Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

rose canim benim biraz daha iyimisin? Senide merak ettik bugün,diger sayfada görürsün belki hayalotcumla lafini ettik...

Bende isterim güzel haber vermeyi elbette 3 senedir bekliyoruz bakalaım bu ay olur inşallah bende yumurtalık intihabı var olmuyor sürekli üşütüyorum ısınamıyorum yoksa baska sebep yok olmaması için bir ısınabılsem

rabbim ol derse hicbir engel kalmaz insaallah ısınıpta bebisine kavusursun...sicak tut kendini sende

rabbim ol derse hicbir engel kalmaz insaallah ısınıpta bebisine kavusursun...sicak tut kendini sende

canım yakısıydı tuglasıdı torbasıydı ne varsa denedım basenlerım ayaklarım ve kalcalrım hıc ısınmıyor yumurttalıklarım intihap dolu olmuyor işte yapçak bişi yok zorlamamanın anlamadıda yok gittigi yere kaadr

allaalla nasil biseymis bu böyle acaba kansizlik sorunun mu var neden isinamiyosun....

iyi geceler uyku zamani geldi... uykum kacmadan yatsam iyi olacak

üşüttüğün için mi canım yumurtalıkların iltihaplanıyor. İltihaplandığını nasıl anlıyorsun dr mu söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…