• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

siz regli gecikenler yüzünden kendi derdimi unuttum,:9::9:bir sürü test yaptirdim sonuclarini bile almaya gidemedim...:10::10::10:

ekimde göbüsler bebek dolacak:emir_bebek::emir_bebek:ondan sonra sira kendime gelecek.:52:buraya yazmaktan kendi calisma günlerimi kaciriyom zaten:17::17::38:

Son düzenleme:
ortada 4 hamilelik var ama sonuc 0 cocuk...:5::5::5::5: su kan pihtilasmasi basima bela oldu:ssz:. onunla mücadele ediyorum ya o beni yenecek yada ben onu:52::52:
aynen valla 4-0 hayat galip :14:
siz regli gecikenler yüzünden kendi derdimi unuttum,:9::9:bir sürü test yaptirdim sonuclarini bile almaya gidemedim...:10::10::10:
ne testi kız bunlar hormon testleri fln mı:26:
sekerler cikmama lazim.:54::54::54:aksam görüsürüz:16::16::16::16:
hıhhh ben geldm sen cık akşama kaynanam gelcek be başım ağrıyo hiçbişey yapasım yok :31::31:

bayanlar slm eder gözlerinizden öperim kan testini kim yaptırcaktı kaçırdım orayı sonuç en gec 2 3 saat içinde cıkıyo bikaç gün sürmüyo belirtiyim dedim gecikenler inş hamiledir ben hasta olcam galiba bi üşüme midem kötü (sakın hamiş demeyin adetim bugün bitti) bi tuhafım ya ateş basıyo menapozlu karılara döndüm valla :31::31:

bayanlar slm eder gözlerinizden öperim kan testini kim yaptırcaktı kaçırdım orayı sonuç en gec 2 3 saat içinde cıkıyo bikaç gün sürmüyo belirtiyim dedim gecikenler inş hamiledir ben hasta olcam galiba bi üşüme midem kötü (sakın hamiş demeyin adetim bugün bitti) bi tuhafım ya ateş basıyo menapozlu karılara döndüm valla :31::31:

hoşgeldin canımm

bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor

Aynı şeyleri yaşıyoruz benimde 7. denemem. ben de bu sabah o silik 2. çizgiyi gördüm. Ve öğleden sonra aynı hüsranla reglim ilk belirtilerini yolladı. Allah hepimize sabır ve en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin

Selam canim hos geldin ben kan testi yaptiricam fakat yarin Almanyada yasiyorum burada 1-2 gun suruyo malesef sanada gecmis olsun usutmus olabilirsin :17:

Back
X