• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ya benim sürekli hemen hemen iliskinin %80 agri oluyo. sanki biseye degiyo iceride canim cok yaniyo her ay rutin kontrol olan biriyim bi sorun yok ama kafama cok takiliyo:50:

Acaba stresten dolyı mı oluyo böyle yaa bende de bişey çıkmıyo çünkü, şimdi bahsettik ya ince ince sızlıyo sağ tarafımmm

kızlarr degerım 44 tn 39 a düşmüş doktorun dedıgıde gorduqum gebelık degıl kıstmıs ... sımdı ne dııım bennn ??

Canım ya ne diyeyim bilmiyorum ama dualarımla yanındayım.. Üzülme dieyemiyorum çok zor biliyorum ama nasip kısmet... O dr unu da değiştir mutlaka, bebekle kist ayrımını yapamıyorsa bi halt olmaz ondan

Pazartesi gidicem doktoruma ne gerekeyosa yapsn dicem ama rahim filmine kadar cektirdim hep hicc sorun yok ama niye oluyooo

Ben bunun için dahiliyeye de gittim kadın doğuma da ikisnde de bişey çıkmadı.. Ama rahim filmi çektirmedim. Alttan ultrasonla bakmıştı dr. Onda da miyomumu ve kisti farketmişti.. Kontrole gittim Kist o ay yok oldu ama miyom duruyo... Dr bi sorun olmaz çok küçük demişti ama o da takılıyo aklıma... Ağrının sebebini bilmiyorum aa ağrı da takılıyo aklımaaa amaaaannnn kısaca her şeyi takıyorum işteee :(

Ben bunun için dahiliyeye de gittim kadın doğuma da ikisnde de bişey çıkmadı.. Ama rahim filmi çektirmedim. Alttan ultrasonla bakmıştı dr. Onda da miyomumu ve kisti farketmişti.. Kontrole gittim Kist o ay yok oldu ama miyom duruyo... Dr bi sorun olmaz çok küçük demişti ama o da takılıyo aklıma... Ağrının sebebini bilmiyorum aa ağrı da takılıyo aklımaaa amaaaannnn kısaca her şeyi takıyorum işteee :(

Ya siradan tahlilleri yaptrdm bisey cikmadi rahim filmi herseyi gosterir diye filmde cektirdm yok ne hamile kalmaya engel bisey var nede bu agriya sebep olan bisey miyom yok kist yok iltahap yok allaha sükür ama stresten prolaktin yuksek cikti biraz oda inmistir ilac kullaniyorum bakalim pazartesi ne olacak

kızlar merhaba nasılsınız..

Hoşgeldin canım, oğluşun iyileşti mi iyice ? rose_1903 e canımız sıkkın yaa aklım almıyo o nasıl bir dr. ki kist ile bebeği ayırt edemiyo:( bi de kist betahcg yi neden yükseltsin ki :(

Canım çok sıkıldı :14: başım da çok fena ağrımaya başladı... Rose_1903 nolur başka bi dr. a git yarın ve tam sonucu öğreninceye kadar moralini bozma.. Büyük bir çelişki var ortada, bebek yoksa betahcg neden yükselir ki... Bizi durumdan haberdar et olur mu.. Herkese iyi gecelerr, yarın görüşüyüz :54:

benmde cok cnm sıkılıo cnm bugun hastanedekı herkezle kavga ettım yanıı bıde devlet hastanesı degıl .. okadar sınırlıyımkı gunah gırmek ıstemıyorum artık ne doktora gıderım ne test yaparım bıktım herseyden..

Canım çok sıkıldı :14: başım da çok fena ağrımaya başladı... Rose_1903 nolur başka bi dr. a git yarın ve tam sonucu öğreninceye kadar moralini bozma.. Büyük bir çelişki var ortada, bebek yoksa betahcg neden yükselir ki... Bizi durumdan haberdar et olur mu.. Herkese iyi gecelerr, yarın görüşüyüz :54:

gorusrz cnm.. yok bıdaha hastane mastane gormek ıstemıyorum doktorda.. artık beklıycem adet olana kadar... :(

kızlarr degerım 44 tn 39 a düşmüş doktorun dedıgıde gorduqum gebelık degıl kıstmıs ... sımdı ne dııım bennn ??

saydır canım o doktara anlaşılan onu haketmiş.değiştir doktorunuda nerde oturuyosun canım bu arada tanıdığım bi doktor var onu veriyim sana canım.hem sen yinede üzülme hemen allah büyüktür:34:.geçenlerde benide öyle umutlandırdılar direk bakmadan hamilesin dedi ama bakınca değildim:50:ya bunlar nasıl bir doktor bebekle kist ayrımı olmuyomu anlamadım gitti valla..:(

Back