- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.521
aaaa aynı bennnnnn
ya kızlar netten yumurtlama hesaplama yaptım da çüş dedim onlara göre benim daha bitmeden çalışmaya başlamam gerekiyodupek te güvenilir değil anlaşılan..gerçi benim zatençatlayacağı gün hangi tarafımsa orada ağrım oluyo..hatta seyrek te olsa iki tarafımda da oyyyçok istiyorum ikiz olsaaaaa
aaaa aynı bennnnnn
ya kızlar netten yumurtlama hesaplama yaptım da çüş dedim onlara göre benim daha bitmeden çalışmaya başlamam gerekiyodupek te güvenilir değil anlaşılan..gerçi benim zatençatlayacağı gün hangi tarafımsa orada ağrım oluyo..hatta seyrek te olsa iki tarafımda da oyyyçok istiyorum ikiz olsaaaaa
İyiyim çok şükür canımmmmmi sen nasılsın ne var ne yok bakalım
Naber şekerim
aynı canım kırmızıyı bekliyorum stres yapmadan
Ay dünde benim ağrım oldu, çatlayacak gibi geldii umarım bu kez olmuştur hayırlısı ileeee
iyicanım sennnn..işte bebekle bozduk kafayı naapalımmm
ayy :124::124::124::124: hadi inşallahhhhhhhhhh
En iyisini yapıyosun canım benim, stres yoook :)
bu verdiğim formül acil alarm olduğu zaman sadece yanlış anlaşılmasın kızlar amin canım inşallah ben bı doktora gıtmıstım ortada bebek yokken ikiz gözüküyo demişti bana sonra değiştirdim o doktoru galiba oda benim gibi deliydi biraz
Ay dünde benim ağrım oldu, çatlayacak gibi geldii umarım bu kez olmuştur hayırlısı ileeee
aaa dayaklık doktor ..körmüdür nedir..cnm benim teyzemle dayım ikiz..ve ailede daha kızların hiçbirine denk gelmedi..bakalım şanslı ben olabilicemmi çift yumurta ikizinde genetik faktör yüksekmiş:13::13::13::13::13:
kızlar merhabalar..ben bişey sormak istiyoruum size..bebiş için çalışmalar bizde de mevcut..ovulasyon günlerine daha da dikkat etmeye başladık(adetlerim çok düzensiz)....dün 16. günümdü ve sabahtan akşama kadar sol kasığımda ağrı ve batmalar vardı.bi de akşam yine aynı yerde hafif hafif guruldama benzeri hareketlilik vardı.dediğim gibi adetlerim çok düzensiz,2 aydır hayıt suyu ve bitki çayı içiyorrum adetim 2 aydır düzenli..böyle bir kasılma ve ağrıyı ilk defa hissediyorum.. lütfen yardım edin..
evet canım genetık oluyomusbizdede çok var ikiz ya ben tekede razıyım ama ikiz üçüz allah ne varırse artık
kızlar merhabalar..ben bişey sormak istiyoruum size..bebiş için çalışmalar bizde de mevcut..ovulasyon günlerine daha da dikkat etmeye başladık(adetlerim çok düzensiz)....dün 16. günümdü ve sabahtan akşama kadar sol kasığımda ağrı ve batmalar vardı.bi de akşam yine aynı yerde hafif hafif guruldama benzeri hareketlilik vardı.dediğim gibi adetlerim çok düzensiz,2 aydır hayıt suyu ve bitki çayı içiyorrum adetim 2 aydır düzenli..böyle bir kasılma ve ağrıyı ilk defa hissediyorum.. lütfen yardım edin..
adetinmi 16 gün geçiyor canım anlamadım ben.yoksa yumurtlamadakı 16. gündemisin
ayy ikiz olsun bu stres bidaha çekilmezzzzz
benim yumurtam çatlarken böyle ağrım oluyo..belki de yumurtan çatlamış olabilir..gün aşırı çalışmaya devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?