Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

İlk hamileligimin ayni belirtileri var cok agir isler yaptm simdide ayak üstu kaldm devamla cok farkli sancim var firsat olmuyo doktora gtmeye((

yapma canım ya hemen kötü düşünme öylesen niye herşeyi bırakıp gitmedin bi ara canım acile niye gitmedin hiç olmadı

ya bu kızçelerin yumurtaları çatladımı çatlamadımı derken ben çatladım en sonunda ortadan

bende 4 defa hamile kaldim ama bir türlü bu catlama isini cözemedim....:44::44::44::44:agri oluyomu onada dikkat etmedim hic...

yapma canım ya hemen kötü düşünme öylesen niye herşeyi bırakıp gitmedin bi ara canım acile niye gitmedin hiç olmadı

Cnm ya kayinvalidem kalp hastadi kriz gecirdi iki defa risk gurubunda kayinpederim zaten babasi öldü resmen komalik oldu aglamaktan ee gelenler devmli oluyo umit cok israr ediyo gidelim diye ama bizim tarafin insanlari farkli biraz sorarlar evde olmadigimi gorurler bi ton laf yaparlar hastahaneyye gitsem hamile oldugumu anlarlar arada kaldm yaa

Cnm ya kayinvalidem kalp hastadi kriz gecirdi iki defa risk gurubunda kayinpederim zaten babasi öldü resmen komalik oldu aglamaktan ee gelenler devmli oluyo umit cok israr ediyo gidelim diye ama bizim tarafin insanlari farkli biraz sorarlar evde olmadigimi gorurler bi ton laf yaparlar hastahaneyye gitsem hamile oldugumu anlarlar arada kaldm yaa

bende 4 defa hamile kaldim ama bir türlü bu catlama isini cözemedim....:44::44::44::44:agri oluyomu onada dikkat etmedim hic...

Çok karışık işler ya bunlaaaaarrrr, ben de bu kez dikkat edeyim dedimm.. Dün akşa önce midem ağrıyo gibi oldu sonra kasıklarıma indi ağrıı... vee 2 gündür akıntıdan altımı ıslatıyorum resmen... Bu çatlama mı onu da bilmiyorum, bildiğim tek şeyyy bebek gelene kadar biz çatlamazsak iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…