• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydın kazlar...

teyzeleri oglumun ateşi tamamen düştü bu sabah şükür.. ama şimdide balgam atarmıs gibi bir öksürük var. annem diyorki ilaçların etkisi temizlecek öle diye umarım haklıdır.. dua edin benim ogluma nolursunuz. ayy o hasta olmasın ya içim gidiyor benim:(

çok sevindim canım:16:atlattınız çok şükür:46::46:dualarım seninle.:16::55::55::nazar:

Son düzenleme:
atarsa bizde halay çekeriz topiği yıkar geçeriz:52::52::64::64::64::64::64::64: aaaa bu arada bak sana çiçek buldum canım artık dondurma yemene gerek yok:52::52::71:

baska degilde bizi baska topigede almazlar adimiz deliye cikmis zaten alalala:52::9::9::9::9:yav dondurma yemekten bogazim agrimisti..:27cicek mi yiyecem artik oda bogazima durursa:37::94:

oy oy kıyamam sana ben:50:kocasını mı bekliyomuş bu amanda aman:9::9:kaçta geliyoki:51:

10 bulur:52::52::52:

hayalot bekledigimiz an geldi ,ya kaybolan umutlarimiz adli topige gel tirlatanlar topigi kuracagiz...:52::52::52:sana ihtiyacimiz var:::9::9::9:

Son düzenleme:
Back