• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar çek bakalım. Bide 15 dakka sonrasını çekersin

Biri 10 dk lık biri 15 dk lık hali zaten daha çok erken ama ben çok küçük çizgi görüyorum😋 yada çok görmek istediğim için 😃

Eklentiler

• 20200614_191756.webp
    20200614_191756.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 115
  • 20200614_191112.webp
    20200614_191112.webp
    21 KB · Görüntüleme: 113
Biri 10 dk lık biri 15 dk lık hali zaten daha çok erken ama ben çok küçük çizgi görüyorum😋 yada çok görmek istediğim için 😃
Altında peçete olanda incecik çizgi görüyorum ben. Ayyy hadi inşallah bakalım çizgi ise o durdukça koyulaşır azcık da olsa

Keşke testim olsa yanımda ya🙈

Ayy krizin geldi dimi 😍😍 sabret canım inşallah kopkoyu çift çizgiyi görürsün 😍😍

Bizim şimdilik durmumuz böyle
Diğer testime göre belirme hızı daha çabuk oldu daha 1 saat olmadı yapalı inşallah daha da koyulaşır
Ama şuan bi adet ağrısı geldi heyecan yaptım diye mi bilmem 🙄

Eklentiler

• 20200614_195300.webp
    20200614_195300.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 101
  • 20200614_195111.webp
    20200614_195111.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 82
Ayy krizin geldi dimi 😍😍 sabret canım inşallah kopkoyu çift çizgiyi görürsün 😍😍

Bizim şimdilik durmumuz böyle
Diğer testime göre belirme hızı daha çabuk oldu daha 1 saat olmadı yapalı inşallah daha da koyulaşır
Ama şuan bi adet ağrısı geldi heyecan yaptım diye mi bilmem 🙄
Kız sana heyecan gelmesi normal. Benim bile sen test yaptım deyince çişim geldi. Sanki ben yapacakmışm gibi. Yaaa gerçekten ben görüyorum çizgiyi. Elinde daha nettir dimi

Kızlar merhabalar Allah herkesin gönlünden geçeni versin inşallah 🙏. Bne diğer ayda ovulasyon testi ile hamile kalmayı planlıyordum.ama adetim düzenli olmasına rağmen 6gün geciktim. Cuma ve cumartesi günü test yaptım negatif çıktı. Geri çekilme yoluyla korunmaya çalışıyorum. Şimye kadar bu yöntemle korunduk.tabiki bu geçerli güvenilir bir yöntem değil. Sizce durum ne

Kızlar merhabalar Allah herkesin gönlünden geçeni versin inşallah 🙏. Bne diğer ayda ovulasyon testi ile hamile kalmayı planlıyordum.ama adetim düzenli olmasına rağmen 6gün geciktim. Cuma ve cumartesi günü test yaptım negatif çıktı. Geri çekilme yoluyla korunmaya çalışıyorum. Şimye kadar bu yöntemle korunduk.tabiki bu geçerli güvenilir bir yöntem değil. Sizce durum ne
Kaza olmus sa anlamışsınızdır bazen mevsimsel oluyor kafaya takma ben gecen ay baya geciktim

Selamlar. Benim 20. Günde ovülasyon testi pik oldu. O yüzden bat 17 hazirana sarktı uygulamaya bilgi girince. En fazla döngüm 32 olmuştur bu dönem 35 gösteriyor. Daha önce ovülasyon testi yapmadım. Kendim de anlamam ne zaman olduğunu. Kendimi inandırmak istememden mi bilmiyorum ama sabah regl olacakmışım gibi karın ağrısı oluyor, akşama doğru yokoluyor 3 gündür. Bu süreç beni yaşlandırdı. Sizin yazdıklarınıza ortak nokta bulup seviniyorum açıkçası. Sonucu ne olursa hayırlısı artık 😊

Son düzenleme:
Selamlar. Benim 20. Günde ovülasyon testi pik oldu. O yüzden bat 17 hazirana sarktı uygulamaya bilgi girince. En fazla döngüm 32 olmuştur bu dönem 35 gösteriyor. Daha önce ovülasyon testi yapmadım. Kendim de anlamam ne zaman olduğunu. Kendimi inandırmak istememden mi bilmiyorum ama sabah regl olacakmışım gibi karın ağrısı oluyor, akşama doğru yokoluyor 3 gündür. Bu süreç beni yaşlandırdı. Sizin yazdıklarınıza ortak nokta bulup seviniyorum açıkçası. Sonucu ne olursa hayırlısı artık 😊
Sende hsgeldin batdaş
İnşallah gelmez kırmızılar hep beraber göbekleeimiz dolar 😍😍😍

Back
X