Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben 1 defa idrar testi yaptım hiçbirşey çıkmadı canlarm da artk iyice bunalmaya başladm desem yalan değil yani offf ((

ücünüzünde ilk hamileligi ne güzel.. yav verin su güzel haberleride topigimiz hamis dolsun....

edaaa canim benim belki kist falan olusmustur bide doktora gitseydin keske cünkü üzerinden baya gecmis...

ücünüzünde ilk hamileligi ne güzel.. yav verin su güzel haberleride topigimiz hamis dolsun....

Kim istemez o guzel haberi buraya yazmayi ama iste napicaz bekliyoruz beklemek kadar kotu bisey varmi bilmiyorum belirsizlik icinde beklemek:18:

canım testte negatıf cıktı , ayrıca doktora gıttım doktor hamılelık ıcın cok uygunsun dedı hiçbirşey göremedi kist falan hiçbirsey olmadıgını soyledı ama ben bır hormon testı yaptırmayı dusunuyorum ama bılmıyorum cokk heycanlıyım yaaa

kizlar valla simdi düsündümde gercekten cok zor ben hic böyle seyler yasamadim.hamile degilsem hemen reglim gelir.yine siz iyiy duruyosunuz valla.yinede büyük konusmuyum ama ben ne yapardim bilemiyorummmm

inşallah canımm ya , aslında hiç istemiodum ve düşünmüodum,bi anda ümitlendik oldugu sevindirdi bizi şimdi de cok istiyorum sende inşallah hamilesindir canım

Insallah canim bende ayni duygular icerisindeyim onun orada var oldugunu bilmek yada oyle dusunmek bile insana yetiyo iste birde GERCEKLER varki onlarda insanin icini yuregini acitiyor

kizlar valla simdi düsündümde gercekten cok zor ben hic böyle seyler yasamadim.hamile degilsem hemen reglim gelir.yine siz iyiy duruyosunuz valla.yinede büyük konusmuyum ama ben ne yapardim bilemiyorummmm

Duruyoruz ama nasil duruyoruz bide bize sor :2: valla benim hergun icim icimi yiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…