Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlar benim uykuda gelmeye basladi,bari kacirmadan yatsam iyi olacak...iyi geceler

sümeyye seni nasil yalniz birakacam yoksa gözüm arkada kalacak hadi beraber ayrilalim canim benim

günaydın kızlar sabahın köründe girdim ama düngece bi rüya gördüm çok güzel ve komikti ben test sonucumu alıyodum bi bakıyorum hamileyim nasıl seviniyorum anlatamam size.eşimi arayana kadar eve geliyorum hemen yazıyorum size haberisonra şişen göbeğimi falan hissediyorum bi bakıyorum eşimle ben doğumhane kapısındayız üzerimde önlük var doğuruyorum hemde normal doğum yapıyorumama hiç acı çekmiyorum sonra bebeğim geliyo kucağıma direk diyorumki annecim topikteki teyzelerinin sana çok selamı var sizin yerinize öpüyorum onusonra biri aldı bebeği sıçrayarak uyandım ama kalkınca gülmeye başladım sesli sesli eşimde gözünü açtı hayatım seni iyi görnüyorum kendindemisin demezmiya galiba artık beni delirdim sanıyoama ben sadece bi rüya gördüm hepsi bu bi türlü anlatamadım derdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…