- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.461
üşüttüğün için mi canım yumurtalıkların iltihaplanıyor. İltihaplandığını nasıl anlıyorsun dr mu söylüyor.
evet doktorların hepsi aynı şeyi söyluyor idrar yolu intihapli , vajinal enfeksiyon yumurtlaık ıntıhabı ve evlendigim zaman agır mantar geçirmiştim buda sebebpmiş yumurtalıkk intihabıma üşütüncede temizleenencegi yerde artıyor hiç durmadaan
bu arada kızlar yerine kazlar yazmısım... yannıs annamayın elim kaymıs:))
bi bagirimda kizlar duysun barikizlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr :111::111 ff bagirmaktan basim döndü.....
nasılsınızz canlarrr:))))))))))))
yaaa çok guldumm amaaaaaaa
ben geldimrabbime şükürler olsun okuyayım derken yemeği yakıyodum yahu ya ben demiyomuyum çok konuşmayın oku oku canım çıktı yahu bu arada geçmişe şimdi dönüyorum herkese cevap vericem hazır olun hayalotunuz geldi yasakhayal nabıyon canım
balim sen mi geldin?Dur cicegim yok ama yollarina yaprak dökeyim...:119::119::119::119::119::119:
canim yolu bulamadin mi halen...
anladım canım.. ya biz de yaptırdık. Allah'a şükür doktor herşey iyi dedi. ama şimdi kendim baktığımda sperm şeklinde değer düşüklüğü görüyorum. bilgisi olan var mı diye soracaktım. sanırım düşün düşün sıyırcam yakında :)
cankuşum dünkü vaziyet neydi yaya ben tpikçiğime giremedim 10dakka bekledim en sonunda benimki okadar çok konuşuyonki sayfa bile kabul etmiyo seni artık dedi sonra uyuduk
Kızlar kayınpederimin babasi vefat etti bizim evimizde cok yogundu bugun mahvoldukkk
doru söylüyosun bende bi müddet giremedimdaha sonra girdim bizim cazibemize topik bile dayanamadi esine de cok güldüm yav bilmezki biz sensiz yapamayiz tencere kapak misali...
sen neyi okusunki senden sonra cok fazla kaynatmadikki...:90::90::90::90:
biz varken olmayanlar yandi mesala medd cezircim bugün ne yapacakbide bebeler yoruyo zaten alaalaa
Bende isterim güzel haber vermeyi elbette 3 senedir bekliyoruz bakalaım bu ay olur inşallah bende yumurtalık intihabı var olmuyor sürekli üşütüyorum ısınamıyorum yoksa baska sebep yok olmaması için bir ısınabılsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?