Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar bende beklemedeyim şuan bat 5 gün var 18hazirankızımda 8 gün öncesinde çıkmıştı ama bugün yaptım çıkmadı bu beni bi düşündürdü bakalım hayırlısı pek bi beklentim yok.ama nasip
Valla canım hemde baya kipkirmizi falandı bende şok olmuştum silik değildi aslına yumurtlama günüme göre ayarlamstk öncesi sonrası olmamıştı erken yumurtlama da değildi nasıl oldu bende anlamamistm hatta tekrar inanamadm yapmıştım yine aynı sonra dr gittiğimde beta hcg değerim de çok yüksek çıkmıştı ama bunda hiçç belirtti de yok çizgide yok yok yokCanım 8 gün önce nasıl çıkmıştı
Benimde dün 8 vardı yaptım ama
Kendim baktığımda çok hafif çizgi görüyırum fotoda belli mi bilmiyorum ama![]()
Canım devam et bakalım yapmaya . Yumurtla ma sonrası kaçıncı gündü bugün seninKızlar selamlar nerdesiniizz nasılsınızz
Bugünkü ovulasyon testim silik çıktı saat 3.5 gibi bi daha yapayım diyorum ama sizce ? M Mucize1043positive_ayrimci
-Yagmur-
Bata 7 kala
Canım benim de dün böyle çıktı . Suya tuttum çizgi belirgin oldu .Canım 8 gün önce nasıl çıkmıştı
Benimde dün 8 vardı yaptım ama
Kendim baktığımda çok hafif çizgi görüyırum fotoda belli mi bilmiyorum ama![]()
Bakalım canım testine hadi gozun aydınMerhaba kızlar bugün 15. Günüm regl başlangıcından itibaren ovulasyonda çift çizgiyi tam gördüm bugün. dün silik çıkmıştı şimdi çatlamasını bekleyeceğim ve denemeye devam ilk defa bu ay deniyoruz ve ovulasyona dün başladım geç kaldım diye korkuyordum ama yetiştim sanırım hayırlısı bakalım eşimin dogum gunu var o zamana bir hediye olur inşallah![]()
Canım belirtin var mı . BugünlerdeBakalım canım testine hadi gozun aydın![]()
Canım ben bugun kan verdim negatif adet gecikmesi i bekleyene kadar test yapmayacağım anlamı yok zaten negatif-Yagmur-
positive_ayrimci
Batdaşlar naptınız test yaptınız mı ? Şu an aklıma bir düştü ama erken bir tanecik testim var onu da son güne saklamıştım. Şeytan diyor ki yarın sabah bir yap
Gerçi belirti sıfır . Var mı belirtim diye düşününce gögüslerim ağrıyor ama tamamen psikolojik eminim .
Malesef canım 0 belirti goguslerim taş gibi amaCanım belirtin var mı . Bugünlerde
Canım sence bu bibelirtimi göğüs uçlarım çatlak gibi oldu ve büyüyor resmen . Hele sağ göğsüm un ucu mercimek kadardı nohut kadar oldu . Hani çatlak olurda acır ya dokununca bisey deyince çok acıyor o şekildeMalesef canım 0 belirti goguslerim taş gibi ama
Ama daha cok 2rken bak ben kan verdim bugün nehatif ama hayla umudım varMerhaba kızlar bende beklemedeyim şuan bat 5 gün var 18hazirankızımda 8 gün öncesinde çıkmıştı ama bugün yaptım çıkmadı bu beni bi düşündürdü bakalım hayırlısı pek bi beklentim yok.ama nasip
Belirti bence ilk gogusler tepki verir miş benım de kahverengi yerler buyümüş böle kabarcıklar belirginleşmiş ve acıyolar ucları geçti amaCanım sence bu bibelirtimi göğüs uçlarım çatlak gibi oldu ve büyüyor resmen . Hele sağ göğsüm un ucu mercimek kadardı nohut kadar oldu . Hani çatlak olurda acır ya dokununca bisey deyince çok acıyor o şekilde
Negatif olması normal canım bazı bebekler 6. Günde bazısı 10. Günde yerleşiyor muş rahmeAma daha cok 2rken bak ben kan verdim bugün nehatif ama hayla umudım var
Offf ya sürekli belirti belirti . Ne kadar zormus. Rabbim aratmasın kimseye evlatBelirti bence ilk gogusler tepki verir miş benım de kahverengi yerler buyümüş böle kabarcıklar belirginleşmiş ve acıyolar ucları geçti ama
Belirtisiz de olabiliyor diye kendimi avutuyorumMalesef canım 0 belirti goguslerim taş gibi ama
Aynen sitres okadar etkiliyor ki ben bu sabah elimi yüzümü yıkamadan yaptım düşün gozlerim zor goruyordum testi daha ellerim acılmamıstıBelirtisiz de olabiliyor diye kendimi avutuyorumgerçi umudum yoktu bu aydan da ama yine içimde gizlenmiş bir şeyler var demek.
Sabah aklımda testle uyanmazsam bata kadar yapmam. Geçen ay battan 2 gün önce lekeler gelmişti sökülememişim... bat günü kesin var diye yaptım tertemiz negatif .testi yaptım bir saat sonra söküldüm . Psikolojim bütün bedenime hakim oluyor
Valla canım hemde baya kipkirmizi falandı bende şok olmuştum silik değildi aslına yumurtlama günüme göre ayarlamstk öncesi sonrası olmamıştı erken yumurtlama da değildi nasıl oldu bende anlamamistm hatta tekrar inanamadm yapmıştım yine aynı sonra dr gittiğimde beta hcg değerim de çok yüksek çıkmıştı ama bunda hiçç belirtti de yok çizgide yok yok yok![]()
Dün 8 di bugün 9.gün canımCanım devam et bakalım yapmaya . Yumurtla ma sonrası kaçıncı gündü bugün senin