- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.281
Ya benim sürekli hemen hemen iliskinin %80 agri oluyo. sanki biseye degiyo iceride canim cok yaniyo her ay rutin kontrol olan biriyim bi sorun yok ama kafama cok takiliyo
kızlarr degerım 44 tn 39 a düşmüş doktorun dedıgıde gorduqum gebelık degıl kıstmıs ... sımdı ne dııım bennn ??
kızlarr degerım 44 tn 39 a düşmüş doktorun dedıgıde gorduqum gebelık degıl kıstmıs ... sımdı ne dııım bennn ??
Acaba stresten dolyı mı oluyo böyle yaa bende de bişey çıkmıyo çünkü, şimdi bahsettik ya ince ince sızlıyo sağ tarafımmm
Bilmiyorum yaa canimi cok skıyo bu konu. doktorum kasma kendini diyo ama kasmiyorum zaten.
Bunun kasmakla alakası yok ki, ortada var olan bir ağrı var sonuçta.. Seni çok iyi anlıyorum canım benim, ahh bide sebebini bilsek
Pazartesi gidicem doktoruma ne gerekeyosa yapsn dicem ama rahim filmine kadar cektirdim hep hicc sorun yok ama niye oluyooo
Ben bunun için dahiliyeye de gittim kadın doğuma da ikisnde de bişey çıkmadı.. Ama rahim filmi çektirmedim. Alttan ultrasonla bakmıştı dr. Onda da miyomumu ve kisti farketmişti.. Kontrole gittim Kist o ay yok oldu ama miyom duruyo... Dr bi sorun olmaz çok küçük demişti ama o da takılıyo aklıma... Ağrının sebebini bilmiyorum aa ağrı da takılıyo aklımaaa amaaaannnn kısaca her şeyi takıyorum işteee
kızlar merhaba nasılsınız..
benmde cok cnm sıkılıo cnm bugun hastanedekı herkezle kavga ettım yanıı bıde devlet hastanesı degıl .. okadar sınırlıyımkı gunah gırmek ıstemıyorum artık ne doktora gıderım ne test yaparım bıktım herseyden..
İsyan etme cnm benimm vardir her serde bir hayirr.
Canım çok sıkıldıbaşım da çok fena ağrımaya başladı... Rose_1903 nolur başka bi dr. a git yarın ve tam sonucu öğreninceye kadar moralini bozma.. Büyük bir çelişki var ortada, bebek yoksa betahcg neden yükselir ki... Bizi durumdan haberdar et olur mu.. Herkese iyi gecelerr, yarın görüşüyüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?