- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.621
Cnmm suan bizim cevrede akrabalar iconde allahima sukur cook varlkliyiz sevmiyolar bu yuzden soyumuz ilerlesin istemiyolar benm hamile oldugumu bildikleri an nazardan kotu gozlerden bebegim mahbolurr. korkuyorum bide ev boyle karisikken bide kotu bisey varsaa nadil kaldircaz bu yükübebegim öldügu zaman agzima aci bi tat gelmisti simdide var o tattt KORKUYORUMMM ((((
canim ya bu agizdaki tadi bi önceki düsügüne baglama .. bu tat genellik le her hamile kalanda oluyor.tamam yinede kimseye söyleme midem cok agriyo de bi hastaneye gidin...
Cnmm suan bizim cevrede akrabalar iconde allahima sukur cook varlkliyiz sevmiyolar bu yuzden soyumuz ilerlesin istemiyolar benm hamile oldugumu bildikleri an nazardan kotu gozlerden bebegim mahbolurr. korkuyorum bide ev boyle karisikken bide kotu bisey varsaa nadil kaldircaz bu yükübebegim öldügu zaman agzima aci bi tat gelmisti simdide var o tattt KORKUYORUMMM ((((
Ama bitanem geçen sefer bebeğini kaybettin diye bu kez de öyle olacak diye bir şey yok ki.. Hem hamilelik belirtileri arasında ağızda acı tat da vardır.. Hemen kötüye yorma.. Hem sen hastaneye ne için gittiğini söylemek zorunda da değilsin, başım ağrıyo iğne yaptırcaz de soranlara.. madem nazardan korkuyosun bu güzel haberi bi süre anlatmazsın kimseye olur biter .. KÖTÜ NİYETLE BAKANLARI RABBİME SEVK ET, İÇİNİ FERAH TUT O KORUR BEBEĞİNİ... Hadi eşinle konuş hemen gidip gelin hastaneye, kan verirsiniz, sonucu almaya gidemezseniz telefonla öğrenirsiniz.. Hadi bitanem, hasretle beklediğin bebeğin sana gelmişken her şeyi bırak bi kenara ve meleğin için git hastaneye.. Hadi, nolurrrrr
a.s canım hoşgeldin
sumeyye Hamılemııı ???? :)))))))))))))))))))))
Ümit cok kizdi bana saatlerce sizin icin gidiyorim korkuyorum var biseyyyyy icimde sevinc yook
hosbulduk cnm napıosunzz bakalmm. belkı yenı topık acmısınzdr dedım ama yokbu cok sayfa oldu zorlanıooz
Evet canım, büyük ihtimalle hamile ama hastaneye gönderemedik bihoşgeldin bu aradaaaa, durumun nasıl canımcım
Ümit cok kizdi bana saatlerce sizin icin gidiyorim korkuyorum var biseyyyyy icimde sevinc yook
Hamiş olana kadar burdayız bebeğimmm
hosbulduk cnm napıosunzz bakalmm. belkı yenı topık acmısınzdr dedım ama yokbu cok sayfa oldu zorlanıooz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?