• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çok şükür gitti ya bu kız amma inatçı kızlar :34:rabbim inşallah hayırlı güzel haberlerle yanımıza gönderir .:16:

Ondan haber gelene kadar arasira gelip bakacagim topige saat 3veya 4 olsa bile:53:

ben ıyım cok sukur tatlm sumeyyeye noldu ben anlayamadm kıı :////

Bitanem testte yapmış hafif silik çıkmış büyük olasılıkla hamile ama kanaması varmış, bi de bundan önceki bebeğine hamile olduğu zamanki belirtileri hatırlayarak bebğini kaybetmekten korkuyo sanırım :(( umarım doğru anlatmışımdır, ben de bi süre anlayabilmek için çırpındım burda aklım öyle bulanık kii :((

Bitanem testte yapmış hafif silik çıkmış büyük olasılıkla hamile ama kanaması varmış, bi de bundan önceki bebeğine hamile olduğu zamanki belirtileri hatırlayarak bebğini kaybetmekten korkuyo sanırım :(( umarım doğru anlatmışımdır, ben de bi süre anlayabilmek için çırpındım burda aklım öyle bulanık kii :((

yoook yook bısıycık olmazz ayyyyyy canm yaaa korkması normal cok ıyı anladm sımdı onu ama benm ıcıme bak kotu bısı doqmadı gzll haberlerle gelcek bencee ay cok heycanladm sımdı :emir_bebek:

bencede cıkalım canım
gece ara ara gelıp bakıcam topıge:53:sümeyyem nolur git bak eşinide üzme canım bizide lütfen :14:bak hepimiz senin için çırpınıyoruz üzme bizihiç bişey olmıcak allahın ıznıyle:16:

kizlar simdi ben cikiyorum bi bakin hale online gözüküyomuyum....:53:

Back
X