- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi medd_cezir
- #1.601
İnşşalah gerçekolur cnım ıstedıgın
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ya kayinvalidem kalp hastadi kriz gecirdi iki defa risk gurubunda kayinpederim zaten babasi öldü resmen komalik oldu aglamaktan ee gelenler devmli oluyo umit cok israr ediyo gidelim diye ama bizim tarafin insanlari farkli biraz sorarlar evde olmadigimi gorurler bi ton laf yaparlar hastahaneyye gitsem hamile oldugumu anlarlar arada kaldm yaa
hamilelik yok demek oluyor 5 yukarisi hamilelik var demekkızlar beta hcg 2,46 ne oluyor
Uzun meseleler kzlar hakli sebepten dolayi gidemedim. adetim gecmedi ama midem bulaniyo kusuyorum goguslerim degisti bide test yaptm silik cikti(
sümeyye bari bi test aldir yap.emin olursun![]()
Uzun meseleler kzlar hakli sebepten dolayi gidemedim. adetim gecmedi ama midem bulaniyo kusuyorum goguslerim degisti bide test yaptm silik cikti(
Bugun yani ayin 6snda adet olmama lazm hem olmadm hemde adet once belirtileri bir hafta onceden baslardi benim baslamadi o yuzden bi de belirtiler yuksekk. evde test yaptm ama sılik cikti. bilmiyorum olmazsa yarin giderim erkenden millet gelmeden
kiz kesin hamilesin silik olsa bile hamilelik var demek
kanaman yada lekelenmen yoksa hic korkma agri olabilir normal bence
İki defa lanama oldu adet oluyorm sandm ama devam etmedi. belrtileride yorgunluga verdimm ama olmadi iste belli hamileyim ama ters giden bisey var korkuyorummmm(((((
İki defa lanama oldu adet oluyorm sandm ama devam etmedi. belrtileride yorgunluga verdimm ama olmadi iste belli hamileyim ama ters giden bisey var korkuyorummmm(((((
sümeyye allah aşkına kalkın gidim şu doktora lütfenkaramsarda olma anemde hamıle kaldıgında ılk gunlerde ara ara kanaması olmustu sımdı kardesım 7 yasında
ama bekleme kapat su pcyi ve gıt acıle kantestı yaptır ve negerekıyosa yapsınlar bır an once canım.neler yaptık gelsınler dıye ve sen belkıde yakalamışken sakın başkalarının nedıyeceğini düşünme canım morelinide yüksek tut.rabbim büyüktür
Sümeyyecim sanırım uçuşa geçtim algılama sorunu yaşıyorum valla anlayamıyorum neden korkuyosun, neden üzülüyosun nolur anlatsanaa![]()