İki günde bir kan ver artış olacakmiCanım çıktı sonuc 3.20
Eee yani? Pazartesi bı daha mi yaptiracaksin o zamanCanım çıktı sonuc 3.20
Eee yani? Pazartesi bı daha mi yaptiracaksin o zaman
Şuan var mı anlamadım ki canım yok gibi galiba dimiEee yani? Pazartesi bı daha mi yaptiracaksin o zaman
Sizce var mıdır bu değere göreİki günde bir kan ver artış olacakmi
Valla bilemedim ki belki var.ignenin etkisi geçti sıfırlandı tekrar yukseliyo belki. Belki de iğnenin etkisi geçmek üzere. Bilemedim inan ki. Ama sen adet olmazsan yine test yaptır benceŞuan var mı anlamadım ki canım yok gibi galiba dimi
Aynen canım ben de olmazsa tekrar yapacağım arada bir değer anlamadım kiValla bilemedim ki belki var.ignenin etkisi geçti sıfırlandı tekrar yukseliyo belki. Belki de iğnenin etkisi geçmek üzere. Bilemedim inan ki. Ama sen adet olmazsan yine test yaptır bence
benim de ağrılarım kesintisiz devam ediyorAynen canım ben de olmazsa tekrar yapacağım arada bir değer anlamadım ki
Naptın test yaptın mı hiç?Aynen canım ben de olmazsa tekrar yapacağım arada bir değer anlamadım ki
Yok canım yapmadım valla pazartesi kan vericeemNaptın test yaptın mı hiç?
Sen ne yaptın canım yaptın mı testNaptın test yaptın mı hiç?
Bu sabah yaptım iğneyi vurulduğum gün dahil 10.gun bugün. Negatif çıktı. O ağrılarım gitti hafif kasık dizisi ve göğüs hassasiyeti dışında bişi yok. Moralim çok bozuldu bugunSen ne yaptın canım yaptın mı test
Canım sıkma canını ben de çok üzüldüm ama ne yapalım hem ben burada okumuştum iğne etkisi geçiyor sonra yükseliyor diye belki senin de öyledirBu sabah yaptım iğneyi vurulduğum gün dahil 10.gun bugün. Negatif çıktı. O ağrılarım gitti hafif kasık dizisi ve göğüs hassasiyeti dışında bişi yok. Moralim çok bozuldu bugun
Canım sıkma canını ben de çok üzüldüm ama ne yapalım hem ben burada okumuştum iğne etkisi geçiyor sonra yükseliyor diye belki sen
Canım sıkma canını ben de çok üzüldüm ama ne yapalım hem ben burada okumuştum iğne etkisi geçiyor sonra yükseliyor diye belki senin de öyledir
in de öylein
Allah'tan ümit kesilmez gönlünü ferah tut senin için dua edeceğimİnşaallah ama benim hiç umudum yok
Teşekkür ederim canım çok sağolAllah'tan ümit kesilmez gönlünü ferah tut senin için dua edeceğim
Seni o kadar çok anlıyorum ki 5 aylık bebeğimi kaybettikten sonra 1 yıl oldu kaç tane test yaptım sayısı belli değil insanın Moralı bozuluyor tabi benim de adet ağrım.var uzanıyorumİnşaallah ama benim hiç umudum yok
kTeşekkür ederim canım çok sağolhasta gibi oldum resmen yatıyorum sabahtan beri moralim bozuldu
Ben de 6 ay önce kaybettim o günden beri de çok testler yaptım ama bu seferki çok koydu bana nedense. Nasipten öte köy Yok derler tabi Rabbim ol derse olacak ama çok yoruldum artık umut etmekten yoruldumSeni o kadar çok anlıyorum ki 5 aylık bebeğimi kaybettikten sonra 1 yıl oldu kaç tane test yaptım sayısı belli değil insanın Moralı bozuluyor tabi benim de adet ağrım.var uzanıyorum
k
Bence yapmalısın varsa kesin çıkar benceKızlar ben de habire okuyorum forumda dolaşıyorum normalde yarın bat günüm iğnenin de 13.günü. Doktor 24ünde test yap dedi ama grip gibiyim göğüslerim şişti sanki her an adetim gelecek gibi test yapmakta istemiyorum negatifi görmekten korkuyorum