- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.301
benmde cok cnm sıkılıo cnm bugun hastanedekı herkezle kavga ettım yanıı bıde devlet hastanesı degıl .. okadar sınırlıyımkı gunah gırmek ıstemıyorum artık ne doktora gıderım ne test yaparım bıktım herseyden..
ayy aminnnn cümlemizeeee..tekte yaparsan tek olsun çiftte yaparsan ikiz olsun inşallah hayırlısyla
benmde cok cnm sıkılıo cnm bugun hastanedekı herkezle kavga ettım yanıı bıde devlet hastanesı degıl .. okadar sınırlıyımkı gunah gırmek ıstemıyorum artık ne doktora gıderım ne test yaparım bıktım herseyden..
hayde cana başla halay başına geç bakem
yettim gayriiiii:52: kendi yerimize döndük isteee,baska topikte görünce bile bi yakinimi görmüs gibi sevindim..... :84::119::118:
saydır canım o doktara anlaşılan onu haketmiş.değiştir doktorunuda nerde oturuyosun canım bu arada tanıdığım bi doktor var onu veriyim sana canım.hem sen yinede üzülme hemen allah büyüktür.geçenlerde benide öyle umutlandırdılar direk bakmadan hamilesin dedi ama bakınca değildim ya bunlar nasıl bir doktor bebekle kist ayrımı olmuyomu anlamadım gitti valla..
ben tekırdağ merkezde oturuyorum cnm.. ama gercektn uzun bı sure bebıs dusunmuyorm artık.. cok yıprandm azcık kendımı toparlıyım..):))) ama sızlerın gzl haberlerını aldıkca mutlu olup daha cbk toparlıcm emınm...
yasakhayal.. sayende var ya bütün smileylerin numarasını öğrenmis olucam haDD :
inss ekim anne adayları oluruz kızlar
yasakhayal.. sayende var ya bütün smileylerin numarasını öğrenmis olucam haDD :
inss ekim anne adayları oluruz kızlar
bi hışımla geldim iste......
hoşgeldiin balım, naber nasılsın bakalııımmm :119:
hosbulduksende hosgeldin .yordular mi bebeler bu gün seni.....:44:
ay yormazlar mııı dayak yemiş gibiyim yaaişimiz çok zor bu sene sen naaptın görüşmeyeli
çok şükür geldiniz kızlarrrr bende tamçıkmayı düşünüyordumm.azcık kalayım iki lafın belini kıralımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?