Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bende beklemedeyim şuan bat 5 gün var 18haziran kızımda 8 gün öncesinde çıkmıştı ama bugün yaptım çıkmadı bu beni bi düşündürdü bakalım hayırlısı pek bi beklentim yok.ama nasip

Canım 8 gün önce nasıl çıkmıştı
Benimde dün 8 vardı yaptım ama
Kendim baktığımda çok hafif çizgi görüyırum fotoda belli mi bilmiyorum ama

Eklentiler

• 20200613_121847.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 65
Canım 8 gün önce nasıl çıkmıştı
Benimde dün 8 vardı yaptım ama
Kendim baktığımda çok hafif çizgi görüyırum fotoda belli mi bilmiyorum ama
Valla canım hemde baya kipkirmizi falandı bende şok olmuştum silik değildi aslına yumurtlama günüme göre ayarlamstk öncesi sonrası olmamıştı erken yumurtlama da değildi nasıl oldu bende anlamamistm hatta tekrar inanamadm yapmıştım yine aynı sonra dr gittiğimde beta hcg değerim de çok yüksek çıkmıştı ama bunda hiçç belirtti de yok çizgide yok yok yok

-Yagmur- positive_ayrimci
Batdaşlar naptınız test yaptınız mı ? Şu an aklıma bir düştü ama erken bir tanecik testim var onu da son güne saklamıştım. Şeytan diyor ki yarın sabah bir yap
Gerçi belirti sıfır . Var mı belirtim diye düşününce gögüslerim ağrıyor ama tamamen psikolojik eminim .

Bakalım canım testine hadi gozun aydın

Canım ben bugun kan verdim negatif adet gecikmesi i bekleyene kadar test yapmayacağım anlamı yok zaten negatif belki gecikmeden sonra baslar artmaya

Malesef canım 0 belirti goguslerim taş gibi ama
Canım sence bu bibelirtimi göğüs uçlarım çatlak gibi oldu ve büyüyor resmen . Hele sağ göğsüm un ucu mercimek kadardı nohut kadar oldu . Hani çatlak olurda acır ya dokununca bisey deyince çok acıyor o şekilde

Ama daha cok 2rken bak ben kan verdim bugün nehatif ama hayla umudım var

Belirti bence ilk gogusler tepki verir miş benım de kahverengi yerler buyümüş böle kabarcıklar belirginleşmiş ve acıyolar ucları geçti ama

Kasıklarım da baskı olmustu suan ve semset buda belirti sayılır mı adet zamanı da Olurum böle gerci

Malesef canım 0 belirti goguslerim taş gibi ama
Belirtisiz de olabiliyor diye kendimi avutuyorum gerçi umudum yoktu bu aydan da ama yine içimde gizlenmiş bir şeyler var demek.
Sabah aklımda testle uyanmazsam bata kadar yapmam. Geçen ay battan 2 gün önce lekeler gelmişti sökülememişim... bat günü kesin var diye yaptım tertemiz negatif .testi yaptım bir saat sonra söküldüm . Psikolojim bütün bedenime hakim oluyor

Aynen sitres okadar etkiliyor ki ben bu sabah elimi yüzümü yıkamadan yaptım düşün gozlerim zor goruyordum testi daha ellerim acılmamıstı

Ayy maşallah ne güzelll Rabbim bizede görmeyi nasip etsin.. ❤ yine olur canım inşallah duaya devam edelimm Rabbim hayırlı evlatlar versinn hepimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…