Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

uykucular ben biraz evi toplıyayım.saat 11 gibi sonucu alcam ve doktora gidicem 12de randevum var en geç 2 gibi evdeyim inşallah :18:içimdeki heyecanı durduramıyorum bakalım nolcak hayırlısı:44:öpüyorum hepinizi gelince yazarım hemen nolur dua edin

günaydın kızlar...

ayy pazartesi öğleden sonra oglum cok ateşlendi iki gündür ateş içinde yandı yavrum. dün doktora gittik üst solunum yolu enfeksiyonu olmus bademcikleri biraz şişmiş ama antibiyotiklik bişey kalmamıs hemen farkedip müdahele ettiğim için. ateş düşürücü fitil ile peditus diye bir şurup verdi zorla da olsa birşeyler yedirip içirdim iki gündür bu sabah mucize gibi cocuk ateşi düşmüş uyandı halbuki en son gece 5 te 38.6 idi. Allahım inşallah bir daha cıkmaz kahvaltısını da güzel güzel etti dua edin teyzeleri ogluma bitmiş gitmiş olsun hastalıgı ya...

bu arada kızlar ben cepten o uyurken girmeye calıstım ama herseyi okuyamadım kacırdım. rose_1903 cnm bilmediğim bir gelişmemi oldu dedim ya cepten takip edebildiğim kadaruyla kesik kesik gördüm. nedir son durum?

bu arada hayalot canım sen bugun alacaksın dimi daha sonucu?

çok geçmiş olsun canım öncelikle umarım atlatmıştır tosun paşaevet bugün gittim sonuç negatif malesef

kızlar ben geldim ama hamileliğin yanından bile geçmemişim yabide üstüne yumurtam çatlamamış üstüne kiste dönmüş yine.adet olmam için ilaç verdi olduğunda 2.gününde gel dedi çatlatma iğnesine başlıcakmışım bu arada bu iğne nerden vuruluyo rahimdenmi sormayı unuttum sinirdenyaptıran varmı canlarım:44:

çok geçmiş olsun canım öncelikle umarım atlatmıştır tosun paşaevet bugün gittim sonuç negatif malesef

saol canım bgn nispeten düştü ateşi yarına bişeyi kalmaz insallah.. seninde hayırlısı olsun cnm.. uygun zamanı bekliyor miniğin demekki..

üzülme canım benim inşallah enin de sonun da Rabbim verecek bize bebiş umudunu kaybetme yeter kii.Valla canım emin değilim ama galiba bacaktan yapıyolar diye duymuştum karıştırıyo da olabilirim

üzülme canım benim inşallah enin de sonun da Rabbim verecek bize bebiş umudunu kaybetme yeter kii.Valla canım emin değilim ama galiba bacaktan yapıyolar diye duymuştum karıştırıyo da olabilirim

inşallah canım benim .beterin beteri vardır biliyorum ama insan yinede üzülüyor işte.kısmet rabbim verir inşallah hayırlısıyla hepimize

saol canım bgn nispeten düştü ateşi yarına bişeyi kalmaz insallah.. seninde hayırlısı olsun cnm.. uygun zamanı bekliyor miniğin demekki..

aman canım ya geçsin hemen atlatsın ufaklık .biz dayanamıyoruz onlar nasıl dayanıyo yavrucaklar içim parçalanıyo valla yarına bişeyi kalmaz inşallah

canim benim ne güzel bir rüya görmüssün hamilesin ,diyecektimki bir de diger sayfalari okuyum öyle yazarim demistim.birde baktimki valla canim benim ne diyecegimi bilemedim...ama sende biliyosunki yilmak yok,hep beraber bu amac ugruna elimizden ne gelirse yapacagiz.biliyosunki senin sorunun cözümsüz degil,yeterki rabbim dermansiz dert vermesinmoralini yüksek tut sakalasan ,gülen ve espri yapan eski hayalot olki kistler erisin hormanlar düzelsin bebegimize bir adim daha yaklasalim...

canim benim bildigim kadariyla kalcadan yapiliyor , ama yaniliyoda olabilirim....yinede sor derim...

hadi cnm yaaaüzülmek yok tamam mı :128: hem olsun bak hala hepimizin ekim ayından umudu var..sırayla güzel haberlerimizi paylaşıcaz inşallahhhh..

Üzülme bebegimmmmm

evet canım haklısın başedicez artık napalım çok şükür dermansız değil rabbime binlerce kez şükürler olsun eşim çok üzüldü belli etmedi ama anladım neyse geçti gitti canım napalım kısmet daha bir sürü ay var önümüzde canlarımız sağ sunuçtayanlız sordum bi kaç kişiye bu iğneyi kasıklarda çok ağrı hissetmişler dayanamıcak gibiymiş ondan korktum biraz

Hic birsey kolay deil cnm rabbim kolayligini verir:)

mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım
ben normalde 25 en geç 27 günde bi adet olurum eylül 4 adet oldum tekrar eylül 30.beklenmeyen adet tarihim ama eylül 28 akıntım oldu çoook açık pembe karışık o gece başka olmadı ertesi gün gene 2-3 defa 2 şer damla çoook açık pembe geldi 3.günde 1 leke geldi başkada olmadı adet sancısı vs çekmedim sadece akıntıdan sonra yani 2-3 gündür çok hafif sancım oluyor ve özellikle sol kasıgıma bıçak batıyor sanki baş dönmesi bulantı falan var.ve kaç gündür test yapıyorum negatif bugün yaptım idrar testinde 5 dakika içinde çoook silik ince bir çizgi çıktı ve kaybolmadı hala duruyor lütfen bana yardımcı olun lütfen bu lekelenme nedir silik çizgi nedir lütfen beni aydınlatır mısınız hadi kızlar lütfen
kafam çoooooook karışıkkkk:26::18:

ana o ne demek bu yolda hicbirseyden korkmak yokcesur olunacak okadar yeterki hayirlisiyla kuzucuklarimiza kavusalim....benim canim yokmu hamile kalinca 9 ay boyunca kan pihtilasmasi icin hergün igne kullanacagimm....:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…