- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
yok canım malesef sağlık ocağında yaptırdığım için yarın öğleden sonra çıkıcakmış sonuç.bu arada kızlar yarın sabahtan aneme gıdıcem orda gırerım ama yazarım mutlaka sonucu
Sabahları giremiyorum nete ama inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş akşam güzel haberlerini okurum burdaaann
ay inşallah canlarım yakendimi düşününce ay deli gibi oluyorum düşünmesi bile çok güzel .ama napalım kısmet değilde hamile değilsem elbet zamanı gelince gelcek bebeğim,bebeklerimiz
evet ama malesef 5 gün oluyodur herhalde yapalı ama negatif
Ayy dün kaynattıklarınızı okuyayım dedim, yarım saat sürdü nerdeyseeeay bi de inadım tuttu okuycam diyee, çok zorlandım:) sonradan gelenlere yyazık olcakk
demek ki adetinde gecmis belki simdi yapsan da cikabilirdi ,cünkü daha önce erkenden yapmissin,ama neyse zaten kanda baktirmissin insalah bu arada yarin güzel haberlerinin yazisini okuruz...
Canım 5 gün önce yapılan idrar testi kesin sonuç veriyor mu ki, benim bildiğim idrar testinde çıkması için adetinin geçmiş olması lazım... Yanlış mı biliyorumm
selam kızlarrr hayalot yasakhayal medd_cezir ve diğer kızlarrrr..geldim ama çokk uykum var başımda çok ağrıyo bugünnn
selam kızlarrr hayalot yasakhayal medd_cezir ve diğer kızlarrrr..geldim ama çokk uykum var başımda çok ağrıyo bugünnn
yaptığım zaman 6. gündü erken olabilir evet oyuzden bıraz umutluyum aslında bazen cıkmayabılıyomus
Hoşgeldin canım, geçmiş olsun.. Başın neden ağrıyor ki acaba
arada tutuyo benim başağrım regl döneminde canım..şu an pc ekranı bile yoruyo beni..o yüzden gidip yatsam süper olucak..öptüm sizi.kızlara da selamlarr...
merhabalar bende uzun uzun forumları okuduktan sonra yanınıza yenı katıldım benımde reglıme 5 gun var ama nedense kendımı tuhaf hıssedıyorum belırtıler bır var bır yok oluyor sızdekı belırtılerı yazarmısınız
merhabalar bende uzun uzun forumları okuduktan sonra yanınıza yenı katıldım benımde reglıme 5 gun var ama nedense kendımı tuhaf hıssedıyorum belırtıler bır var bır yok oluyor sızdekı belırtılerı yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?