- Konu Sahibi medd_cezir
- #1.441
canim benim mekeni cennet olsun sendende allah razi olsun görevini yapmissin.ben sanmistimki annenin yanindasin...
Yok yaa benm gitmem gerekirken annem geldi baş sagligina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim mekeni cennet olsun sendende allah razi olsun görevini yapmissin.ben sanmistimki annenin yanindasin...
topigi cökerttik canim benim önceki sayfalari okusan anlarsin...yine simdi iyi aciliyo bi ara iyice kilitlendi...
![]()
selam meraba nasılsınız
Yok yaa benm gitmem gerekirken annem geldi baş sagligina
evet bekliyorum 10 ekim çiko günüm preseed dnenememiz oldu ovulasyon günüöde bekliyorum sabırla
Bende isterim güzel haber vermeyi elbette 3 senedir bekliyoruz bakalaım bu ay olur inşallah bende yumurtalık intihabı var olmuyor sürekli üşütüyorum ısınamıyorum yoksa baska sebep yok olmaması için bir ısınabılsem
Ben yattm iyi gclerr cok uuykusuzum dün gece 5den berii
rabbim ol derse hicbir engel kalmaz insaallah ısınıpta bebisine kavusursun...sicak tut kendini sende
![]()
canım yakısıydı tuglasıdı torbasıydı ne varsa denedım basenlerım ayaklarım ve kalcalrım hıc ısınmıyor yumurttalıklarım intihap dolu olmuyor işte yapçak bişi yok zorlamamanın anlamadıda yok gittigi yere kaadr
allaalla nasil biseymis bu böyleacaba kansizlik sorunun mu var neden isinamiyosun....[/inanmıcaksın am aonuda yaptırdım sounclarım normal sevıyede ısınmıyor buz gibi eşimde kızıyor sıkı giyinsene diye ama napabilirim 3 kazkla da ısınamıyorsam kan sonucum normal düzeyde doktorda şaşaırıyor yakıyla , sıcak torbayla tuglayla yattıp kalktıgımı bılıyorum yok napıcam bilmiyorum artık
allaalla nasil biseymis bu böyleacaba kansizlik sorunun mu var neden isinamiyosun....[/inanmıcaksın am aonuda yaptırdım sounclarım normal sevıyede ısınmıyor buz gibi eşimde kızıyor sıkı giyinsene diye ama napabilirim 3 kazkla da ısınamıyorsam kan sonucum normal düzeyde doktorda şaşaırıyor yakıyla , sıcak torbayla tuglayla yattıp kalktıgımı bılıyorum yok napıcam bilmiyorum artık
anladim canim benim...bendede kan pihtilasma sorunu var ben de hep üsünürüm ellerim özellikle hep soguktur ama senin kadarda üsümem..zor bi durum allah yardimcin olsun...
anladim canim benim...bendede kan pihtilasma sorunu var ben de hep üsünürüm ellerim özellikle hep soguktur ama senin kadarda üsümem..zor bi durum allah yardimcin olsun...
geçmiş olsun seninde yardımcın olsun rabbim inşallah valla bilmiyorum ne olacak
iyi geceler uyku zamani geldi...uykum kacmadan yatsam iyi olacak
![]()
rose canim benim biraz daha iyimisin? Senide merak ettik bugün,diger sayfada görürsün belki hayalotcumla lafini ettik...
![]()