Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Döngünün kaçıncu günü canım henüz yumurtlama değil ama bi kaç güne yakalrsın
Her gün düzenli aynı saatte yap 12 ile 4 arası en iyi sonuç veren saatler
Ve testi yapmadan bi saat önce sıvı alımını kes S Sevipitircigi

Son düzenleme:
Kızlar bide rüya gördüm meğerse ben gebelik geçirmişim daha önecedeb kimyasal yaşamışım haberim olmadan
Test yaptığımı falan görüyodum

Rica ederim canım gün aşırı değerlendirmeye devam et tabi ama piki yakaladığında eğwr eşinde sperm sorunu yoksa 3 gün üst üste ilişki öneriliyor hatta 4 diyenlerde var bide ilişki sonrası direk yüz üstü yatmak ve sağ bacağı karna doğru çekmek de gebelik şansını arttırıyormuş bende bu ay ilk kez duydum şaşırdım da ama denedim bakalım tutacak mı S Sevipitircigi

Benım 17 olması gerekiyor sarkmazsa 17 sinde tam 14 gün

Hadi bakalım inşallah vardır
Benim bugünkü ovulasyon da böyle
Baya bi hırmonlarda dalgalanma yaşıyorum heralde dün baya silikti bugün yine biraz koyı

Eklentiler

• 20200614_161842.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 56

Yani esimde bir sorun varmi suan bilmiyoruz tabi ilk denememiz olucak bu insallah bir sorun yoktur esimde. Ama bu yuzustu meselesini deniycem canim bakalim hepimizin allah yardimcisi olsun

Kızlar dün yumurtlama idi ama kaçırdım eşim bey yorgunmus da. Ama 8-10-12 şeklinde duzenliydi iliskimiz. Umarım olmuştur bugünde deneyeceğiz inşallah. Cok heveslenmek istemiyorum ama inşallah olur
Bie gün durup bir gün mü değerlendiriyorsunuz canım

Yani esimde bir sorun varmi suan bilmiyoruz tabi ilk denememiz olucak bu insallah bir sorun yoktur esimde. Ama bu yuzustu meselesini deniycem canim bakalim hepimizin allah yardimcisi olsun
Bende bu ay yüzüstü olarak deneyeceğim rahim tersliği yok ama bir sorun yoksa gebelik oluşumu oluyormuş diyorlar

Yaptım canım böyle çıktı düne göre koyulaşmış içimdeki o hep konuşan ses diyorki yarın gebelik testi yap
Ama yapmak istemiyorum salı günü falan yaparım bellki

Eklentiler

• 20200614_170728.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 40
  • 20200614_170723.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…