- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.661
kizlar simdi ben cikiyorum bi bakin hale online gözüküyomuyum....
İnşallah gitmiştir kızlarrrr, hadi ben de çıkıyorum.. Çamaşır çıktı ama ben netten çıkıpta asamadım bi türlü.. Sabahta erken kalkmam lazım, inş güzel haberlerini alırız sümeyyeciğimin, hepinizi öpüyorum canlarım İYİKİ VARSINIZ YAAA ÇOK SEVİYORUM SİZİİİİİİ
sümeyye cıkmıs sımdı gorunmuyor.. ayy cok heycanlıymm uyuyamm ben sımdıı beklıcem ıns gelınce gırer
bende bekliycem :18:insaallah güzel haberle gelir .uyusam bile uyanip tekrar girip bakacam
uyuma bosverr cnm
uyumamaya calisacamgözlerimi böyle acip beklemeliyim
nereye gıttınn pff
bi yakinim kizi bende kaliyo bi yandanda onunla ugrasiyorum bi yandanda uyku ile mücadele ediyorumkahve ictim ,yüzümü yikadim,,hepsi sümeyyeden bi güzel haber duymak icin ben im regl bitti yarin calismalara basliycam
sen naptin canim baska bi doktora falan gittinmi:44:
bi yakinim kizi bende kaliyo bi yandanda onunla ugrasiyorum bi yandanda uyku ile mücadele ediyorumkahve ictim ,yüzümü yikadim,,hepsi sümeyyeden bi güzel haber duymak icin ben im regl bitti yarin calismalara basliycam
sen naptin canim baska bi doktora falan gittinmi:44:
acaba ne zaman gelir sümeyyene zamana kadar dayana bilirim.
off birsürü soru var cevaplanacak:111::111::111:
anladm cnm hadı hayrlısıı bakalm ıns gzl haberlr gelır sendende :)))) yok ben doktora gıtmedımbeklıyorum adetım gelsn dıe :)) hala gelen gıden yok :))
belkıde gelır nete gırmez gıremez bılemıyorzkııı
canim ya hic sogan kürü yaptinmi?bi cok kiside adetin gelmesinde yardimci oldugunu duydum,mesala ben hamile kalmadan önce hep yaptim bilmiyorum tesadüfmüydü faydasimi oldu hepsindede hamile kaldim....:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?