Hayır yapmadımHiç test yaptın mı
Canım sen neden femera kullandın pcos için değil miBu pcos teşhisi nasıl konuluyor amh testiyle mi ? Amh ı neye göre istiyor vajinal usg ye göredir demi benden alınmadı hiç. Fazla kilon olmasa da bilmiyorum o benim eakiden yaşadığım belirtileri yaşıyo musun acaba. Ben bide akşamları yatmadan bi subardağı suya bi tatlı kaşığı çörekotu yağı koyup içiyorum. Midem küçülmüştü aslında ama bu kaçırdığın an yeniden büyüyebilen bişey çörek otu yağı iştah azaltıyor
Bence yapma insan stres oluyorHayır yapmadım
O zaman benim de haftayı doldurduğu için bu hafta ağrılı gazlı şişkin geçebilir endişelenmeyeyim boş yereBende hep etkiler vardı ama özellikle son günlerde yoğun sancılı kasık ağrısı başladı. Yani çok normal özellikle şişlik kramplar gaz vs hepsi normal
Yok hayır aşılama ve tüp bebeğe geçmeden önce yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi deneniyomuş o yüzden benim pcosum yokCanım sen neden femera kullandın pcos için değil mi
Femara değil de klomen kullandımCanım sen neden femera kullandın pcos için değil mi
Seni daha fazla bekletmeden koyulaşsın inşallahAynen erken gebelik yaptım muhtemelen 14. Güne kadar hergün yapıp çizgiyi bi takip edeceğim
Daha erken ya yapmak içinBence yapma insan stres oluyor
Aynen gayet normal kişiden kişiye değişir ama ben baya yaşadım çoğunuO zaman benim de haftayı doldurduğu için bu hafta ağrılı gazlı şişkin geçebilir endişelenmeyeyim boş yere
Evet inşallah hayırlısıyla zamanı geldiğinde güzel sonuçlar alırsınDaha erken ya yapmak için
Çok da umut bağlamak istemiyorum ama inşallahSeni daha fazla bekletmeden koyulaşsın inşallah
Aminn aminn hepimiz inşallahEvet inşallah hayırlısıyla zamanı geldiğinde güzel sonuçlar alırsın
Çok da umut bağlamak istemiyorum ama inşallah
Şunun şurasında ne kaldı test yapnayaAynen gayet normal kişiden kişiye değişir ama ben baya yaşadım çoğunu
Hayal kırıklığı da zor çok iyi bilirimÇok da umut bağlamak istemiyorum ama inşallah
Yaptım canımAminn aminn hepimiz inşallah
Yaptım canımCanım naptın bugün yine test yaptinmi