Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Korunmasız ilişkiye başladıktan sonra ne kadar sürede hamile kaldınız ?
Evet şuanda adetim biteli 3 gün oldu ovulasyon testi ile takip ediyorum. Korunmayı bıraktıktan sonra adet düzenim şaştı. Rabbim bizlere nasip etsin inşallah
Amin inşallah benim korunmuyorum 3 yıldır 3 defa oldu ama.olmadi kayıp gelişimi durdu kimyasal falan derken 3 defa kesin bir.defada.adetim gecikti test yapicagim gün parça düşürdüm bunlar
Amin inşallah benim korunmuyorum 3 yıldır 3 defa oldu ama.olmadi kayıp gelişimi durdu kimyasal falan derken 3 defa kesin bir.defada.adetim gecikti test yapicagim gün parça düşürdüm bunlar
Sizin adınıza çok sevindim gerçekten. Ben de dikkat etmeye başlamıştım. Bazı alışkanlıklardan da vazgeçtim. Ama artık bitkisel ve tamamen sağlıklı yöntemlere artı olarak spora başlamayı düşünüyorum.