- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
Net negatıfUmarım negatif çıkar eğer öyle olursa takip edersin pozitif çıkarsa gebelik olarak kabul edilir ama iğneden sonra 13 günden önce çıkmaz bence çünkü 10 11 gün negatife dönüyor daha sonra yavaş yavaş pozitif çıkıyor
Bugün 9.günündü sanırımNet negatıf
Merhaba sonucunuz ne oldu arttı mı ?Kızlar beta 24 geldi doktor pozitif ama sağlıklı ilerleme için 48 saat sonra yine kan vermelisin dedi bakalım neler olacaksevinemedim bile tam kafam karıştı
Merhaba, sizin sonucunuz nedir değeriniz yükseldi mi inşallah ikinizde sağlıkla kucağınıza alırsınızÇıktı canım 19,5 yarın tekrar test vericem değer yükseliyor mu diye
Evet değerlerimiz arttı tug95 onunla dün kan testlerimiz tekrardan verdik çok şükür artış oldu çok teşekkür ederim sizlere de nasip olsun inşaALLAHMerhaba, sizin sonucunuz nedir değeriniz yükseldi mi inşallah ikinizde sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ne güzel darısı başımıza Rabbim saglikla hayırla kucağınıza almak nasip etsinEvet değerlerimiz arttı tug95 onunla dün kan testlerimiz tekrardan verdik çok şükür artış oldu çok teşekkür ederim sizlere de nasip olsun inşaALLAHbenimde bir yıldan fazla gebelik olmuyordu ilk defa femara ve ovitrelle kullandım şükür etkisini gördüm umarım sizde
Kızlar bugün çatlatmadan sonra 12. Günümdü sabahtan bu yana şiddetli bi regl sancısı gibi ağrım vardı. Ve kan geldi yani adetime daha 1 hafta vardı aslında erken adet olmuş olabilir miyim çok şaşkı
İnşallah canım. Yarın izin alabilrsem kan vermeye gidicrmCanım
Büyük ihtimalle hamilesin gözün aydın 14. Güne etkisi kalmaz iğnenin bence kan vermelisin
EvetBugün 9.günündü sanırım
Amin çok teşekkür ederim ALLAH’ım bu mutluluğu sizlere de nasip etsinNe güzel darısı başımıza Rabbim saglikla hayırla kucağınıza almak nasip etsin
Bugünden sonra pozitif çıkarsa kan ver
Yarın bidaha yapcamBugünden sonra pozitif çıkarsa kan ver
Şuan kacinci gününüz ?Test yaptım canım negatif çıktı benimde. Adet günümü bekliyecegim artık . İnşallah geç dollenmeden dolayı negatiftir.
Ben 9. Gündem berı yapıyorum bugün 11. Gün yeniden yapacağım bence sen de yap varsa çıkarMerhabalar , 27 nisan çatlatma iğnesi ovitrelle vurdum. Bugün 14. günüm ama test yapmaya çekiniyorum çünkü doktorum beklenen adet tarihim 14 mayıs olduğu için testi 15 mayısta yap demişti bu da iğnenin 17.gününe denk geliyor. Karar veremedim bir türlü. 14. Günü yapıp hamile olan var mı ??
14. Gün test yapabilirsin doğru çıkacaktır sonuca göre kan verirsinMerhabalar , 27 nisan çatlatma iğnesi ovitrelle vurdum. Bugün 14. günüm ama test yapmaya çekiniyorum çünkü doktorum beklenen adet tarihim 14 mayıs olduğu için testi 15 mayısta yap demişti bu da iğnenin 17.gününe denk geliyor. Karar veremedim bir türlü.