Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ana o ne demek bu yolda hicbirseyden korkmak yokcesur olunacak okadar yeterki hayirlisiyla kuzucuklarimiza kavusalim....benim canim yokmu hamile kalinca 9 ay boyunca kan pihtilasmasi icin hergün igne kullanacagimm....:18::18:

kadınlar alatırken hiç korkmamış gibi davrandım bide üstüne havalı havalı dedim oooo siz bunu çekememişiniz daha doğumu var diye bide dalgada geçtimama eve gelincede tırsmadım değil üzüldüm canım senın adına sende korkma

hoş geldin canımhayırlısı olsun inşallah hamilesindir rabbim gönlüne göre versin

hicte tirsma bi igne nedirki o cennet kokulu bebeslerin yaninda ....bi düsünsene senin oldugunu bildigin bi yavrun var öpüyosun,kokluyosun güzel kokusunu icine cekiyorsun,bosver bir degil bi sene igne olalim deger....

hicte tirsma bi igne nedirki o cennet kokulu bebeslerin yaninda ....bi düsünsene senin oldugunu bildigin bi yavrun var öpüyosun,kokluyosun güzel kokusunu icine cekiyorsun,bosver bir degil bi sene igne olalim deger....

geçti bile korkumm ben değil o benden korksun ben zaten iğneden korkmam canım sancısı çok işkence gibiymiş o tarafından tırstım yoksa bayıla bayıla iğne vurulurum böyle saçma yönlerim vardır

geçti bile korkumm ben değil o benden korksun ben zaten iğneden korkmam canım sancısı çok işkence gibiymiş o tarafından tırstım yoksa bayıla bayıla iğne vurulurum böyle saçma yönlerim vardır

hih simdi oldu iste gercek hayalot bu.....:119::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…