Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

İnşallah gitmiştir kızlarrrr, hadi ben de çıkıyorum.. Çamaşır çıktı ama ben netten çıkıpta asamadım bi türlü.. Sabahta erken kalkmam lazım, inş güzel haberlerini alırız sümeyyeciğimin, hepinizi öpüyorum canlarım İYİKİ VARSINIZ YAAA ÇOK SEVİYORUM SİZİİİİİİ

gıtmemıs gıbı gorunuyor ( kolay gelsn cnm ıyı gecelr.. sende ıyıkı varsınn sevılıosnz hepınızzz

nereye gıttınn pff

bi yakinim kizi bende kaliyo bi yandanda onunla ugrasiyorum bi yandanda uyku ile mücadele ediyorumkahve ictim ,yüzümü yikadim,,hepsi sümeyyeden bi güzel haber duymak icinben im regl bitti yarin calismalara basliycam

sen naptin canim baska bi doktora falan gittinmi:44:

anladm cnm hadı hayrlısıı bakalm ıns gzl haberlr gelır sendende :)))) yok ben doktora gıtmedım beklıyorum adetım gelsn dıe :)) hala gelen gıden yok :))

acaba ne zaman gelir sümeyye ne zamana kadar dayana bilirim.

off birsürü soru var cevaplanacak:111::111::111:

tatlımm bıde sey sorcam bu kıstlerı netten arastrdm ama pek aydınlatıcı olmadı.. senn cevrende varmıydı bole kıst fılan olan.. sımdı o kıst kayboluncamı ben adet olucam :) benden mesela akıntı gelıo beyaz seffaf onlar hep kısttenmı ?

anladm cnm hadı hayrlısıı bakalm ıns gzl haberlr gelır sendende :)))) yok ben doktora gıtmedım beklıyorum adetım gelsn dıe :)) hala gelen gıden yok :))

canim ya hic sogan kürü yaptinmi?bi cok kiside adetin gelmesinde yardimci oldugunu duydum,mesala ben hamile kalmadan önce hep yaptim bilmiyorum tesadüfmüydü faydasimi oldu hepsindede hamile kaldim....:44:

canim ya hic sogan kürü yaptinmi?bi cok kiside adetin gelmesinde yardimci oldugunu duydum,mesala ben hamile kalmadan önce hep yaptim bilmiyorum tesadüfmüydü faydasimi oldu hepsindede hamile kaldim....:44:

soğan kurunu duydum evet ama ben ıcememkı onuu ıyqqq.. ama daha 1 hafta gelmesse mecburen denıcem bakalmm :////

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…