- Konu Sahibi solmaztamar
Merhaba benim ekim 15 de ikinci aşılamam oldu gonal f ile yumurta büyüttük ve aşılama sonrası progestan fitil kullndım günde 3 kere bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı acaba ilaçların etkisi olabilir mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında doktorun istediği zamanda bakmışım, 21ci günde. Test ne zaman yapacaksınız ?Doktor ona göre ister canım . Çatladıktan sonra değer bu şekilde benim internetten baktığımda da gebelik olabilir diyo bende bilemedim şuan
Allah gönlünüze göre versin.Aminn. Yorumlarınızı okudum Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. Ben 4 aydır evliyim eylül de denedik silik çizgi çıktı diye sevinmiştim hatta buraya sormuştum herkes pozitif demişti ama kan verince 0.20 çıkmıştı sanırım kuruma çizgisiydi bu ay tekrar deniyoruz adetime 13 gün var uygulamaya göre 22 ekim yumurtlama günümdü ama ben 9 ekim adetim bittikten sonra her günü değerlendirdim 21 yaşındayım kimi erken diyor ama bilmiyorum biz eşimle öyle istedik hem hemen olacak diye bişey yok kimi anında tutuyor kimi yıllardır hasret çekiyor bu iş de sadece Allahın dediği oluyor Kimseye söyleyemiyorum yani zaten söylenmez ama bebek istiyor musunız denilince kınarlar beni diye yok felan diye yalan söylemek zorunda kalıyorumbunu niye anlattım bende bilmiyorum ama ohh rahatladım en azından
Yurtdışında yaşadığım için malesef bilgim yok (Kizlar saglik ocaginda yapilan tahlili ertesi gun enabiza dusmeden nerden ogreniyoruz?
Sehirlerin halk sagligi laboratuvarlari oluyomus diye duydum ama istanbul icin olani bulamadim ben bi turlu
5 dk sonra çıkan çizgi mi ?Merhaba benim ekim 15 de ikinci aşılamam oldu gonal f ile yumurta büyüttük ve aşılama sonrası progestan fitil kullndım günde 3 kere bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı acaba ilaçların etkisi olabilir mi ?Eki Görüntüle 3494208
Ay kizlarr günaydınnnn, rüyamda adet olup hüngür hüngür ağlıyordumm, nasil olur cok emindim hem cok erken oldu 6 gun erken adet mi olur diye şoka giriyordum
Teşekkür ederim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahAllah gönlünüze göre versin.
Yaşnız evet az, ama sonuçta evlisiniz ve kadın olmuşsunuz. O yüzden hiç kimse sizin kararlara karışmamalı. Her kes belli bir yaşta çocuk yapacak diye de bir şey yok. Her kesten de güzel genç anne olursunuz daha ne olsun )
Evet 1. Dk dan itibaren belirmeye bşladı5 dk sonra çıkan çizgi mi ?
Bence o zaman gebelik ola bilirr, adetinize kaç gün var ?Evet 1. Dk dan itibaren belirmeye bşladı
6 gün var yaptığım testte productor 6 gün öncesine kadar doğru sonuç verdiğini vaadeden bir erken gebelik testiBence o zaman gebelik ola bilirr, adetinize kaç gün var ?
6 gün var yaptığım testte productor 6 gün öncesine kadar doğru sonuç verdiğini vaadeden bir erken gebelik test
Ben şahsen ikinci çizgiyi görsem koşarakk hastaneye kan tahlili vermeye giderdim )))
İnşAllah siz de gebesinizdirr ve güzel haberi kısa zamanda bizimle paylaşırsınızzzz
Çatlatma iğnesi yapıldıysa onun etkisi olabilir iğneden 13-14 gün sonra test yapılması öneriliyorMerhaba benim ekim 15 de ikinci aşılamam oldu gonal f ile yumurta büyüttük ve aşılama sonrası progestan fitil kullndım günde 3 kere bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı acaba ilaçların etkisi olabilir mi ?Eki Görüntüle 3494208
Peki şuan kanda baktırsam yine iğne etkiyle beta hcg yüksek çıkarmı sizce ?Çatlatma iğnesi yapıldıysa onun etkisi olabilir iğneden 13-14 gün sonra test yapılması öneriliyor
Evet çıkar büyük ihtimalle çünkü çatlatma iğnesinde beta hcg hormonu var bence bir kaç gün daha bekleyin öyle bir falan test yapınPeki şuan kanda baktırsam yine iğne etkiyle beta hcg yüksek çıkarmı sizce ?
Muhtemelen ayın 2 si gibi yaparım çünkü 14 sonra yapın diyolar yaAslında doktorun istediği zamanda bakmışım, 21ci günde. Test ne zaman yapacaksınız ?
Evet çıkar büyük ihtimalle çünkü çatlatma iğnesinde beta hcg hormonu var bence bir kaç gün daha bekleyin öyle bir falan test yapı
Anladım inşallah hamilesinizdirDayanamadım hast aradım ovitrellenin ektisi kalmamıştır gebesiniz muhtemelen dedi ama kimyasal olup olmadığının netleşmesi için 5 gün daha bekleyelim dedi