• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

8scorpions sende hoşgeldin :46::46::46::46::54:çok özledim ya nerdesiniz kızlar?

hoşbuldum cnmmm..ya gün içinde ara ara okudum kaçamak işte:44:
sümeyyecim başınız sağolsun..kızlar kaçırdığım bişey varmı dün geceden beriii:27:
ayrıcaa çook yorgunumm çook işim varr yarın akşama misafirim varr ama bennnn sizin yanınızdayımmmmmmmmm:32::32::32::32::32::32::32::32::32:

hoşbuldum cnmmm..ya gün içinde ara ara okudum kaçamak işte:44:
sümeyyecim başınız sağolsun..kızlar kaçırdığım bişey varmı dün geceden beriii:27:
ayrıcaa çook yorgunumm çook işim varr yarın akşama misafirim varr ama bennnn sizin yanınızdayımmmmmmmmm:32::32::32::32::32::32::32::32::32:

ah canım benim kıyamam sanada.sende işlerini hallet istersen dinlen biraz aynı bıraktığın gibiyiz bizlerde:16:

:9::9::9::9: caım ya sende supur sıl toz al dagınıkları tık dolaba:52::52::52:

aaaa aynı bennnnnn:52::52::52::52::52:

ya kızlar netten yumurtlama hesaplama yaptım da çüş dedim onlara göre benim daha bitmeden çalışmaya başlamam gerekiyodu:53:pek te güvenilir değil anlaşılan..gerçi benim zatençatlayacağı gün hangi tarafımsa orada ağrım oluyo..hatta seyrek te olsa iki tarafımda da:9: oyyyçok istiyorum ikiz olsaaaaa:4::4:

Back