Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Amin canım benimmm inş hepimizin gönlüne göre versin Rabbim, sen de sıkıntı etme nolur.. Bi ay bende de oluştu o kist ama kendiliğinden yok oldu.. Umarım seninki de öyle olur bitanemm

kisttende korkmuyorum artık zaten 4 defadır bi geliyo bi gidiyo kızlar bugünde doktor çatlatma iğnesi dedi sanırım senin yumurtaların çatlamıyo direk kist olarak kalıyo kist olmadan çatlatalım dedi bu gidişimde sanırım ilaçta vercek uzun bi görüşmede olmadı zaten doğuma giriyodu o sıra bu gittiğimde sorcam hepsini yanlız çok sinirlerim bozuldu adette olamadım ya artık asabileştiriyo sanırım herşeye hamile gibi ağlıyorum ben ya hiç böyle olmamıştım

Benim de adetimin geciktiği bir ay olmuştu ama o ay adet olunca attım sanırım onu da.. Çünkü daha sonra kontrole gittiğimde yok olmuştu... Ne zaman gideceksin tekrar? Ya bu adet olayı çok garip olunca da sinirlerimiz bozuluyo, olmayınca da... İnsanın hormonları alt üst oluyo, sinir küpü olup çıkıyoruz

tabiki bir zarari yok ama diger hamileliklerimde bu zamana kadar calisinca olunca ondan sonrasina calismaya gerek görmedim....

Hmm anladım canım, ben de senaryo yazmıştım hemen yoksa sonuna kadar çalışıyoruz diye mi tutmuyo acep dedim kendi kendimee Allahımm sıyırcaz kafayıı

ana pepeti bize eslik etmeden gitti....deli oldugumuzu erkenden anladi galiba hic bulasmayayim dedi herhalde.....
estagfurulahh canım ya ben bazen böle topik topik gezerım sabıt topikim karatay dıyetıdır ama onada takılamıyorum yüzüm yok ondan yanee
hos geldin pepeti canim benim......

özelde yada sağlık ocağında canım acildede yapan hastaneler var canım.özeldeki ücretli diğerleri ücretsiz.bu arada teşekkür ederiz canım
tesekurler

nolurkı tek cıft :44::44::44:

ilk bebegımde zaten korunmadan ilşki oluyodu ama yumurtlama gununu hesapladık ve o gunler yogunlastık ve ben hemen hamıle kaldım kıızm 3 yasında ve hep korkuyorduk kazayla olursa dıye sımdı 2 aydır calısıyoruz ama tık yok sımdı endıselenmeye basladım bı sorun mu var kı dıye normalde hemen hamıle kalırım zannedıyordum ılkınde öle olunca

hafta sonu bende mı doktora gıtsem acaba dıyorum randevu alabılırsem

Ya. ben esimle iloskiye girince sag tarafimda cok siddetli agri oluyo agliyorum resmen varmi boyle olan((

ben de de oluyo canım.. Biz korunmayı bıraktığımızdan beri nedense sağ tarafımda bi ağrı var zaten, özellikle adet olacağım zaman çok fena oluyo.. Kaç kere acile gittik gece yarısı, apandist korkusu ile ama her seferinde ertesi gün adet oldum. Dr a gittim ama bişey çıkmadı. Ama çok aklıma takılıyo

aynen canım katılıyorum

Biz de onu merak ediyoruz acaba tek çift farkeder mi diye Yumurtlama gününü hesaplayıp yoğunlaştık demişsiniz ya yoğunlaşmak derken hergün ilişkiden mi bahsediyorsunuz

kızlar ben çıkmak zorundayım petek işi bitti evi temizlemem lazım eşim benden önce başladı temizliğe söyleniyo haklı adamöpüyorum sizi siz konuşun ben yarın okurum iyi geceler canlarım

kızlar ben çıkmak zorundayım petek işi bitti evi temizlemem lazım eşim benden önce başladı temizliğe söyleniyo haklı adamöpüyorum sizi siz konuşun ben yarın okurum iyi geceler canlarım

Kolay gelsin canım benim , sana da iyi geceleeeerrrrr

Ya benim sürekli hemen hemen iliskinin %80 agri oluyo. sanki biseye degiyo iceride canim cok yaniyo her ay rutin kontrol olan biriyim bi sorun yok ama kafama cok takiliyo

kızlarr degerım 44 tn 39 a düşmüş doktorun dedıgıde gorduqum gebelık degıl kıstmıs ... sımdı ne dııım bennn ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…