- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.321
ben su an rahatim son düsükten sonra calismaya ara verdim,kafami dinliyorum
alla halla bilmezlerki senin orda yorulmaman gerektiginienerjini onlar harciyo....olmaz ki
ana hemen cikma iki cift laf edelim yav...
Ay yok anacım zıpırların hiçbi şeyden anladığı yok kii, küçücükler çoğu 5 yaşındaaa... Akılları fikirleri yaramazlıktavalla bildiğin canım çıkıyo, bu yorgunlukla bebiş gelir mi kii
haklısın cnm yaa pek giremiyorum zaten..ctesi de misafirim var bisürü işim var ama kalkıp yapacak gücüm yokoturdum pc başına:18:nasılsın?keyifler yerinde insallahh
yatili degillerdir insaallah,cünkü senin isin var alla halla
bana da bahar yorgunluğu mu çöktü anlamadım kızlar yaa halsizim keyifsizim..nasıl olucak bebiş bende bilmiyorummmm
yatili degillerdir insaallah,cünkü senin isin var alla halla
bana da bahar yorgunluğu mu çöktü anlamadım kızlar yaa halsizim keyifsizim..nasıl olucak bebiş bende bilmiyorummmm
olur olur yeterki önemli günleri kacirma ,
Yok canım Allahtan yatılı değil okulum, yoksa zor olurdu malum işimiz gücümüz var yaKızlar bu akşam kasıklarımda acayip bi ağrı var ovulasyon günüm mü acabaaaaa :18:
inşallahhhhben şimdilik kaçayım..yarına çorba yapıcammmm telden yanınıza gelmeye çalışıcam cnm..iyi muhabbetler..zaten tüm kızlar birazdan burada olur heralde
Bebek dışında kafana takılan başka bişey yok di mii
yasakhayal niye ara verdin ki canım beniimmm
yasakhayal niye ara verdin ki canım beniimmm
nereye kisss seninde mesajini gören cennetlik....
yetişemiyorum anacım ev iş yorgunluk(ama gelicem aranıza beni özleyinnnnn baaaayyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?