Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canim ya bu agizdaki tadi bi önceki düsügüne baglama .. bu tat genellik le her hamile kalanda oluyor.tamam yinede kimseye söyleme midem cok agriyo de bi hastaneye gidin...

canim ya bu agizdaki tadi bi önceki düsügüne baglama .. bu tat genellik le her hamile kalanda oluyor.tamam yinede kimseye söyleme midem cok agriyo de bi hastaneye gidin...

Cnmm biliyorum o tadi kan tadi gibi bise ama bu icimden gelen bi tat devmli ne yersem gitmiyo bebegim oldugu gun gibii aynisi

canim tamam nazar var ama yinede ben rabbimin ol dedigine kimsenin gücü yetmez diyorum

Son düzenleme:

Ama bitanem geçen sefer bebeğini kaybettin diye bu kez de öyle olacak diye bir şey yok ki.. Hem hamilelik belirtileri arasında ağızda acı tat da vardır.. Hemen kötüye yorma.. Hem sen hastaneye ne için gittiğini söylemek zorunda da değilsin, başım ağrıyo iğne yaptırcaz de soranlara.. madem nazardan korkuyosun bu güzel haberi bi süre anlatmazsın kimseye olur biter .. KÖTÜ NİYETLE BAKANLARI RABBİME SEVK ET, İÇİNİ FERAH TUT O KORUR BEBEĞİNİ... Hadi eşinle konuş hemen gidip gelin hastaneye, kan verirsiniz, sonucu almaya gidemezseniz telefonla öğrenirsiniz.. Hadi bitanem, hasretle beklediğin bebeğin sana gelmişken her şeyi bırak bi kenara ve meleğin için git hastaneye.. Hadi, nolurrrrr

sümeyye bunları biliyosunda öyle bekliyorsun hala canım .biliyorum benim de çevrem o şekil ..ama onlara inat gitmen gerekir canım ya .usulca kalkıp gidin bitanem.sorun olursa başım ağrıyodu iğne vuruldum yorgunluktan olmuş de diyorum canım benim.sen ona buna bakarsan onların istediği olur canım..bak saniyelerini bile değerlendireceğin durumlarçıkar bazen karşımıza o napar bu napar derken kaçıp gider elimizden sen yakala o umudunu bırakma nolurhani pes etmek yoktu hem noldu şimdi salıyosun kendini belkide sen yaşadın geçmişinde onunla kıyasladın boyle hiissediyosun canım.herzaman bardağın dolu tarafını ele alıcaksın canım ve suan o hastaneye gdeceksın kendınıde bırakmak gecmışe donmek yok sen o ümiti çağır yazılanları okusun bak seni nasıl götürüyor kucağına alıp doktora

sumeyye Hamılemııı ???? :)))))))))))))))))))))

Ümit cok kizdi bana saatlerce sizin icin gidiyorim korkuyorum var biseyyyyy icimde sevinc yook

Ümit ne için kızdı bitanem, hastaneye gitmiyosun diye kızdıysa valla çok haklı... Hadi güzel haberlerini bekliyor olacağız biz dualarımızla yanındayız bitanem.. Ne olur sen de içini ferah tut ve bol bol dua et olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…