Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ayyy çok sağol balımmm Şimdi gün aşırı ilişkiye devam mı edelim biz yoksa bu ara sıklaştıralım mıııı

Benim de dün akıntım çoktu, bugün iyice arttı yumurta çatladıktan sonra da mı devam ediyo bu acaba

dün ve önceki gün fazlaydı, ama bugün yok denecek kadar az..işte dün sol kasığımda ağrı vardı yaa anlamadım ki şimdi çatladım mı çatlamadım mı

sıkı sıkı çalışın kızlar kaçırmayın günlerinizibu ay bu siteden çıkacak inşallah

İnş canımmm, senin de bi an önce kırmızıların gelsin geçsin de senin de çalışma haberlerini duyalım inşşş :) ha gayret ekime yetiştirelim seni deeeee

İnş canımmm, senin de bi an önce kırmızıların gelsin geçsin de senin de çalışma haberlerini duyalım inşşş :) ha gayret ekime yetiştirelim seni deeeee

canım siz hepiniz güzel haberler verinde bana o yeter ben bu gidişle kasıma kalacağım galibadaha iğneleri nekadar kullanacağım bilmiyorum bile

canım siz hepiniz güzel haberler verinde bana o yeter ben bu gidişle kasıma kalacağım galibadaha iğneleri nekadar kullanacağım bilmiyorum bile

Belli olmaz ki canım, adet olduktan sonra yumurtlama tarihin ekime kalıyo ne de olsaa :) yok yooook ben inanıyorum ekim de hamiş olcaz inşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…