- 13 Mart 2019
- 14.492
- 52.326
- 598
Çizgi varmı hafiften görebildiğin canım.
Hayalii değilse çokk hafif görüuorum ama bence hayalii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi varmı hafiften görebildiğin canım.
O değilde test yapacağım deyince hemen çişim geliyor normalde getirmek için onca bekleriz![]()
Tekrar çek bakalım. Bide 15 dakka sonrasını çekersinHayalii değilse çokk hafif görüuorum ama bence hayalii![]()
Tekrar çek bakalım. Bide 15 dakka sonrasını çekersin
Tekrar çek bakalım. Bide 15 dakka sonrasını çekersin
Altında peçete olanda incecik çizgi görüyorum ben. Ayyy hadi inşallah bakalım çizgi ise o durdukça koyulaşır azcık da olsaBiri 10 dk lık biri 15 dk lık hali zaten daha çok erken ama ben çok küçük çizgi görüyorumyada çok görmek istediğim için
![]()
Altında peçete olanda incecik çizgi görüyorum ben. Ayyy hadi inşallah bakalım çizgi ise o durdukça koyulaşır azcık da olsa
Keşke testim olsa yanımda yaPencerenin önünde ışığa tutuyorum var gibi ama gözüm şaşı oldu artık bıraktım bekleyince daha çok belli olursa dediğin gibi çizgicik var demektir![]()
Keşke testim olsa yanımda ya![]()
Kız sana heyecan gelmesi normal. Benim bile sen test yaptım deyince çişim geldi. Sanki ben yapacakmışm gibi. Yaaa gerçekten ben görüyorum çizgiyi. Elinde daha nettir dimiAyy krizin geldi dimisabret canım inşallah kopkoyu çift çizgiyi görürsün
Bizim şimdilik durmumuz böyle
Diğer testime göre belirme hızı daha çabuk oldu daha 1 saat olmadı yapalı inşallah daha da koyulaşır
Ama şuan bi adet ağrısı geldi heyecan yaptım diye mi bilmem![]()
Kız sana heyecan gelmesi normal. Benim bile sen test yaptım deyince çişim geldi. Sanki ben yapacakmışm gibi. Yaaa gerçekten ben görüyorum çizgiyi. Elinde daha nettir dimi
Gun asırı ilişki olduysa kafaya takma29 Haziran. Ama yumurtlama gününü kaçırdım umudum yok![]()
Kaza olmus sa anlamışsınızdır bazen mevsimsel oluyor kafaya takma ben gecen ay baya geciktimKızlar merhabalar Allah herkesin gönlünden geçeni versin inşallah. Bne diğer ayda ovulasyon testi ile hamile kalmayı planlıyordum.ama adetim düzenli olmasına rağmen 6gün geciktim. Cuma ve cumartesi günü test yaptım negatif çıktı. Geri çekilme yoluyla korunmaya çalışıyorum. Şimye kadar bu yöntemle korunduk.tabiki bu geçerli güvenilir bir yöntem değil. Sizce durum ne
Kaç gün geciktim kuzumKaza olmus sa anlamışsınızdır bazen mevsimsel oluyor kafaya takma ben gecen ay baya geciktim
41 gün oldum reglKaç gün geciktim kuzum
Sende hsgeldin batdaşSelamlar. Benim 20. Günde ovülasyon testi pik oldu. O yüzden bat 17 hazirana sarktı uygulamaya bilgi girince. En fazla döngüm 32 olmuştur bu dönem 35 gösteriyor. Daha önce ovülasyon testi yapmadım. Kendim de anlamam ne zaman olduğunu. Kendimi inandırmak istememden mi bilmiyorum ama sabah regl olacakmışım gibi karın ağrısı oluyor, akşama doğru yokoluyor 3 gündür. Bu süreç beni yaşlandırdı. Sizin yazdıklarınıza ortak nokta bulup seviniyorum açıkçası. Sonucu ne olursa hayırlısı artık![]()
Ben de goruyorum ya telefonu evir cevir goruyorum ama benım gördüğüm çizgi oynuyorBiri 10 dk lık biri 15 dk lık hali zaten daha çok erken ama ben çok küçük çizgi görüyorumyada çok görmek istediğim için
![]()
İnşallahSende hsgeldin batdaş
İnşallah gelmez kırmızılar hep beraber göbekleeimiz dolar![]()