- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.541
ya yumurta çatlayacağı gün ağrı oluyo ya, çatlamadan mı olması gerekiyo çatladıktan sonra mıı ayyy kafam allak bullak
yok canım yumurtlamadaki 16. günümdeydim. sat 19 eylül
Ay ikizlerin de bakımı zor şekeriiimmmm, benim sınıfımda ikizler var biri ağlayınca öbürü de ağlıyo biri ayağa kalkınca diğeri de kalkıyo şaka gibileerrrr
şimdi çatlamış mı yani yumurtam, şansım yüksek mi :)) valla çok sıkı çalıştık bakalım nolcak
kızlar bu kızçenin kesin yumurtası çatlıyo heeesen çalış canım bol bol
Hakkında hayırlısı olsun canım, inş güzel haberlerini verirsiiiiin bizeeeee
peki çatlamış mı çatlamamış mı nasıl bilcez, bide gün aşırı çalıştık bu ayy olur inşallah..rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
ay vallamıçok tatlılarmış ya bende istiyorummm
he işte canım bu konuyu bılmıyom çünkü ben yumurtacıklarımı çatlatamıyomuşumarkadaşlarınki çatlıyo rabbım gönlüne göre versin inşallah seninde haberi yaz bize bak yumurtam çatlamıyo ama ben çatlarım valla
tamam yazarım, inşallah sizin de en kısa zamanda bebişiniz olur
Evet ya çok tatlılar ama onlar abartmışlar olayı, biri oturmadan diğeri oturmuyo.. Bi de küçük oldkları için sınıfta olduklarının bile farkında değiller.. dersin ortasında biri çıkıp gidio, öbürü de peşindennnnnyakala yakalayabilirseeennn
inşallah canım butun ısteyenlere versın rabbım.kaçma bıyere gel konusuruz buradabıraz sıyırık gıbı olduk ama bebişlerimiz gelince düzelicez inşallah
çook teşekkür ederim allahım tüm isteyenlere hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin
yaaa kızlar acayip akıntım var altıma yapıyomuşum gibi, habire ped değiştiriyorum.. Yumurtlama zamanı olur mu böyle yoksa üşüttüm mü
normalde benim de çok akıntım olur, bi kaç gündür (ovulasyon günlerinde) su gibi geliyo, sürekli ıslaklık hissi..bi yerde okumuştuk ıslak akıntı ovulasyon günlerinde olurmuş zaten..
yaaa kızlar acayip akıntım var altıma yapıyomuşum gibi, habire ped değiştiriyorum.. Yumurtlama zamanı olur mu böyle yoksa üşüttüm mü
Ayyy öyle miymiş, valla dediğin gibi su gibi nerdeysee... belirtilere bakılırsa dün ovulasyon günümdü o haldeeeeayyyyyyyyy inş (hayırlısı ile tabiki de ) bu kez olmuşturr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?