Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben su an rahatim son düsükten sonra calismaya ara verdim,kafami dinliyorum

alla halla bilmezlerki senin orda yorulmaman gerektiginienerjini onlar harciyo....olmaz ki

Ay yok anacım zıpırların hiçbi şeyden anladığı yok kii, küçücükler çoğu 5 yaşındaaa... Akılları fikirleri yaramazlıkta valla bildiğin canım çıkıyo, bu yorgunlukla bebiş gelir mi kii

o bebis mecbur bu göbüse gelecek......ben anlamam yorgunluktan neden.artik güzel haber duymaya ihtiyacimiz var....

haklısın cnm yaa pek giremiyorum zaten..ctesi de misafirim var bisürü işim var ama kalkıp yapacak gücüm yokoturdum pc başına:18:nasılsın?keyifler yerinde insallahh

yatili degillerdir insaallah,cünkü senin isin var alla halla

bana da bahar yorgunluğu mu çöktü anlamadım kızlar yaa halsizim keyifsizim..nasıl olucak bebiş bende bilmiyorummmm

yatili degillerdir insaallah,cünkü senin isin var alla halla

Yok canım Allahtan yatılı değil okulum, yoksa zor olurdu malum işimiz gücümüz var ya Kızlar bu akşam kasıklarımda acayip bi ağrı var ovulasyon günüm mü acabaaaaa :18:

Yok canım Allahtan yatılı değil okulum, yoksa zor olurdu malum işimiz gücümüz var ya Kızlar bu akşam kasıklarımda acayip bi ağrı var ovulasyon günüm mü acabaaaaa :18:

valla mi annecigim ne diyecegimi sasirdim,yav buralarda oyalanma kos yatak odasina

Bebek dışında kafana takılan başka bişey yok di mii

yok cnm yaa ne bileyim beni bu sonbahar yıpratıyo sanırımbebek olayını da takmamaya çalışıyorum..kendime telkin veriyorum bu 3. ayımız..ama yinede bu ayda geçerse bayramsonrası oktoruma gidicem..gerisi Allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…