• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Cnm ya kayinvalidem kalp hastadi kriz gecirdi iki defa risk gurubunda kayinpederim zaten babasi öldü resmen komalik oldu aglamaktan ee gelenler devmli oluyo umit cok israr ediyo gidelim diye ama bizim tarafin insanlari farkli biraz sorarlar evde olmadigimi gorurler bi ton laf yaparlar hastahaneyye gitsem hamile oldugumu anlarlar arada kaldm yaa

canım benim ümit kollasın çıkın gidin
en azından bi test yaptır
öğren iyice,allah göstermesin gözgöre aynı hataya düşmeyin rabbım bıdaha yasatmasın.
ama karı kocasınız gerekırse cıkcaksınız tabı burda iş eşinde bitiyo orta yolu bulcak
sakın geçkalma canım hem çeken sensin dinle kocanı gıt bı gorun korkma sakın

Uzun meseleler kzlar hakli sebepten dolayi gidemedim. adetim gecmedi ama midem bulaniyo kusuyorum goguslerim degisti bide test yaptm silik cikti:((

Uzun meseleler kzlar hakli sebepten dolayi gidemedim. adetim gecmedi ama midem bulaniyo kusuyorum goguslerim degisti bide test yaptm silik cikti:((

kiz kesin hamilesin silik olsa bile hamilelik var demek:46::46::52:

kanaman yada lekelenmen yoksa hic korkma agri olabilir normal bence

Hayırlı olsun canım benim çok sevindimmmmmm ama nolur dikkat et kendine.. Ne olursa olsun bebişin için yormamaya çalış kendini :(( ama sen neden üzülüyosun, tadını çıkar bu güzel haberiiinnnn :16:

sümeyyem inşallah hamilesindir rabbim sağsalim kucağına almayı nasip eder .sen şimdi o pcyi bırak bakem biraz ayaklarını uzat dınlen yarında dırek gıdın bı doktora beklemenınde bı anlamı yok alt tarafı 1 saat bıle surmucek belkı.:nazar:dıkkat et kendıne ümitte kollasın seni canım.duyarlarsada duysunlar canım.ayrıca sende basım cok agrıdı ıgne vurduymaya gıttım de soran olursa bu kadar basit:34:

Bugun yani ayin 6snda adet olmama lazm hem olmadm hemde adet once belirtileri bir hafta onceden baslardi benim baslamadi o yuzden bi de belirtiler yuksekk. evde test yaptm ama sılik cikti. bilmiyorum olmazsa yarin giderim erkenden millet gelmeden

silikse hamilesin canim zaten :16::16:bence bide kan testi yaptir .b hcg nin artisina baksinlar...:16:ama su üzülmeyi bi birak ,rabbim ne güzel yavrunu göndermis iste..:52:bunlar hamilelik psikolojisi olsa gerek:16::16:

İki defa lanama oldu adet oluyorm sandm ama devam etmedi. belrtileride yorgunluga verdimm ama olmadi iste belli hamileyim ama ters giden bisey var korkuyorummmm:((((((

Sümeyyecim sanırım uçuşa geçtim algılama sorunu yaşıyorum valla anlayamıyorum neden korkuyosun, neden üzülüyosun nolur anlatsanaa :(

İki defa lanama oldu adet oluyorm sandm ama devam etmedi. belrtileride yorgunluga verdimm ama olmadi iste belli hamileyim ama ters giden bisey var korkuyorummmm:((((((

devami gelmediyse korkma yerlesiyodur bebis:16:..seni anliyorum bizim gibi kaybi olanlar bunu hep yasar :5:ama moralini yüksek tutmaya calis canim benim,iyi düsünkü iyilik gelsin basina:16::16:

sümeyye allah aşkına kalkın gidim şu doktora lütfen :50:karamsarda olma anemde hamıle kaldıgında ılk gunlerde ara ara kanaması olmustu sımdı kardesım 7 yasında:16:ama bekleme kapat su pcyi ve gıt acıle kantestı yaptır ve negerekıyosa yapsınlar bır an once canım.neler yaptık gelsınler dıye ve sen belkıde yakalamışken sakın başkalarının nedıyeceğini düşünme canım morelinide yüksek tut.rabbim büyüktür

sümeyye allah aşkına kalkın gidim şu doktora lütfen :50:karamsarda olma anemde hamıle kaldıgında ılk gunlerde ara ara kanaması olmustu sımdı kardesım 7 yasında:16:ama bekleme kapat su pcyi ve gıt acıle kantestı yaptır ve negerekıyosa yapsınlar bır an once canım.neler yaptık gelsınler dıye ve sen belkıde yakalamışken sakın başkalarının nedıyeceğini düşünme canım morelinide yüksek tut.rabbim büyüktür

Canım çok doğru söylüyosun vallaa, Sümeyye hadi kalkk ve dr. a git lütfennnnn

sümeyye bizim valla bizide üzüyosun yav:50: inatciyim demistin ya dogruymussun :50: hadi artik bi kendine gel de birlikte sevinelim canim ya..:16:

canım benim arkadaşımın da adet gününe bikaç gün varken bikaç damla kanaması oldu ama öyle adet olur gibi değil peçeteye geldi sadece ve şu an 8 haftalık hamile doktor dinlen demişti ilk öğrendiğinde.anladığım kadarıyla sen doktora gitmemişsin lütfen erteleme

Sümeyyecim sanırım uçuşa geçtim algılama sorunu yaşıyorum valla anlayamıyorum neden korkuyosun, neden üzülüyosun nolur anlatsanaa :(

Cnmm suan bizim cevrede akrabalar iconde allahima sukur cook varlkliyiz sevmiyolar bu yuzden soyumuz ilerlesin istemiyolar benm hamile oldugumu bildikleri an nazardan kotu gozlerden bebegim mahbolurr. korkuyorum bide ev boyle karisikken bide kotu bisey varsaa nadil kaldircaz bu yükü:( bebegim öldügu zaman agzima aci bi tat gelmisti simdide var o tattt KORKUYORUMMM:(((((

Back