- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.481
bizi topiginden atar herhalde...cekemem artik sizi diyebilir
günaydın kazlar...
teyzeleri oglumun ateşi tamamen düştü bu sabah şükür.. ama şimdide balgam atarmıs gibi bir öksürük var. annem diyorki ilaçların etkisi temizlecek öle diye umarım haklıdır.. dua edin benim ogluma nolursunuz. ayy o hasta olmasın ya içim gidiyor benim
atarsa bizde halay çekeriz topiği yıkar geçerizaaaa bu arada bak sana çiçek buldum canım artık dondurma yemene gerek yok
nasılsınızz canlarrr:))))))))))))
baska degilde bizi baska topigede almazlar adimiz deliye cikmis zaten alalalayav dondurma yemekten bogazim agrimisti..:27cicek mi yiyecem artik oda bogazima durursa :94:
sagol canim benim...sen simdi burda kimsenin olmadigina bakma ,aksam 9 da herkes burda olur,su an kimi yatiyo,kimi ev isi yapiyo,kimisi calisiyo,kimisideehliyet kursuna gidiyo aksam gel sen nazlicim
ozaman bulusuruz biz
hoşgeldin canım ben iyiyim sn nasılsın.resimdeki senmisin
çiçek yenmez canım tbi alıştın dondurmaya seni gidi gidisen kurabiye ye en iyisi:125:
eşim geldi yemek yiyip damlıyorum burayakaçmayın sakın bekleyin bak yasakhayalim öpüyorum
eşim geldi yemek yiyip damlıyorum burayakaçmayın sakın bekleyin bak yasakhayalim öpüyorum
ben geldimmmmbitmedimi daha yemegingittim geldim halen yoksun yok anacim sen kilo alacan bebek yerine göbek olcak bu gidisle...
ben geldimmmmgöbişimde doydu sen yemek yemedinmi yasakhayal
yemedim:2: daha esim isten daha gelmedicanimda yalnizken bisey istemiyo....
oy oy kıyamam sana benkocasını mı bekliyomuş bu amanda aman kaçta geliyoki
10 bulur:5
hayalot bekledigimiz an geldi ,ya kaybolan umutlarimiz adli topige gel tirlatanlar topigi kuracagiz...sana ihtiyacimiz var::
10 bulur
hayalot bekledigimiz an geldi ,ya kaybolan umutlarimiz adli topige gel tirlatanlar topigi kuracagiz...sana ihtiyacimiz var::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?