Tamam canım anladım hayırlı haberler ver inşFemara değil de klomen kullandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım anladım hayırlı haberler ver inşFemara değil de klomen kullandım
Yaaaa bence var ama hadi inşallahYaptım canım
Gerçekten hiç bilmiyorum ne olacak burda birçok şey gördüm çünkü bu zamanlarda pozitif olup sonra birden negatife dönenler falan var. Benim 12. Günüm bugün ve çizgi belirgin bakalım 13. Ve 14. Günde de yapacağım çizgi ne durumda olacak biraz stresliyimYaaaa bence var ama hadi inşallah
Çatlatmadan sonra Kaçıncı günündesinYaptım canım
İnşallah pozitif devam ederrrGerçekten hiç bilmiyorum ne olacak burda birçok şey gördüm çünkü bu zamanlarda pozitif olup sonra birden negatife dönenler falan var. Benim 12. Günüm bugün ve çizgi belirgin bakalım 13. Ve 14. Günde de yapacağım çizgi ne durumda olacak biraz stresliyim
Yaa ama bu pozitif bu siteden bir arkadaş da 12.gün pozitifi görmüş hamile şu an eğer iğne etkisi olsa daha silik çıkardı benceYaptım canım
iğne gününü saymazsam 12. Gun bugünÇatlatmadan sonra Kaçıncı günündesin
Canım inşallah yarın sende test yap sabah birbirimize haber edelimYaa ama bu pozitif bu siteden bir arkadaş da 12.gün pozitifi görmüş hamile şu an eğer iğne etkisi olsa daha silik çıkardı bence
Canim benim bugün 9. Günüm benimde aynı bu şekilde çift çizgi kopkoyu çıktı inşallah gebelik habercisidir bu gebelik testi yokmu evde yapsana kesin belli olur artık testteKızlar selam, 22 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum, bugün 14. Gün evde ovülasyon testi vardı böyle çıktı sizce durum nedir Eki Görüntüle 3423158
Canım düne göre dahami koyulaşma var sankiYaptım canım
Bana da öyle geldi ama emin olamadım bi ikisine de atayım baksana sendeCanım düne göre dahami koyulaşma var sanki
Yok ne yazık ki canım evde bir kaç tane daha ovülasyon testi vardı yaptım tekrar bu kadar koyu çıkmadı acaba sıvı alımıyla ilgili mi yoksa koyu çıkan test hatalı mı diye düşündüm…Canim benim bugün 9. Günüm benimde aynı bu şekilde çift çizgi kopkoyu çıktı inşallah gebelik habercisidir bu gebelik testi yokmu evde yapsana kesin belli olur artık testte
Evet canım fark var arada böyle test yaparak devam et iki gün daha rabbim bilir ama bence gebesinÜstteki dün alttaki bugün
Yarında yap belli olur inşÜstteki dün alttaki bugün
Aşkım büyük ihtimalle sıvı alımıyla alakalıdır ben mesela bugün ilk defa yaptım çatlatma sonrası en az 3 saat sıvı almamıştım kopkoyu çift çizgi çıkmıştı yarın bakalım ne çıkacak umut Allah'tanYok ne yazık ki canım evde bir kaç tane daha ovülasyon testi vardı yaptım tekrar bu kadar koyu çıkmadı acaba sıvı alımıyla ilgili mi yoksa koyu çıkan test hatalı mı diye düşündüm…
Güzel haberler alalım inşallahAşkım büyük ihtimalle sıvı alımıyla alakalıdır ben mesela bugün ilk defa yaptım çatlatma sonrası en az 3 saat sıvı almamıştım kopkoyu çift çizgi çıkmıştı yarın bakalım ne çıkacak umut Allah'tan
Evet canım fark var arada böyle test yaparak devam et iki gün daha rabbim bilir ama bence gebesin
Kızlar yarın biraz daha netleşir gibi geliyor bana da ama bu stresten nasıl kurtulayacağım bilmiyorum bir de günler sayarken iğne gününü saymalı mıyız ya onu bilmiyorumYarında yap belli olur inş
Tamam canım ikinci testini gördüm bugün ki daha koyu görünüyor ayy çok sevindim ya maşaALLAH yarın bir kan testi ver istersenCanım inşallah yarın sende test yap sabah birbirimize haber edelim