Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ay canım ya nolur böyle deme.evet pes edesemiz geliyo çoğu zaman ama etmicez bizimde olcak bebeklerimiz biz çabalamassak nasıl yakalıcaz mutluluk kaynağımızı .oyuzden bıraz düşün ama mutlaka görün başka bi dokora canım .mesela kendin istemiyosan doktora gitmek eşin ve bizim için doktora gidersin herhalde dimehem kist varsada tedavini ol biranöncede gitsin şu illet kurtulalım onlardan

İnsanın böyle güzel yarınlara getirebilecek umutları olması çok güzel de, rabbim ins herkesin umut ettiklerine kavusturması dileğiyle.. yoksa böyle her ay bir umut ya olursa diye beklemesi zor gelir. bunu bayan bilir, erkek çok fazla üstüne bu kadar düsmez belkide..

rosecim dur bakim umudumuz ekim dediysek o lafin gelisiydi. bu ugurda gücümüzün yettigi kadar pes etmek yok nice aylar rabbim izin verirse bizim....sana cevremden okadar cok örnek veririmki sayfalara sigmaz.5,7 hatta 10 yila kadar mücadele edipte yavrusuna kavusan var,ama insaallah sen ve bizler okadar beklemeden bebislerimize kavusuruz...napalim bizlerinde imtihani yavrularimizla oluyor,önemli olan bu imtihani hayirlisiyla gecmek..sen su an böyle düsünüyosun.eminimki bu sikintili günleri atlattiktan sonra böyle düsünmeyeceksin....

Son düzenleme:
yettim gayriiiii:52:kendi yerimize döndük isteee,baska topikte görünce bile bi yakinimi görmüs gibi sevindim.....:84::119::118:

yasakhayal.. sayende var ya bütün smileylerin numarasını öğrenmis olucam ha DD :

inss ekim anne adayları oluruz kızlar

ben tekırdağ merkezde oturuyorum cnm.. ama gercektn uzun bı sure bebıs dusunmuyorm artık.. cok yıprandm azcık kendımı toparlıyım.. ):))) ama sızlerın gzl haberlerını aldıkca mutlu olup daha cbk toparlıcm emınm...

Canım umudunu kaybetme nolur, yıpratma kendini.. Biz bu yolda kararlı ilerlerken herşeyin hayırlısı demedik mi? Demek ki henüz doğru değilmiş. Lütfen güçlü ol, vazgeçmek yok hayırlısı ile kavuşacağız bebişlerimizee buna gönülden inanıyorum bitanem

çok şükür geldiniz kızlarrrr bende tamçıkmayı düşünüyordumm.azcık kalayım iki lafın belini kıralımmmm

ay yormazlar mııı dayak yemiş gibiyim yaa işimiz çok zor bu sene sen naaptın görüşmeyeli

ben su an rahatim son düsükten sonra calismaya ara verdim,kafami dinliyorum

alla halla bilmezlerki senin orda yorulmaman gerektiginienerjini onlar harciyo....olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…