Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hamilesin sen cnm kan testi yaptr emin ol..

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versinn

eger canim 5 dk icinde ciktiysa bence hamilesin.birde yarin sabah idrari ile yap....yada kan testi yaptir...

Son düzenleme:

Canımmmmmmm, üzülme nolur.. Biz hep hayırlısını hayırlı zamanda istemedik mi, demek ki hala zamanı var.. Yılmak üzülmek yok, bu ay olmazsa bi sonraki ay.. Onda da olmazsa diğer ay... Eminim doğru zamanda nasip edecektir Rabbim

ayyy canım benim agzından bal damlıyor peki neden kesin konuştun çook heycanlandım birde yedek testim var sabah onu yapıcam ya merak ettim lekelenme neyin nesi anlamadım
:26::26:

Cnm benim gebeligimdede aynisi olmustu daha yeni oldugu icin degerler düsuk oluo idrarda cikmiyo. sabah ac karnina ilk idrarinla testi yap gene silik cikarsa kan testi icin git doktoruna

ayyy canım benim agzından bal damlıyor peki neden kesin konuştun çook heycanlandım birde yedek testim var sabah onu yapıcam ya merak ettim lekelenme neyin nesi anlamadım
:26::26:

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun, inş hamişsindir de ondandır bütün belirtiler :) bebek anne rahmine tutunduğu zaman, salgıladıkları kılcal damarlarda çatlamaya neden oluyo yani implantasyon kanaması meydana geliyo o zaman da anne adayı lekelenme ile karşılaşıyo.. Hatta buna yerleşme kanaması diyenler de var... Umarım seninki de yerleşme kanamasıdır

Cnm benim gebeligimdede aynisi olmustu daha yeni oldugu icin degerler düsuk oluo idrarda cikmiyo. sabah ac karnina ilk idrarinla testi yap gene silik cikarsa kan testi icin git doktoruna

yapıcam ve kesinlikle allahın izniyle hayırlı sonuç alırım ve burdan yazarım dua edin nolur ya

umarım dediginiz gibidir sabah ilk idrarla tekrar yapıcam testi yedek almıştım ayyy inşallah hayırlısıyla gelmiştir bebişim kızlar

kızlar benim çıkmam lazım biraz işim var ve sonra uyuyacagım sabah hayırlı sonucu yazarım inşallah öptüm sizleri hayırlı geceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…