- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.261
ha simdi anladim senin ki daha iyi ben sandimki 15.günde bitiriyosun... ozaman son güne kadar devammmm....
Amin canım benimmm inş hepimizin gönlüne göre versin Rabbim, sen de sıkıntı etme nolur.. Bi ay bende de oluştu o kist ama kendiliğinden yok oldu.. Umarım seninki de öyle olur bitanemm
Siz neden erken bitiriyosunuz ki bi zararı mı var
Ben geldim kizlar bi sorunum var(((
Ben geldim kizlar bi sorunum var(((
kisttende korkmuyorum artık zaten 4 defadır bi geliyo bi gidiyo kızlar bugünde doktor çatlatma iğnesi dedi sanırım senin yumurtaların çatlamıyo direk kist olarak kalıyo kist olmadan çatlatalım dedi bu gidişimde sanırım ilaçta vercek uzun bi görüşmede olmadı zaten doğuma giriyodu o sıra bu gittiğimde sorcam hepsiniyanlız çok sinirlerim bozuldu adette olamadım ya artık asabileştiriyo sanırım herşeye hamile gibi ağlıyorum ben ya hiç böyle olmamıştım
Sorun bebeeekkk canım, herzamanki mevzular :)
tabiki bir zarari yok ama diger hamileliklerimde bu zamana kadar calisinca olunca ondan sonrasina calismaya gerek görmedim....
estagfurulahh canım ya ben bazen böle topik topik gezerım sabıt topikim karatay dıyetıdır ama onada takılamıyorum yüzüm yokana pepeti bize eslik etmeden gitti....deli oldugumuzu erkenden anladi galiba hic bulasmayayim dedi herhalde.....
hos geldin pepeti canim benim......
tesekurlerözelde yada sağlık ocağında canım acildede yapan hastaneler var canım.özeldeki ücretli diğerleri ücretsiz.bu arada teşekkür ederiz canım
nolurkı tek cıft :44::44::44:Çalışmaya başladık şekerimama kafam karışık tek sayılı günlerde mi çalışsak çift sayılı günlerde mi haa bide nette okudum 13.-14.-15. günler yapıp hamile kalanlar var o ara her gün yapmak doğru mu acabaaaa
ilk bebegımde zaten korunmadan ilşki oluyodu ama yumurtlama gununu hesapladık ve o gunler yogunlastık ve ben hemen hamıle kaldım kıızm 3 yasında ve hep korkuyorduk kazayla olursa dıye sımdı 2 aydır calısıyoruz ama tık yok sımdı endıselenmeye basladım bı sorun mu var kı dıye normalde hemen hamıle kalırım zannedıyordum ılkınde öle oluncacünkü ben o standart yumurtlama günlerine inanmiyorum okadar cok kiside duydumki adetine bile bir hafta kala yumurtlayipta hamile kalani. o yüzden riske atmamak icin bu güne kadar calismaya devamcünkü ben bu yöntemle 4 defa hamile kaldim....
Ya. ben esimle iloskiye girince sag tarafimda cok siddetli agri oluyo agliyorum resmen varmi boyle olan((
Benim de adetimin geciktiği bir ay olmuştu ama o ay adet olunca attım sanırım onu da.. Çünkü daha sonra kontrole gittiğimde yok olmuştu... Ne zaman gideceksin tekrar? Ya bu adet olayı çok garip olunca da sinirlerimiz bozuluyo, olmayınca da... İnsanın hormonları alt üst oluyo, sinir küpü olup çıkıyoruz
estagfurulahh canım ya ben bazen böle topik topik gezerım sabıt topikim karatay dıyetıdır ama onada takılamıyorum yüzüm yokondan yanee
tesekurler
nolurkı tek cıft :44::44::44:
ilk bebegımde zaten korunmadan ilşki oluyodu ama yumurtlama gununu hesapladık ve o gunler yogunlastık ve ben hemen hamıle kaldım kıızm 3 yasında ve hep korkuyorduk kazayla olursa dıye sımdı 2 aydır calısıyoruz ama tık yok sımdı endıselenmeye basladım bı sorun mu var kı dıye normalde hemen hamıle kalırım zannedıyordum ılkınde öle olunca
kızlar ben çıkmak zorundayım petek işi bitti evi temizlemem lazım eşim benden önce başladı temizliğe söyleniyo haklı adamöpüyorum sizi siz konuşun ben yarın okurum iyi geceler canlarım
ben de de oluyo canım.. Biz korunmayı bıraktığımızdan beri nedense sağ tarafımda bi ağrı var zaten, özellikle adet olacağım zaman çok fena oluyo.. Kaç kere acile gittik gece yarısı, apandist korkusu ile ama her seferinde ertesi gün adet oldum. Dr a gittim ama bişey çıkmadı. Ama çok aklıma takılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?