- Konu Sahibi medd_cezir
- #1.581
aaaa yasakhayalimde gelmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldm canlar napionuz bu arada hamileyim sanirim(
aaaa yasakhayalimde gelmiş![]()
vallamı yuppiee sen niye üzülüyon canım yolunda gitmeyen bişeylermi var
![]()
kizlar ne yumurtasi yavkahvaltiya yumurtami kiracaksiniz...
![]()
En güzelini yaparsın, çevremde o kadar çok duydum ki rahat davrandığı ay hamile kalanı :)) hadi inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşinşallah canım benim ama bu ay rahat davrancam kafama koydum valla![]()
İlk hamileligimin ayni belirtileri var cok agir isler yaptm simdide ayak üstu kaldm devamla cok farkli sancim var firsat olmuyo doktora gtmeye((
Ben geldm canlar napionuz bu arada hamileyim sanirim(
evet ama suratı asık bu kızın![]()
İlk hamileligimin ayni belirtileri var cok agir isler yaptm simdide ayak üstu kaldm devamla cok farkli sancim var firsat olmuyo doktora gtmeye((
ya bu kızçelerin yumurtaları çatladımı çatlamadımı derken ben çatladım en sonunda ortadan![]()
bende 4 defa hamile kaldim ama bir türlü bu catlama isini cözemedim....:44::44::44::44:agri oluyomu onada dikkat etmedim hic...![]()
yapma canım ya hemen kötü düşünme öylesen niye herşeyi bırakıp gitmedin bi ara canım acile niye gitmedin hiç olmadı
![]()
yapma canım ya hemen kötü düşünme öylesen niye herşeyi bırakıp gitmedin bi ara canım acile niye gitmedin hiç olmadı
![]()
bende 4 defa hamile kaldim ama bir türlü bu catlama isini cözemedim....:44::44::44::44:agri oluyomu onada dikkat etmedim hic...![]()