BU AY VE KASIM BAŞI GEBELİK BEKLEYEN KAÇ KİŞİYİZ

Bende de bir sorun çıkmadı film sonucunda. Ama bende 2 cm çikolata kisti var. Kasım da tüp bebeğe başlıcam. Bu ayda kendi haline bırakalım dedik. Filmden sonraki 3 ay önemliymiş diyorlar.
Bende de pcos var bu ay kendi haline bıraktı doktorum bir sonraki reglde çatlatma tedavisine başlayacağız

Benimde bat 2 Kasım . Çatlamadan sonra progesteron 30 çıktı ümitlenmek istemiyo ama olmuyo umarım vardı bekliyorum mecburen 🥹

Ben de cok yoruldum...
Bu ay da olmazsa artik tup bebek arastiricam seneye(
Yasimiz 30 cunki esimle
Ben de tüp bebek arayışına girmeyi düşünüyorum ben 24 eşim 27 yaşında muayene de olduk bir sorun yok fakat 13 aydır oluşmadı bir türlü bu ayda saldım yine dikkat ettim yumurtlama gününe vs ama inan hiç umudum kalmadı hiç

Ben de tüp bebek arayışına girmeyi düşünüyorum ben 24 eşim 27 yaşında muayene de olduk bir sorun yok fakat 13 aydır oluşmadı bir türlü bu ayda saldım yine dikkat ettim yumurtlama gününe vs ama inan hiç umudum kalmadı hiç
Allah Allah hic sorununuz yok bir de gencsiniz neden acaba oyle
Ama yine de moralinizi bozmayin
Yasiniz daha cok deyil, ve belki bir umut tup bebege gerek kalmadan olur. Ya da tam basvurmusken olur)) cogu kiside de oyle oluyormus😀

Allah Allah hic sorununuz yok bir de gencsiniz neden acaba oyle
Ama yine de moralinizi bozmayin
Yasiniz daha cok deyil, ve belki bir umut tup bebege gerek kalmadan olur. Ya da tam basvurmusken olur)) cogu kiside de oyle oluyormus😀
Doktorum dahil herkesin söylediği aşııırııı stres yapıyorum ama ne yapimmm bu ay saldım işte 😂

Ay kizlarr günaydınnnn, rüyamda adet olup hüngür hüngür ağlıyordumm, nasil olur cok emindim hem cok erken oldu 6 gun erken adet mi olur diye şoka giriyordum

Kizlar saglik ocaginda yapilan tahlili ertesi gun enabiza dusmeden nerden ogreniyoruz?
Sehirlerin halk sagligi laboratuvarlari oluyomus diye duydum ama istanbul icin olani bulamadim ben bi turlu

Hepimiz beraber içten isteyelim, tek kisi icin degil hepimiz icin dua edelim ve olur🥰❤️
Aminn. Yorumlarınızı okudum Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. Ben 4 aydır evliyim eylül de denedik silik çizgi çıktı diye sevinmiştim hatta buraya sormuştum herkes pozitif demişti ama kan verince 0.20 çıkmıştı sanırım kuruma çizgisiydi bu ay tekrar deniyoruz adetime 13 gün var uygulamaya göre 22 ekim yumurtlama günümdü ama ben 9 ekim adetim bittikten sonra her günü değerlendirdim 21 yaşındayım kimi erken diyor ama bilmiyorum biz eşimle öyle istedik hem hemen olacak diye bişey yok kimi anında tutuyor kimi yıllardır hasret çekiyor bu iş de sadece Allahın dediği oluyor Kimseye söyleyemiyorum yani zaten söylenmez ama bebek istiyor musunız denilince kınarlar beni diye yok felan diye yalan söylemek zorunda kalıyorum🤦‍♀️bunu niye anlattım bende bilmiyorum ama ohh rahatladım en azından 🤦‍♀️

X