• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben su an rahatim son düsükten sonra calismaya ara verdim,kafami dinliyorum:16::6::ssz:

alla halla bilmezlerki senin orda yorulmaman gerektigini:51:enerjini onlar harciyo....olmaz ki:17:

Ay yok anacım zıpırların hiçbi şeyden anladığı yok kii, küçücükler çoğu 5 yaşındaaa... Akılları fikirleri yaramazlıkta :D valla bildiğin canım çıkıyo, bu yorgunlukla bebiş gelir mi kii :17:

Ay yok anacım zıpırların hiçbi şeyden anladığı yok kii, küçücükler çoğu 5 yaşındaaa... Akılları fikirleri yaramazlıkta :D valla bildiğin canım çıkıyo, bu yorgunlukla bebiş gelir mi kii :17:

o bebis mecbur bu göbüse gelecek.:emir_bebek:.....ben anlamam yorgunluktan neden.:27:artik güzel haber duymaya ihtiyacimiz var....:3:

haklısın cnm yaa pek giremiyorum zaten..ctesi de misafirim var bisürü işim var ama kalkıp yapacak gücüm yok:ssz:oturdum pc başına:18:nasılsın?keyifler yerinde insallahh

yatili degillerdir insaallah,cünkü senin isin var alla halla:17::17:

bana da bahar yorgunluğu mu çöktü anlamadım kızlar yaa halsizim keyifsizim..nasıl olucak bebiş bende bilmiyorummmm:25:

Yok canım Allahtan yatılı değil okulum, yoksa zor olurdu malum işimiz gücümüz var ya :17: Kızlar bu akşam kasıklarımda acayip bi ağrı var ovulasyon günüm mü acabaaaaa :18:

valla mi :52:annecigim ne diyecegimi sasirdim,yav buralarda oyalanma kos yatak odasina:52::46::4::8:

Bebek dışında kafana takılan başka bişey yok di mii

yok cnm yaa ne bileyim beni bu sonbahar yıpratıyo sanırım:25:bebek olayını da takmamaya çalışıyorum..kendime telkin veriyorum bu 3. ayımız..ama yinede bu ayda geçerse bayramsonrası oktoruma gidicem..gerisi Allaha emanet

Back