Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

üşüttüğün için mi canım yumurtalıkların iltihaplanıyor. İltihaplandığını nasıl anlıyorsun dr mu söylüyor.

evet doktorların hepsi aynı şeyi söyluyor idrar yolu intihapli , vajinal enfeksiyon yumurtlaık ıntıhabı ve evlendigim zaman agır mantar geçirmiştim buda sebebpmiş yumurtalıkk intihabıma üşütüncede temizleenencegi yerde artıyor hiç durmadaan

çok geçmiş olsun iyice yerleşmiş demek ki çok dikkat etmen lazım. Aslında mutlaka dikkat ediyosundur. Hani derler ya sakınılan göze çöp batar diye. Belki de çok sakınılınca böyle aksilikler oluyordur.

günaydın kazlar...

teyzeleri oglumun ateşi tamamen düştü bu sabah şükür.. ama şimdide balgam atarmıs gibi bir öksürük var. annem diyorki ilaçların etkisi temizlecek öle diye umarım haklıdır.. dua edin benim ogluma nolursunuz. ayy o hasta olmasın ya içim gidiyor benim

bi bagirimda kizlar duysun barikizlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr :111::111ff bagirmaktan basim döndü.....

nasılsınızz canlarrr:))))))))))))

sagol canim benim...sen simdi burda kimsenin olmadigina bakma ,aksam 9 da herkes burda olur,su an kimi yatiyo,kimi ev isi yapiyo,kimisi calisiyo,kimisideehliyet kursuna gidiyo aksam gel sen nazlicim

ozaman bulusuruz biz

Son düzenleme:
ben geldim rabbime şükürler olsun okuyayım derken yemeği yakıyodum yahuya ben demiyomuyum çok konuşmayınoku oku canım çıktı yahu bu arada geçmişe şimdi dönüyorum herkese cevap vericem hazır olun hayalotunuz geldiyasakhayal nabıyon canım

balim sen mi geldin?Dur cicegim yok ama yollarina yaprak dökeyim...:119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:

sıyırma canım benim daha bebeklerimizi doğurcaz onların yaramazlıklarıyla sıyırırız artık::13:bu arada bi tanıdıgım yaptırmıstı.eşinin diyelimki milyon olması gereken sperm sayısı yüzlerdeymiş.adam ameliyet olucaktı o derece.ama allah büyükkü o ay hamile kaldı şimdi bebeği 6 aylıkrabbim seninde gönlüne göre versin canım hoşgeldin aramıza

cankuşum dünkü vaziyet neydi ya ya ben tpikçiğime giremedim10dakka bekledim en sonunda benimki okadar çok konuşuyonki sayfa bile kabul etmiyo seni artık dedisonra uyuduk

doru söylüyosun bende bi müddet giremedimdaha sonra girdimbizim cazibemize topik bile dayanamadiesine de cok güldüm yavbilmezki biz sensiz yapamayiztencere kapak misali...

sen neyi okusunki senden sonra cok fazla kaynatmadikki...:90::90::90::90:

biz varken olmayanlar yandi mesala medd cezircim bugün ne yapacakbide bebeler yoruyo zaten alaalaa

ay vallaya medd cezir artık napar bilemem

rabbim şifa versin inşallah canım.ama ilk defa duydum bende.hoşgeldin bu aradainşallah hepimizin ekimde hayalleri gerçekleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…