BU AY VE KASIM BAŞI GEBELİK BEKLEYEN KAÇ KİŞİYİZ

Merhaba benim ekim 15 de ikinci aşılamam oldu gonal f ile yumurta büyüttük ve aşılama sonrası progestan fitil kullndım günde 3 kere bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı acaba ilaçların etkisi olabilir mi ?
IMG_4807.jpeg

Aminn. Yorumlarınızı okudum Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. Ben 4 aydır evliyim eylül de denedik silik çizgi çıktı diye sevinmiştim hatta buraya sormuştum herkes pozitif demişti ama kan verince 0.20 çıkmıştı sanırım kuruma çizgisiydi bu ay tekrar deniyoruz adetime 13 gün var uygulamaya göre 22 ekim yumurtlama günümdü ama ben 9 ekim adetim bittikten sonra her günü değerlendirdim 21 yaşındayım kimi erken diyor ama bilmiyorum biz eşimle öyle istedik hem hemen olacak diye bişey yok kimi anında tutuyor kimi yıllardır hasret çekiyor bu iş de sadece Allahın dediği oluyor Kimseye söyleyemiyorum yani zaten söylenmez ama bebek istiyor musunız denilince kınarlar beni diye yok felan diye yalan söylemek zorunda kalıyorum🤦‍♀️bunu niye anlattım bende bilmiyorum ama ohh rahatladım en azından 🤦‍♀️
Allah gönlünüze göre versin.
Yaşnız evet az, ama sonuçta evlisiniz ve kadın olmuşsunuz. O yüzden hiç kimse sizin kararlara karışmamalı. Her kes belli bir yaşta çocuk yapacak diye de bir şey yok. Her kesten de güzel genç anne olursunuz daha ne olsun )

Allah gönlünüze göre versin.
Yaşnız evet az, ama sonuçta evlisiniz ve kadın olmuşsunuz. O yüzden hiç kimse sizin kararlara karışmamalı. Her kes belli bir yaşta çocuk yapacak diye de bir şey yok. Her kesten de güzel genç anne olursunuz daha ne olsun )
Teşekkür ederim🙃 Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲

6 gün var yaptığım testte productor 6 gün öncesine kadar doğru sonuç verdiğini vaadeden bir erken gebelik test

Ben şahsen ikinci çizgiyi görsem koşarakk hastaneye kan tahlili vermeye giderdim )))
İnşAllah siz de gebesinizdirr ve güzel haberi kısa zamanda bizimle paylaşırsınızzzz

Bende şuan beni hastaneye götürecek birini bulmaya çalışıyorum biraz ters bir yerde oturuyorum eşimde işte ama meraktan ateşim yükseldi

Merhaba benim ekim 15 de ikinci aşılamam oldu gonal f ile yumurta büyüttük ve aşılama sonrası progestan fitil kullndım günde 3 kere bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı acaba ilaçların etkisi olabilir mi ?Eki Görüntüle 3494208
Çatlatma iğnesi yapıldıysa onun etkisi olabilir iğneden 13-14 gün sonra test yapılması öneriliyor

Dayanamadım hast aradım ovitrellenin ektisi kalmamıştır gebesiniz muhtemelen dedi ama kimyasal olup olmadığının netleşmesi için 5 gün daha bekleyelim dedi

X