- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.861
EVET OLMUSTU AMA MALESEF BENDE KAN PIHTILASMASI VAR O YÜZDEN KAYBETTIM:ama bi cok kisinikide kanamaya ragmen devam ediyo...
ücünüzünde ilk hamileligi ne güzel..yav verin su güzel haberleride topigimiz hamis dolsun....
ben 1 defa idrar testi yaptım hiçbirşey çıkmadı canlarm da artk iyice bunalmaya başladm desem yalan değil yani offf((
ücünüzünde ilk hamileligi ne güzel..yav verin su güzel haberleride topigimiz hamis dolsun....
Kim istemez o guzel haberi buraya yazmayi ama iste napicaz bekliyoruz beklemek kadar kotu bisey varmi bilmiyorum belirsizlik icinde beklemek:18:
Kim istemez o guzel haberi buraya yazmayi ama iste napicaz bekliyoruz beklemek kadar kotu bisey varmi bilmiyorum belirsizlik icinde beklemek:18:
evet canımmm çok kötü yaaa
Sen hic daha onceden test yapmismiydin canim ?
suan için 7 gün gecikme içerisinde hiç yapmadım canımm
aynen beklemek cok zorrrrrrr((
Umarim uzerine gorme fln yasiyosundur hamilesindir... benimde 6. gunum :18:
inşallah canımm ya , aslında hiç istemiodum ve düşünmüodum,bi anda ümitlendik oldugu sevindirdi bizi şimdi de cok istiyorumsende inşallah hamilesindir canım
kizlar valla simdi düsündümde gercekten cok zorben hic böyle seyler yasamadim. hamile degilsem hemen reglim gelir.yine siz iyiy duruyosunuz valla.yinede büyük konusmuyum ama ben ne yapardim bilemiyorummmm
kizlar valla simdi düsündümde gercekten cok zorben hic böyle seyler yasamadim. hamile degilsem hemen reglim gelir.yine siz iyiy duruyosunuz valla.yinede büyük konusmuyum ama ben ne yapardim bilemiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?