• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlar benim uykuda gelmeye basladi:50:,bari kacirmadan yatsam iyi olacak:17:...iyi geceler:54:

sümeyye seni nasil yalniz birakacam yoksa gözüm arkada kalacak hadi beraber ayrilalim canim benim:16::21:

günaydın kızlar:16: sabahın köründe girdim ama düngece bi rüya gördüm çok güzel ve komikti :9:ben test sonucumu alıyodum bi bakıyorum hamileyim nasıl seviniyorum anlatamam size.eşimi arayana kadar eve geliyorum hemen yazıyorum size haberi:16:sonra şişen göbeğimi falan hissediyorum bi bakıyorum eşimle ben doğumhane kapısındayız üzerimde önlük var doğuruyorum hemde normal doğum yapıyorum:16:ama hiç acı çekmiyorum sonra bebeğim geliyo kucağıma direk diyorumki annecim topikteki teyzelerinin sana çok selamı var sizin yerinize öpüyorum onu:9:sonra biri aldı bebeği sıçrayarak uyandım ama kalkınca gülmeye başladım sesli sesli :52:eşimde gözünü açtı hayatım seni iyi görnüyorum kendindemisin demezmi:52::52::52:ya galiba artık beni delirdim sanıyoama ben sadece bi rüya gördüm hepsi bu bi türlü anlatamadım derdimi:51::9::9:

Back