- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.141
günaydın kızlar...
ayy pazartesi öğleden sonra oglum cok ateşlendi iki gündür ateş içinde yandı yavrum. dün doktora gittik üst solunum yolu enfeksiyonu olmus bademcikleri biraz şişmiş ama antibiyotiklik bişey kalmamıs hemen farkedip müdahele ettiğim için. ateş düşürücü fitil ile peditus diye bir şurup verdi zorla da olsa birşeyler yedirip içirdim iki gündür bu sabah mucize gibi cocuk ateşi düşmüş uyandı halbuki en son gece 5 te 38.6 idi. Allahım inşallah bir daha cıkmaz kahvaltısını da güzel güzel etti dua edin teyzeleri ogluma bitmiş gitmiş olsun hastalıgı ya...
bu arada kızlar ben cepten o uyurken girmeye calıstım ama herseyi okuyamadım kacırdım. rose_1903 cnm bilmediğim bir gelişmemi oldu dedim ya cepten takip edebildiğim kadaruyla kesik kesik gördüm. nedir son durum?
bu arada hayalot canım sen bugun alacaksın dimi daha sonucu?
çok geçmiş olsun canım öncelikle umarım atlatmıştır tosun paşaevet bugün gittim sonuç negatif malesef
kızlar ben geldim ama hamileliğin yanından bile geçmemişim yabide üstüne yumurtam çatlamamış üstüne kiste dönmüş yine. adet olmam için ilaç verdi olduğunda 2.gününde gel dedi çatlatma iğnesine başlıcakmışım bu arada bu iğne nerden vuruluyo rahimdenmi sormayı unuttum sinirden yaptıran varmı canlarım:44:
üzülme canım benim inşallah enin de sonun da Rabbim verecek bize bebiş umudunu kaybetme yeter kii.Valla canım emin değilim ama galiba bacaktan yapıyolar diye duymuştum karıştırıyo da olabilirim
saol canım bgn nispeten düştü ateşi yarına bişeyi kalmaz insallah.. seninde hayırlısı olsun cnm.. uygun zamanı bekliyor miniğin demekki..
günaydın kızlarsabahın köründe girdim ama düngece bi rüya gördüm çok güzel ve komikti ben test sonucumu alıyodum bi bakıyorum hamileyim nasıl seviniyorum anlatamam size.eşimi arayana kadar eve geliyorum hemen yazıyorum size haberi sonra şişen göbeğimi falan hissediyorum bi bakıyorum eşimle ben doğumhane kapısındayız üzerimde önlük var doğuruyorum hemde normal doğum yapıyorum ama hiç acı çekmiyorum sonra bebeğim geliyo kucağıma direk diyorumki annecim topikteki teyzelerinin sana çok selamı var sizin yerinize öpüyorum onu sonra biri aldı bebeği sıçrayarak uyandım ama kalkınca gülmeye başladım sesli sesli eşimde gözünü açtı hayatım seni iyi görnüyorum kendindemisin demezmi ya galiba artık beni delirdim sanıyoama ben sadece bi rüya gördüm hepsi bu bi türlü anlatamadım derdimi
kızlar ben geldim ama hamileliğin yanından bile geçmemişim yabide üstüne yumurtam çatlamamış üstüne kiste dönmüş yine. adet olmam için ilaç verdi olduğunda 2.gününde gel dedi çatlatma iğnesine başlıcakmışım bu arada bu iğne nerden vuruluyo rahimdenmi sormayı unuttum sinirden yaptıran varmı canlarım:44:
hadi cnm yaaaüzülmek yok tamam mı :128: hem olsun bak hala hepimizin ekim ayından umudu var..sırayla güzel haberlerimizi paylaşıcaz inşallahhhh..
canim benim ne güzel bir rüya görmüssün hamilesin ,diyecektimki bir de diger sayfalari okuyum öyle yazarim demistim.birde baktimki valla canim benim ne diyecegimi bilemedim... ama sende biliyosunki yilmak yok,hep beraber bu amac ugruna elimizden ne gelirse yapacagiz. biliyosunki senin sorunun cözümsüz degil,yeterki rabbim dermansiz dert vermesin moralini yüksek tut sakalasan ,gülen ve espri yapan eski hayalot olki kistler erisin hormanlar düzelsin bebegimize bir adim daha yaklasalim...
hadi cnm yaaaüzülmek yok tamam mı :128: hem olsun bak hala hepimizin ekim ayından umudu var..sırayla güzel haberlerimizi paylaşıcaz inşallahhhh..
evet canım haklısın başedicez artık napalım çok şükür dermansız değil rabbime binlerce kez şükürler olsun eşim çok üzüldü belli etmedi ama anladımneyse geçti gitti canım napalım kısmet daha bir sürü ay var önümüzde canlarımız sağ sunuçta yanlız sordum bi kaç kişiye bu iğneyi kasıklarda çok ağrı hissetmişler dayanamıcak gibiymiş ondan korktum biraz
kızlar yemek yiyip geliyorum kocacım acıkmış.sümeyye rüyamı okudunmu
evet canım haklısın başedicez artık napalım çok şükür dermansız değil rabbime binlerce kez şükürler olsun eşim çok üzüldü belli etmedi ama anladımneyse geçti gitti canım napalım kısmet daha bir sürü ay var önümüzde canlarımız sağ sunuçta yanlız sordum bi kaç kişiye bu iğneyi kasıklarda çok ağrı hissetmişler dayanamıcak gibiymiş ondan korktum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?