- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.101
yarım saat gıdıyorum bı gelıyorum sayfalar dolmus yetısemıyorum
mavı damarlar bole catal catal uzuyormuydu cnm :))) bıde gobekten ınen cızgın nasıl ? :))
uç kısmının çevresinde nokta nokta kabarcıklar oluştu 3 gün önce 2 gün sonra gitti şimdi fazla yok mavi çizgilerde damarlı gibiydi uç kısmının içindede vardı sanki ama yok bugün kaybolmuş sol göğsümün ucu acıyo bitek iğne batıyomuş gibi
bendede aynısı olduu :))) ayy hadı ınsallahh vardır mınıcık bı bebıs:)) benmde bı cıkıp bı kayboluodu .. ama benm gobekten onen cızgım k.rengı koyu oldu oda bı cıkıodu bı kayboluodu :) bıde gogus uclarım pembelestı
ya gidersen öle olur işteşimdi oku bakalım
nere gittin bakemözledimm
bendede aynısı olduu :))) ayy hadı ınsallahh vardır mınıcık bı bebıs:)) benmde bı cıkıp bı kayboluodu .. ama benm gobekten onen cızgım k.rengı koyu oldu oda bı cıkıodu bı kayboluodu :) bıde gogus uclarım pembelestı
Mide bulantisi vs. seyler varmi:)
ben yatıyorum canlarım sabah görüşürüz artık hayırlı geceler herkese.yarın sabah görüşürüz
yok tatlım .Dsadece belım ve sırtım aqrıo okadar bıde dılımdekı o deısık tat hc gıtmedı
ben yatıyorum canlarım sabah görüşürüz artık hayırlı geceler herkese.yarın sabah görüşürüz
kiz bugün ne zaman yatacan...
Aman insallahta gitmez o tat:)) eşin ne diyo bu duruma
Bebegim bi gidip bi geliyon ya hayrdir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?