- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.161
mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım
ben normalde 25 en geç 27 günde bi adet olurum eylül 4 adet oldum tekrar eylül 30.beklenmeyen adet tarihim ama eylül 28 akıntım oldu çoook açık pembe karışık o gece başka olmadı ertesi gün gene 2-3 defa 2 şer damla çoook açık pembe geldi 3.günde 1 leke geldi başkada olmadı adet sancısı vs çekmedim sadece akıntıdan sonra yani 2-3 gündür çok hafif sancım oluyor ve özellikle sol kasıgıma bıçak batıyor sanki baş dönmesi bulantı falan var.ve kaç gündür test yapıyorum negatif bugün yaptım idrar testinde 5 dakika içinde çoook silik ince bir çizgi çıktı ve kaybolmadı hala duruyor lütfen bana yardımcı olun lütfen bu lekelenme nedir silik çizgi nedir lütfen beni aydınlatır mısınız hadi kızlar lütfen
kafam çoooooook karışıkkkk:26::18:
günaydın kızlar...
ayy pazartesi öğleden sonra oglum cok ateşlendi iki gündür ateş içinde yandı yavrum. dün doktora gittik üst solunum yolu enfeksiyonu olmus bademcikleri biraz şişmiş ama antibiyotiklik bişey kalmamıs hemen farkedip müdahele ettiğim için. ateş düşürücü fitil ile peditus diye bir şurup verdi zorla da olsa birşeyler yedirip içirdim iki gündür bu sabah mucize gibi cocuk ateşi düşmüş uyandı halbuki en son gece 5 te 38.6 idi. Allahım inşallah bir daha cıkmaz kahvaltısını da güzel güzel etti dua edin teyzeleri ogluma bitmiş gitmiş olsun hastalıgı ya...
bu arada kızlar ben cepten o uyurken girmeye calıstım ama herseyi okuyamadım kacırdım. rose_1903 cnm bilmediğim bir gelişmemi oldu dedim ya cepten takip edebildiğim kadaruyla kesik kesik gördüm. nedir son durum?
bu arada hayalot canım sen bugun alacaksın dimi daha sonucu?
mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım
ben normalde 25 en geç 27 günde bi adet olurum eylül 4 adet oldum tekrar eylül 30.beklenmeyen adet tarihim ama eylül 28 akıntım oldu çoook açık pembe karışık o gece başka olmadı ertesi gün gene 2-3 defa 2 şer damla çoook açık pembe geldi 3.günde 1 leke geldi başkada olmadı adet sancısı vs çekmedim sadece akıntıdan sonra yani 2-3 gündür çok hafif sancım oluyor ve özellikle sol kasıgıma bıçak batıyor sanki baş dönmesi bulantı falan var.ve kaç gündür test yapıyorum negatif bugün yaptım idrar testinde 5 dakika içinde çoook silik ince bir çizgi çıktı ve kaybolmadı hala duruyor lütfen bana yardımcı olun lütfen bu lekelenme nedir silik çizgi nedir lütfen beni aydınlatır mısınız hadi kızlar lütfen
kafam çoooooook karışıkkkk:26::18:
Slm hanımlaaarrr.. Naber nasılsınızz
Slm hanımlaaarrr.. Naber nasılsınızz
kızlar ben geldim ama hamileliğin yanından bile geçmemişim yabide üstüne yumurtam çatlamamış üstüne kiste dönmüş yine. adet olmam için ilaç verdi olduğunda 2.gününde gel dedi çatlatma iğnesine başlıcakmışım bu arada bu iğne nerden vuruluyo rahimdenmi sormayı unuttum sinirden yaptıran varmı canlarım:44:
Hamilesin sen cnm kan testi yaptr emin ol..
Aynı beyaa sen nasilsin
sende hosgeldinnnnnnnn
ayyy canım benim agzından bal damlıyor peki neden kesin konuştun çook heycanlandım birde yedek testim var sabah onu yapıcam ya merak ettim lekelenme neyin nesi anlamadım
:26::26:
ayyy canım benim agzından bal damlıyor peki neden kesin konuştun çook heycanlandım birde yedek testim var sabah onu yapıcam ya merak ettim lekelenme neyin nesi anlamadım
:26::26:
Ben de aynı, yorgun bitkiinnn :)
Cnm benim gebeligimdede aynisi olmustu daha yeni oldugu icin degerler düsuk oluo idrarda cikmiyo. sabah ac karnina ilk idrarinla testi yap gene silik cikarsa kan testi icin git doktoruna
Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun, inş hamişsindir de ondandır bütün belirtiler :) bebek anne rahmine tutunduğu zaman, salgıladıkları kılcal damarlarda çatlamaya neden oluyo yani implantasyon kanaması meydana geliyo o zaman da anne adayı lekelenme ile karşılaşıyo.. Hatta buna yerleşme kanaması diyenler de var... Umarım seninki de yerleşme kanamasıdır
Nden yorgun cnm
yapıcam ve kesinlikle allahın izniyle hayırlı sonuç alırım ve burdan yazarım dua edin nolur ya
Bu sene 1. sınıfları okutuyorum canım.. Çok yaramazlaarrr
Ayy hic cekilmezler ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?