol canim allah razi olsun :))
Bi hafta gunduz Bi hafta gece vardiyasıBi gece evde bi gece işte canım senin ki nasıl hep yalnız mısın
Benım 17 olması gerekiyor sarkmazsa 17 sinde tam 14 günBenim 20 Haziran canım bata 6 gün var senin
Benım 17 olması gerekiyor sarkmazsa 17 sinde tam 14 gün
Rica ederim canım gün aşırı değerlendirmeye devam et tabi ama piki yakaladığında eğwr eşinde sperm sorunu yoksa 3 gün üst üste ilişki öneriliyor hatta 4 diyenlerde var bide ilişki sonrası direk yüz üstü yatmak ve sağ bacağı karna doğru çekmek de gebelik şansını arttırıyormuş bende bu ay ilk kez duydum şaşırdım da ama denedim bakalım tutacak mıS Sevipitircigi
Bie gün durup bir gün mü değerlendiriyorsunuz canımKızlar dün yumurtlama idi ama kaçırdım eşim bey yorgunmus da. Ama 8-10-12 şeklinde duzenliydi iliskimiz. Umarım olmuştur bugünde deneyeceğiz inşallah. Cok heveslenmek istemiyorum ama inşallah olur
Şimdi bat ne zamanAynen tatlım hayırlısı bakalım 1-2 güne bende beklemeye geçeceğim ilk deneme çok heveslendim umarım hüsrana ugramamuğrayacak gibiyim ama
Bu ay bende denedim dısarı cok az cıkıyor spermlerYani esimde bir sorun varmi suan bilmiyoruz tabi ilk denememiz olucak bu insallah bir sorun yoktur esimde. Ama bu yuzustu meselesini deniycem canim bakalim hepimizin allah yardimcisi olsun
Hayır olsun tatlımKızlar bide rüya gördüm meğerse ben gebelik geçirmişim daha önecedeb kimyasal yaşamışım haberim olmadan
Test yaptığımı falan görüyodum
Hadi yap bakalmSol kasığımda ağrı hissediyorum bir ovulasyon yapayım bugün hiç yapmadım
Genel de rahim tersliği olanlar yüzüstü denesin diyorlar sende var mı böyle bir durum bende yok ama bende bu ay yüz üstü denemeyi düşünüyorumBu ay bende denedim dısarı cok az cıkıyor spermler
Bende bu ay yüzüstü olarak deneyeceğim rahim tersliği yok ama bir sorun yoksa gebelik oluşumu oluyormuş diyorlarYani esimde bir sorun varmi suan bilmiyoruz tabi ilk denememiz olucak bu insallah bir sorun yoktur esimde. Ama bu yuzustu meselesini deniycem canim bakalim hepimizin allah yardimcisi olsun
Bu ay bende denedim dısarı cok az cıkıyor spermler
Yaptım canım böyle çıktı düne göre koyulaşmış içimdeki o hep konuşan ses diyorki yarın gebelik testi yapHadi yap bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?